Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Kwaliteitsvolle' Bailly verrast met overstap naar Belgische laagvlieger

Laatste update:

Oud-Heverlee Leuven heeft doelman Logan Bailly gecontracteerd. De 26-jarige sluitpost tekende een contract voor één seizoen. De loopbaan van de Belgisch international is sinds januari 2010, na zijn overgang van Racing Genk naar Borussia Mönchengladbach uit Duitsland, in het slop geraakt.

/

Bailly kon bij Borussia Mönchengladbach niet overtuigen en werd zonder succes aan Neuchatel Xamax en Racing Genk uitgeleend. "Na het vertrek van Thomas Kaminsky naar Anderlecht hebben we de koppen bij elkaar gestoken en besloten we om voor een kwaliteitsvolle Belgische keeper te gaan. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat Bailly aanvankelijk niet tot de kandidaten behoorde. We dachten immers dat die piste wat te hoog gegrepen zou zijn", verklaarde trainer Ronny Van Geneugden.

"Uiteraard ben ik blij met zijn komst. Hij zal de concurrentie aangaan met Yves Lenaerts en ze zullen elkaar naar een hoger niveau stuwen." Van Geneugden kent Bailly van hun gezamelijke periode bij Racing Genk, waar hij van 2004 tot 2009 als jeugdtrainer en hoofdcoach aan de slag was. Oud-Heverlee Leuven eindigde afgelopen seizoen als veertiende in de Jupiler Pro League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 juni 2012 om 19:55

Als hij zijn oude niveau terug krijgt is hij een enorme aanwinst voor Ohl. komt wel heel vaak negatief in het nieuws, voor zijn persoonlijkheid heb ik het niet zo echt. 'tis nen echte louis vuitton - boy. Maarja hopelijk presteert hij terug gewoon weer

Ik heb dit altijd al 'n redelijke keeper gevonden. Jammer dat hij nu op zo'n laag niveau gaat keepen.

Ik had 'm graag in Nederland gezien. Roda JC was denk ik 'n uitstekende club voor hem.

Of mischien iets voor utrecht die hebben ook een keeper nodig.

*kuch* Fernadenz Prutser *kuch*;

22 juni 2012 om 20:25

We hebben al een nieuwe keeper.

*kuch* Robbin Ruiter*kuch*

Bailly is niet meer dezelfde Bailly als toen hij vertrok naar Borussia waarom zouden ze hem anders in Genk geen nieuw contract geven. Hij is van het niveau OHL dus de perfecte club voor hem zo komt hij toch nog aan spelen toe.

Bailly in z'n eerste seizoen bij Borussia was een geweldige doelman die zelfs gegeerd werd door Bayern. Daarna heeft hij het voor zichzelf verprutst en toen hij uitgeleend werd aan Neuchatel Xamax (waar hij niet eens speelde) kwam er ene Ter Stegen boven water bij Borussia. Helaas, maar door z'n flamboyante levensstijl & persoonlijkheid heeft hij het niet gemaakt in het buitenland. Goeie doelman voor Leuven, dat wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren