Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lozano keert terug in selectie PSV; Bosz voert één wijziging door in basiself

Laatste update:

De opstelling van PSV voor het Eredivisie-duel met Vitesse is bekend. Trainer Peter Bosz ziet Hirving Lozano terugkeren, maar de Mexicaan begint op de bank en posteert Malik Tillman andermaal als linksbuiten. André Ramalho keert terug in de basis, waardoor Jerdy Schouten een linie opschuift. Dit gaat ten koste van Mauro Júnior. Het duel begint om 16:30 uur en is te zien op ESPN 2.

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV, dat met vier verdedigers aantreedt: Jordan Teze, Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Op het middenveld wordt nummer 10 Guus Til in zijn rug gesteund door Joey Veerman en Schouten. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Tillman (links).

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Bosz heeft vooral voorin niet gek veel smaken om uit te kiezen. Noa Lang ligt er al enige tijd uit en moet vermoedelijk de rest van het seizoen missen. Ismael Saibari en Ricardo Pepi zijn er ook nog niet bij, al worden zij in het mogelijke kampioensduel met sc Heerenveen op 25 april terugverwacht. Daarnaast is ook Isaac Babadi niet van de partij. De aanvallende middenvelder liep donderdag een knieblessure op en is 'in principe' klaar dit seizoen.

Met een voorsprong van negen punten op Feyenoord heeft koploper PSV de landstitel voor het grijpen. Bosz zag zijn ploeg na de winterstop wat minder overtuigende prestaties leveren, maar vorig weekend liep het tegen AZ (5-1) weer als vanouds. "De lat leggen we iedere week hoog", vertelde Bosz op de persconferentie. "Het gaat om winnen, als het kan met aantrekkelijk voetbal. Dat is hetgeen we morgen wederom willen bewerkstelligen.”

Bosz waakt ondanks de torenhoge favorietenrol voor onderschatting. “We zijn op een bepaalde manier zo ver gekomen, maar zijn er nog niet. We moeten zorgen dat de spelers messcherp blijven en hun taken uit blijven voeren. Dat begint bij de spelers zelf en ik zie nog altijd dezelfde scherpte.”

Waar het bij PSV dit seizoen uitstekend loopt, geldt dat allerminst voor Vitesse. De Arnhemmers moeten eigenlijk het onmogelijke presteren door in Eindhoven te winnen van PSV. Vitesse staat momenteel zeven punten achter FC Volendam, dat nu virtueel de Keuken Kampioen Play-Offs in moet. "Zolang het nog kan, moet je ervoor gaan", blikte assistent-trainer Nicky Hofs vooruit op de clubwebsite.

"Als je er niet in gelooft, dan moet je stoppen. Vooral als ik kijk naar hoeveel energie er nog in de groep zit. Het geloof en de sfeer tijdens de trainingen. Dat geeft enorm veel vertrouwen. Ook het spel dat we tegen NEC op de mat legden, daar kunnen we op voortbouwen. Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan, dus we geven niet op.”

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Opstelling Vitesse: Room; Arcus, Isimat-Mirin, Hendriks, Pinto; Meulensteen, Aaronson, Tielemans; De Regt, Buitink, Kozlowski.

Bekijk PSV - Vitesse live op ESPN via Ziggo!

PSV - Vitesse:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je ziet hoeveel blessures PSV dit jaar heeft gehad dan maakt dat de huidige stand op de ranglijst des te knapper in mijn ogen.

13 april 2024 om 15:42

Nu weer Pepi en Babadi die eruit liggen. Klopt man, hebben leip veel blessures gehad, maar gelukkig zijn we in de breedte heel sterk.

13 april 2024 om 15:50

Pepi en Babadi krijgen als ze fit zijn ook nauwelijks minuten

13 april 2024 om 16:38

Het is ieder jaar hetzelfde liedjes met de blessures bij PSV. Dat moet aankomend seizoen anders.

Bij het artikel over de vermoedelijke opstelling gaf ik al aan dat ik Schouten liever op het middenveld zie in de tandem met Veerman. Blijkbaar heeft Bosz mijn reactie gelezen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren