Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool maakt dankzij heerlijke goal Gravenberch geen fout in kampioensrace

Laatste update:

Liverpool heeft zondag in de strijd om het kampioenschap van de Premier League geen fout gemaakt. Op bezoek bij Fulham won de ploeg van Jürgen Klopp met 1-3. Het duel kleurde behoorlijk oranje, dankzij een prachttreffer van Ryan Gravenberch en een assist van Cody Gakpo. Ook het openingsdoelpunt van Trent Alexander-Arnold was buitengewoon fraai.

Bij Liverpool kon de gehele Nederlandse enclave rekenen op een basisplek. In elke linie tintte Liverpool oranje, met Virgil van Dijk, Gravenberch en Gakpo. Mohammed Salah nam plaats op de bank, daar Diogo Jota en Luís Díaz de voorhoede completeerden. Aan de kant van Fulham verscheen voormalig Ajacied Calvin Bassey aan de aftrap.

Liverpool begon de wedstrijd als dominante partij. Via de nodige hoekschoppen werd de ploeg van Klopp gevaarlijk, al leverde dat niet direct concrete kansen op. Fulham, dat zich in de openingsfase vooral bezighield met tegenhouden, weerde zich kranig.

Toch moesten the Cottagers na ruim een halfuur hun meerdere erkennen in Liverpool. En hoe. Met een werkelijk schitterende vrije trap in de bovenhoek zette Alexander-Arnold de bezoekers op een verdiende 0-1 voorsprong.

Geënthousiasmeerd door de openingstreffer gingen the Reds op jacht naar een verdubbeling van de marge. Gakpo doet daar een poging toe, maar tevergeefs. Fulham raapte zichzelf echter bijeen en zette nog voor rust de gelijkmaker op het bord.

Timothy Castagne was daarbij de gevierde man. De Belg verschalkte van dichtbij Alisson en zo zochten beide ploegen in evenwicht weer de kleedkamer op. Al vlug na rust herstelde Liverpool - in de persoon van Gravenberch - de voorsprong die het vlak daarvoor kwijtraakte.

De Nederlandse middenvelder vond zich plots op vijfentwintig meter van het vijandelijke doel in een zee van ruimte. Gravenberch aarzelde geen moment en haalde de trekker over en zag de bal op prachtige wijze in de rechterhoek vliegen: 1-2.

Onder toeziend oog van onder meer José Mourinho gooide Jota het duel twintig minuten voor tijd in het slot. De Portugees werd weggestoken door Gakpo en rondde koel af: 1-3. In een verder tam einde moest Alisson nog een keer handelend optreden, maar dichter bij een aansluitingstreffer kwam de thuisploeg niet.

Zo nadert een razend spannende ontknoping in de Premier League. Arsenal en Liverpool staan na 33 wedstrijden beiden op 74 punten. Manchester City behoudt met 73 punten en een duel minder gespeeld de beste papieren voor de landstitel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt op Liverpool zou geweldig zijn voor klop om Afscheid te nemen met een titel

gewoon meenemen naar het ek die gozer

21 april 2024 om 19:33

Ik denk dat Southgate dat ook wel doet. Ze hebben veel goede rechtsbacks natuurlijk, maar Trent is op meerdere posities inzetbaar

21 april 2024 om 21:56

ik doelde op gravenberch

21 april 2024 om 19:39

Als je Trent niet meeneemt dan ken je als bondscoach geen fluit van voetbal. Die man kan een wedstrijd beslissen met één pass of met een stilstaande fase.

22 april 2024 om 17:40

Gewoon heel veel pech gehad met die enkel blessure precies op een verkeerd moment vlak voor afgelopen interland periode door die schandalige tackle van saicedo die alleen maar geel kreeg. Gravenberch naast frenkie zou ideaal zijn en dan reijnders er voor op 10. Die voetballen overal onderuit en kunnen ook alle 3 aardig verdedigen. Hopen dat frenkie uberhaubt optijd toernooi fit is. Die zal echt wedstrijd ritme missen straks met zn blessure.

Geen Jones en gelijk een stuk beter Liverpool. Nee zonder dollen het was nog steeds erg matig. Die tegengoal is ook weer typisch Liverpool. Maar goed 3 punten zijn binnen. Hopelijk kunnen we nog aan ons doelsaldo werken ergens deze wedstrijden. Zodat we iig 2e eindigen als City geen punten verspeeld.

21 april 2024 om 19:41

Tottenham heeft de sleutel voor alle 3 de clubs denk ik. En die spelen zelf ook voor CL voetbal. Arsenal wel nog een lastig programma.

Doet eens deugd, een rustige overwinning zonder te moeten bikkelen tot de laatste seconden. Al was het alweer niet om aan te zien, maar laten we het houden op een ‘volwassen’ overwinning. Blij dat Jota en Trent terug zijn die twee hebben toch iets extra’s.

21 april 2024 om 22:28

Waar heb je het over man met was niet om aan te zien? Deze wedstrijd was echt stukken beter dan de vorige wedstrijden en het was een leuke wedstrijd om te zien. Misschien minder gaan typen achter je telefoon en meer voetbal gaan kijken. Zie vaker onzin vanuit jouw kant komen

21 april 2024 om 23:01

Dan zijn je standaards wel heel laag als je tevreden bent over het spel vandaag. Het was beter dan afgelopen wedstrijden maar dat was nu ook niet zo zeer moeilijk, ik vond het nog altijd zeer mak en inspiratieloos ogen vooral in de eerste helft, de tweede helft begon er al iets meer op te lijken. Maar jij bent de echte voetbalkenner zo te zien dus ik zal wel fout zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren