Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool-aanwinst keek vreemd op: ‘De transfer was een schok voor mij’

Laatste update:

Door een blessuregolf voelde Liverpool zich genoodzaakt om deze maand een extra verdediger aan te trekken. De club kwam uit bij Steven Caulker, die nu voor de rest van het seizoen gehuurd wordt van Queens Park Rangers. Woensdag mocht hij gelijk al opdraven in de thuiswedstrijd tegen Arsenal.

/

“Het was een schok voor mij”, bekent de mandekker aan PA, die tijdens de eerste seizoenshelft al uitgeleend was aan Southampton. “Daar kende ik een frustrerende periode zonder speeltijd, want de club trok direct na mij Virgil van Dijk aan. Dus dat je dan alsnog ineens naar zo’n club kan is fantastisch. Dat was een kans die ik niet kon laten liggen.”

Hoewel Caulker te boek staat als centrale verdediger, houdt hij er rekening mee dat hij ook op andere posities ingezet kan worden. “Het belangrijkste is dat ik speeltijd krijg. Of dat in de verdediging is of in de aanval als pinchhitter, dat maakt mij weinig uit. Van Jürgen Klopp krijg ik veel vertrouwen en ik vind het een grote eer om dit shirt te mogen dragen. Aan het eind van het seizoen zie ik wel wat het mij gebracht heeft.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logische en goede keuze van beide partijen vind ik, want PL clubs willen liever geen spelers aantrekken in deze periode alleen hebben vaak toch nog wat nodig ivm met blessures.

Voor Caulker is het op de bank bij Southampton of bij Liverpool natuurlijk ook makkelijk kiezen.

Caulker zelf vond ik bij QPR wel redelijk tot goed en een half jaartje testen kan geen kwaad voor een 24 jarige Engelse verdediger

Vind dit een prima(tijdelijke) oplossing.
Caulker is jong, Engels en zal weinig kosten deze 6 maanden. Als hij het goed doet mag hij van mij ook van QPR overgenomen worden, Sktel en Toure moeten echt vertrekken.
Matip schijnt al akkoord te zijn, en zal een voor contract gaan tekenen.. als hij komt dan heb je volgend seizoen Lovren, Matip, Gomez, Ilori en Sakho dus voor 2 plekken en wellicht dus nog een Caulker en Skrtel.
Tevens komt ook nog Wisdom terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren