Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool lijdt eerste oefennederlaag; rentree Van Dijk en Wijnaldum

Laatste update:

Liverpool heeft vrijdagavond lokale tijd in Indiana de eerste nederlaag in de voorbereiding op komend seizoen geleden. Het team van manager Jürgen Klopp verloor in het Notre Dame Stadium met 2-3 van Borussia Dortmund, de voormalig werkgever van Klopp. De Duitser gaf 21 voetballers speeltijd, inclusief de eerste minuten voor Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Andy Robertson, Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum.

Ruim veertigduizend toeschouwers zagen hoe Dortmund reeds na drie minuten de leiding nam. Na een voorzet vanaf rechts en een duel tussen Nathaniel Clyne en Giovanni Reyna schoot Paco Alcácer de bal hoog in het doel: 0-1. Liverpool maakte jacht op de gelijkmaker en was daar via een kopbal van Joel Matip en een inzet van Ryan Kent ook dichtbij. Marwin Hitz doorzag niet veel later een lob van Harry Wilson.

Liverpool kwam tien minuten voor rust op gelijke hoogte. Na een pass van Fabinho en een fopactie van Kent tekende Wilson met een laag schot voor de 1-1. Op slag van rust kwam Liverpool goed weg, toen Simon Mignolet een ferm schot van Mario Götze blokkeerde. Na de onderbreking opteerde Lucian Favre voor negen wissels en zag hij hoe zijn team al snel met een dubbele voorsprong de basis voor de overwinning legde.

Na een lage voorzet van Thorgan Hazard maakte Thomas Delaney er 1-2 van en niet veel later rondde Jacob Brunn Larsen een voorzet van Marius Wolf af: 1-3. Klopp haalde al zijn veldspelers naar de kant en bracht onder meer Van Dijk en Wijnaldum binnen de lijnen. Verder dan een aansluitingstreffer kwam Liverpool niet. Na een overtreding van Mateu Morey op Ben Woodburn tekende Rhian Brewster vanaf elf meter voor de 2-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Even een vraagje wat heeft Virgil eigenlijk op zijn rug staan, Virgil of Van Dijk?

20 juli 2019 om 07:51

Virgil, kun je zelfs zien op de foto

20 juli 2019 om 08:01

Thanks heren. dat probeerde ik maar dat gaat een beetje moeilijk op een mobiele scherm.

Erg benieuwd hoe dit Dortmund gaat spelen in de competitie. Wolf lijkt nu meer centraal op het middenveld te komen (zoals Dembele onder Tuchel). Ik hoop dat Favre in gaat zien dat Delaney lang niet elke pot nodig is, Brandt of Weigl kunnen ook soms prima naast de vaste pion Witsel staan want dat brengt meer voetbal in de ploeg. Leuk voor Reyna dat hij 2 weken na de aansluiting bij Dortmund mag meespelen in z’n eigen land!

Aardige pot.. bij Liverpool is duidelijk dat alleen Brewster, Wilson en Lewis volgend seizoen eventueel minuten kunnen maken. De rest van de jeugd is gewoon (nog) niet goed genoeg. Kent rent met oogkleppen op. Clyne is verdedigend echt dramatisch 2x fout bij de goals van Dortmund. Mignolet moet blijven, de perfecte 2e keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren