Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lionel Messi heeft mij plotseling 25 miljoen euro rijker gemaakt’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor een buurman van Lionel Messi.

YouTuber Patrick Bet-David is 25 miljoen euro rijker geworden dankzij Lionel Messi, zo vertelt hij in gesprek met het Noorse VladTV. In Fort Lauderdale, de wijk in Miami waar de Argentijn zijn woning kocht voor zijn overstap naar Inter Miami, had Bet-David al een woning die 23 miljoen waard was. Door de komst van Messi is de waarde ruim verdubbeld, verzekert de YouTuber. “Messi is hier in de wijk gekomen en nu wil iedereen hier wonen. Het is een wijk op een eiland met maar één ingang. Het is zeer goed beveiligd. Nu Messi hier woont, komen er bossen toeristen die de huizen vanaf de boot willen aanschouwen”, aldus Bet-David.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren