Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Live meepraten in de oefenduels: PSV - Hamburger SV

Laatste update:

PSV speelt zondag om 16.30 uur de tweede oefenwedstrijd van de dag. De A-keus van de Eredivisie-koploper neemt het dan op tegen Hamburger SV. De B-garnituur remiseerde eerder op de dag tegen Heracles Almelo (1-1). Praat hier live mee met het duel.

Door de opstelling tegen Heracles werd die tegen Hamburger SV een invuloefening. Zoals gewoonlijk staat Walter Benítez onder de lat, met de viermans defensie Sergiño Dest – Olivier Boscagli – André Ramalho – Jordan Teze voor zich.

Het middenveld bestaat uit Jerdy Schouten, Joey Veerman en Guus Til, terwijl Malik Tillman, Luuk de Jong en Johan Bakayoko de aanval vormen. Noa Lang en Hirving Lozano, die wel mee zijn op trainingskamp, zijn nog niet fit genoeg om te spelen.

Armel Bella-Kotchap is überhaupt niet meegereisd naar Marbella. Ismael Saibari bereidt zich met het Marokkaanse nationale team voor op de Afrika Cup.

Het duel tegen HSV is de laatste oefening voor PSV de competitie hervat. De nog foutloze koploper neemt het komende zaterdagavond thuis op tegen Excelsior.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Vreselijk irritant dat dit niet live te volgen is terwijl Feyenoord en Ajax gewoon op een open kanaal werden uitgezonden. Laat desnoods mensen een losse wedstrijd aanschaffen, best bereid daar een paar euro voor neer te leggen maar ga niet helemaal een abbo nemen op een krant.

7 januari 2024 om 16:00

Ajax wordt door hun sponsor uitgezonden. Ik weet dus niet wat een abbo een krant er nee te maken heeft.

7 januari 2024 om 16:07

Ajax werd op het open kanaal van een van de grootste telecomproviders van het land uitgezonden (ja dat is de hoofdsponsor inderdaad). Voor een oefenpot van PSV moet je een abonnement nemen op het AD. Lijkt me toch wel een verschilletje Musi. Wel zuur voor de mensen die geen Ziggo hebben maar niet te vergelijken met de paywall die PSV hier opgooit.

7 januari 2024 om 16:23

De enige reden dat Ziggo dat doet is omdat ze de hoofdsponsor zijn en dat dus contractueel vast is gelegd he. Eens hoor dat het van PSV heel krenterig is, daar niet van. Maar Ziggo doet het ook niet uit liefdadigheid. Overigens was de laatste keer dat PSV dit pay per view uitzond het beeld zo dramatisch dat ze iedereen geld moesten teruggeven 😅

7 januari 2024 om 16:28

Voordat Ziggo de hoofdsponsor werd (en volgens mij zelfs nog in de eerste seizoenen) werden alle oefenwedstrijden van Ajax altijd gewoon gratis via Youtube uitgezonden zoals bij Feyenoord. Ik zeg ook niet dat Ziggo het uit liefdadigheid doet, het lijkt me duidelijk dat ze met dit soort acties Ajax fans van KPN naar Ziggo willen lokken. Maar het feit blijft dat een zeer groot deel van Nederland deze wedstrijden wel gratis kan kijken en dat PSV een rare constructie heeft bedacht die bijzonder matig uitpakt voor de gemiddelde voetbalfan.

Kan me inderdaad herinneren dat iedereen aan het klagen was laatste keer over het beeld nou was het bij Ajax ook niet om over naar huis te schrijven vandaag.

7 januari 2024 om 16:37

Dat werkt lekker dan. Bij ons is iedereen mede van Ziggo naar KPN gegaan, omdat Ziggo alleen maar Ajax loopt te promoten. Vind het sowieso een vreemde zaak dat 1 van de 2 grote aanbieders van tv/internet een voetbalclub sponsort.

7 januari 2024 om 16:42

Is ook een vreemde zaak, zeker aangezien de andere grote speler de hoofdsponsor is van de hele competitie. Heb het altijd raar gevonden.

7 januari 2024 om 17:37

@Pieterpost @ JtjeVtt Het zou pas vreemd zijn als Ziggo de competitie rechten heeft maar die hebben ze niet. Canal+ is in Frankrijk jarenlang sponsor binnen het voetbal geweest. TMobile net zo, helemaal niets vreemd aan dus.
Dat clubs geen geld uit willen geven om deze wedstrijden bij ons te brengen zegt veel over onze cultuur als het op betalen aankomt.

7 januari 2024 om 16:03

We zijn het niet vaak ergens, maar nu wel. Van de ene kant “vervelend” dat je voor zo’n wedstrijd moet betalen maar waarom dan geen “losse kaartverkoop”

7 januari 2024 om 16:09

Vreselijk irritant inderdaad. Voorheen zonden ze het wel gewoon via Youtube uit.

Spelen lang en lozano nu nog steeds niet mee? Dacht te lezen dat die weer fit waren

Echt dikke minpunten voor PSV als het gaat om de manier waarop oefenwedstrijden dit seizoen (niet) uitgezonden worden

PSV op 0-1 achterstand. Corner. HSV goed gestart.

7 januari 2024 om 16:52

Mooie gelijkmaker De Jong

Tillman laat gewoon rustig z'n man lopen bij een corner en 0-1 achter.

Mooie aanval hoor. 1-1 Luuk de Jong. Bakayoko met een goede actie.

Heerlijk subtiel afgemaakt van Luukinho

Wil iemand nu aub even die auto's weghalen?

Heel dom van Ramalho natuurlijk, maar kun je dit in zo'n wedstrijd niet beter afdoen met geel? Hier hebben zowel PSV als HSV natuurlijk niks aan. Als het nou een doodschop is oke...

7 januari 2024 om 17:05

Wat een stomme actie. Hopelijk zakt hij verder in de rangorde helemaal gehad met hem.
Prachtige paass wel

7 januari 2024 om 17:06

Volgens mij geven nu zelfs de HSV spelers aan of hij niet gewoon mag blijven staan.

7 januari 2024 om 17:15

Waardeloze scheids, als de spelers van beide teams aangeven laat hem lekker staan luister dan gewoon, het is een oefenpot hier heeft niemand wat aan.

7 januari 2024 om 17:34

Ja dat lijkt mij dus ook. Tenzij iemand een rotschop uitdeelt zoveel mogelijk laten staan. Maarja, scheidsrechter word je niet zomaar 😅

7 januari 2024 om 17:46

Je moet als scheids dan gewoon opteren voor een verplichte wissel

Ramalho is zo'n beetje de meest ervaren speler van de hele selectie maar ontbeert toch gewoon gewoon iedere vorm van (voetbal)intelligentie? Een doorgebroken speler neerhalen na 30 minuten is het nooit waard, laat staan in een oefenwedstrijd

Pffff overdreven om iemand rood te geven in een oefenwedstrijd. Was er ook buiten dus pingel lijkt het me ook niet. Maar goed.

Sky sport Duitsland zend het uit,

Mooi om te zien hoe Luuk de boel ook in een oefenwedstrijd weer op sleeptouw neemt. Zoals altijd spat de gretigheid er weer vanaf en hij is vandaag helaas de enige

Wat een wapen toch de Jong, bakken met kritiek te verwerken gekregen maar staat er toch altijd om een balletje in te koppen/tikken. Hoop dat ze hem toch kunnen overhalen mee te gaan naar het EK want je kunt hem als breekijzer goed gebruiken.

7 januari 2024 om 17:25

Voor PSV is Luuk veel meer dan de man die er af en toe een balletje inkopt. Het drukzetten begint bij hem en als er iemand niet meedoet is Luuk de eerste die diegene op zijn kop geeft. Echt in alles de leider van dit elftal en ook als aanspeelpunt is hij ontzettend sterk. Nog steeds kom ik op deze site af en toe verdwaalde reaguurders tegen die liever Pepi in de spits zien. Die zijn niet goed bij hun hoofd

7 januari 2024 om 17:29

Ja je hebt gelijk hoor, maar zijn kopkracht en doelgerichtheid is natuurlijk een bizar wapen dat elke ploeg wel kan gebruiken en ook in wedstrijden waarin hij wat minder nadrukkelijk aanwezig is kopt hij er vaak wel een tegen de touwen. Maar zeker duidelijk dat zijn leiderschap cruciaal is bij PSV.

7 januari 2024 om 17:33

Ja volledig met je eens. Ik zie hem (uiteraard) ook graag meegaan naar het Ek.als pinchitter. Geeft toch een lekker gevoel als je zo'n kopper nog in kan brengen als je iets moet forceren

Ook in deze wedstrijd zijn ze met Feyenoord bezig. Het logo van Feyenoord word getoond bij PSV. Vast een actie van Lang.

7 januari 2024 om 17:56

De regie komt gewoon uit spanje he 😉

Netjes van HSV dat ze er een nieuwe wedstrijd van willen maken om Ramalho weer mee te laten doen. Had van mij niet gehoeven

7 januari 2024 om 18:38

Zonder ramalho was psv aan de bal veel beter, dus ik snap wel dat hsv m er weer bij wilde 😉

Goed opgelost met die rode kaart, maar las net wel een interessante vraag: hoe doen ze dat met wedkantoren? Stel je hebt vooraf op winst HSV ingezet dan is dat knap lullig natuurlijk. Iemand een idee?

7 januari 2024 om 18:15

Lijkt me dat ze dan de bet annuleren. Overigens niet verstandig om überhaupt te wedden op oefenwedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren