Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kwakman en Perez enorm verbaasd na suggestie Van Gangelen over Pavlidis

Laatste update:

Kenneth Perez en Kees Kwakman hebben zich verbaasd over een suggestie van Jan Joost van Gangelen. In het programma Dit was het Weekend op ESPN bespreken de aanwezigen hoe hoog het niveau van AZ-spits Vangelis Pavlidis ligt. De suggestie van Van Gangelen dat Pavlidis goed genoeg zou kunnen zijn voor de 2. Bundesliga, leidt tot gelach bij Perez en Kwakman.

Pavlidis was zaterdag belangrijk tegen Vitesse door het tweede en laatste doelpunt van AZ te maken in de 2-0 zege op de Arnhemmers. De Griek noteerde zijn 24ste competitietreffer van het seizoen en doet het daarmee beter dan Luuk de Jong (22) en Santiago Gimenez (21).

Perez en mede-analist Kwakman komen tot de conclusie dat de entree van Ruben van Bommel het elftal goed heeft gedaan. Daarnaast loven de heren de connectie die Yukinari Sugawara en Sven Mijnans hebben. "Ze geven echt wat meer aan AZ, en daar heeft deze trainer wel echt voor gekozen", doelt Perez op Maarten Martens.

Pavlidis verdubbelde zaterdag de score na ruim een uur spelen door de bal van dichtbij binnen te glijden. Kwakman, die aanwezig was bij AZ - Vitesse, lette in het bijzonder op Pavlidis. "Ik vind hem wel een interessante speler om te volgen", stelt de oud-verdediger. "Hij is een hele wedstrijd bezig."

"Ik denk echt dat je geen lekkere middag of avond hebt als je tegen hem speelt. Dan komt-ie een beetje naar links, dan jaagt-ie weer af. Elke keer is hij voor de goal. Ook als hij zich uit laat zakken, sprint hij meteen naar de zestien", vertelt Kwakman, die ook kritisch is op de spits. "Hij mist best veel kansen. Gisteren (zaterdag, red) ook weer."

"Tegen FC Volendam miste hij in de laatste fase ook twee à drie honderd procent kansen. Ik kan me wel voorstellen dat je als club, welk niveau laat ik even in het midden, denkt: dit is wel een hele interessante jongen."

Van Gangelen doet vervolgens een suggestie: "2. Bundesliga of zo?" Kwakman en Perez kunnen zich daar absoluut niet in vinden. "Nee joh, dat vind ik veel te laag", reageert Kwakman. Perez reageert met een grote lach: "2. Bundesliga zeg je?!" Perez weet niet welk niveau Pavlidis wél aan zou kunnen, maar schat de Griek wel hoger in dat het tweede niveau van Duitsland.

"Toch niet 2. Bundesliga?!", vervolgt de verbaasde Perez. "De topscorer van de Eredivisie vind jij 2. Bundesliga..." Perez denkt uiteindelijk toch te weten welk niveau Pavlidis aan zou kunnen. "Eintracht Frankfurt." Kwakman denkt aan Sevilla als mogelijke vervolgbestemming. "Die waren vorig jaar ook al geïnteresseerd." Perez steekt tot slot de draak met Van Gangelen. "Je bedoelt toch wel de onderkant van de 2. Bundesliga? Niet te hoog."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja van Gangelen wat weet die gozer nou van voetbal. Dat is er echt een die niet weet of er zand of lucht in een bak zit. Wat een lachertje van een presentator.

31 maart 2024 om 21:43

Zit er geen water in dan?

Mister ' He has the look of Ajax supporter'. Hele vreemde inschatting over Pavlidis. Ik zou hem graag als opvolger voor Gimenez zien bij Feyenoord eerlijk gezegd. Acht de kans klein.

31 maart 2024 om 22:19

Was vandaag bij de Future Cup op De Toekomst en daar waren uiteraard heel veel Ajax supporters en geen een zag eruit zoals Van Gangelen. Dus dat is een beetje een vreemde opmerking. Zie nu de ‘ staan. Wie heeft dit gezegd?

31 maart 2024 om 23:01

Volgens mij was het Pelle die dat ooit zei in een interview met Jj

31 maart 2024 om 23:11

Waha, dit ken je toch wel? Al wel weer 10 jaar geleden, Ajaxface.

31 maart 2024 om 23:14

De knapste spits uit de historie van het Nederlands voetbal.

31 maart 2024 om 23:19

Nederlands betaald voetbal dan migi. De knapste ben ik

1 april 2024 om 00:20

Ja sorry, dat bedoelde ik natuurlijk.

2. Bundesliga, is goed Jan Joost. Dat is dus ook de reden dat je als presentator niet teveel je mening hoort te geven. Laat dat maar aan de analisten over, al zegt dat in Nederland ook niet altijd even veel..

31 maart 2024 om 21:51

Precies. Heel het journalistiek systeem in Nederland betreffende de sport is zwakzinnig. Of het nou presentatoren als Jan Joost zijn, of gasten als Verweij, Pereze, Valentijn. Ze lullen allemaal zoveel

31 maart 2024 om 23:36

Ik kijk veel sport in binnen en buitenland ook daar zijn het geen journalisten of analisten maar mensen zoals wij die sport kijken en daar iets over willen zeggen. Betaalde kijkers is dat een goede titel?

Wat mij betreft de beste spits van de Eredivisie. En niet alleen vanwege het feit dat hij nu toevallig topscorer is maar die gozer kan ook enorm goed meevoetballen. Draagt bijna heel az in zn eentje volgens mij.

31 maart 2024 om 22:10

Nu nog hopen voor Pavlidis dat de scouts van Braunschweig, Karlsruher en Greuther Furth dat ook gezien hebben. Wie weet zit er dan wel een droomtransfer naar de 2. Bundesliga in!

Van gangelen gooit er weer eens onzin uit zoals we hem kennen. De man dat vooral in zichzelf gelooft.

Tsja ik verwacht niks beters van Van Gangelen. Vind het jammer dat hij zo dominant aanwezig is op espn. Komt altijd wat onecht en dom over. Heeft ook geen humor. Er zijn er vast wel te vinden die het beter kunnen

Zei die dit dan niet als grap ofzo? Zelfs JJvG heeft meer verstand dan dit.

Ik vind het bij Pavlidis ook wel moeilijk inschatten. Ik ben er persoonlijk niet zo van onder de indruk, maar van de week hadden ze het er over dat Bologna interesse had. Een middenmoter in Duitsland of Italië kan hij denk ik wel aan.

1 april 2024 om 09:53

Qua meevoetballen de beste spits van de Eredivisie. En Bologna is een hele logische vervolgstap. Qua type heel erg te vergelijken met Joshua Zirkzee. Al is laatstgenoemde een stuk handiger, maar lijkt Pavlidis net weer meer oog voor de doelpunten te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren