Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krabbendam: ‘Ik heb het gecheckt bij Feyenoord: het is totale onzin’

Laatste update:

Lutsharel Geertruida gaat normaal gesproken vertrekken bij Feyenoord, zo bevestigt ook Martijn Krabbendam. De journalist van Voetbal International deed navraag bij de club over het nieuws van 1908.nl dat Geertruida een salaris van 3,5 miljoen euro per jaar zou willen in Rotterdam. "Totale onzin", zegt Krabbendam in Voetbalpraat op ESPN.

1908.nl spreekt van 'informele gesprekken' tussen Feyenoord en Geertruida. Direct na publicatie liet zaakwaarnemer Leegreg Fer via Instagram al weten dat er sprake was van 'fake news'.

Krabbendam bevestigt dat maandagavond op televisie. "Ik heb het even gecheckt bij Feyenoord: totale onzin", aldus de Feyenoord-watcher.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Kort na publicatie voegde 1908.nl een zinnetje toe: "Van onderhandelingen is geen sprake." Krabbendam doet echter het hele verhaal af als onzin. "Er is niet over gesproken, er is niet over gedacht."

Vorig jaar hield Feyenoord een toptransfer van Geertruida naar RB Leipzig nog tegen, maar komende zomer zal dat anders zijn. "Geertruida gaat gewoon een transfer maken, dat is zijn ambitie", zegt Krabbendam. De aanvoerder ligt tot medio 2025 vast.

Timon Wellenreuther


In de talkshow waar Krabbendam te gast is komt ook Timon Wellenreuther ter sprake. De keeper van Feyenoord gaf na de zege op Fortuna Sittard (0-1) aan volgend seizoen sowieso eerste keeper te willen zijn.

"Ik denk dat Feyenoord voor Justin Bijlow zal kiezen, mochten ze allebei blijven", stelt Krabbendam. "Bijlow is een jongere keeper, heeft ook transferwaarde. Wellenreuther heeft nog maar een jaar contract, dus dan is de oplossing vermoedelijk dat Wellenreuther weggaat."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoveelste post waaruit blijkt dat 1908 geen correcte info heeft. Wellicht handig om nieuws dat niet door anderen bevestigd is gewoon te plaatsen bij de wandelgang?

15 april 2024 om 21:18

En minder artikelen (en clicks) genereren? Dacht het mooi niet.

15 april 2024 om 21:40

Toch geloof ik wel dat er een kern van waarheid in zit. Die Leegreg Fer heeft bij de transfer van z’n broertje ook exact zo’n ontkenningsbericht geplaatst. 3 dagen later zag hij in het vliegtuig naar Turkije.

Lijkt me volkomen logisch dat Feyenoord zoals in het 1e bericht ook stond, “wikt en weegt”. Contract met een jaar verlengen en in de zomer alsnog verkopen is natuurlijk gewoon een optie. Moeten wel beide partijen ervoor open staan. En dan is het ook logisch dat team Luts wat hoog in de boom gaat zitten.

De manier hoe verschillende voetbalsites zijn berichten overnemen wekt ook een verkeerd beeld. Had bij Voetbalzone nu wel het idee dat het wat genuanceerder is, daar mijn complimenten voor.

Vwb Rutger, hij mag wel wat beter met kritiek omgaan, is vaak wel snel op z’n teentjes getrapt.

16 april 2024 om 05:34

Omdat Martijn Krabbendam het ontkracht? Krabbendam zit er eigenlijk altijd naast wanneer het om nieuws gaat. Die heeft het waarschijnlijk nagevraagd in de Feyenoord Fanshop bij de manager daarzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren