Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay stoort zich enorm aan media na transfergerucht Feyenoord: ‘Wat een onzin!’

Laatste update:

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese wacht na dit seizoen een drukke transferzomer, zo verwacht Martijn Krabbendam. Waar de journalist van Voetbal International denkt dat Mats Wieffer en Santiago Gimenez bezig zijn aan hun laatste maanden in het shirt van Feyenoord, denkt hij dat Dávid Hancko weleens langer in De Kuip kan blijven.

"Hancko heeft bijgetekend tot medio 2028. Daar kan Feyenoord echt heel veel geld voor vragen", zegt Krabbendam maandag bij ESPN in aanloop naar de bekerhuldiging. "Als ze hem verkopen, dan gaan ze misschien echt wel een clubrecord verbreken."

Orkun Kökçü werd in de zomer van 2023 de duurste uitgaande transfer van de Rotterdammers. Hij leverde Feyenoord met zijn transfer 30 miljoen euro inclusief bonussen op. "Feyenoord zit ook niet meer in de situatie dat het per se moet verkopen", geeft Krabbendam aan. "Dat was twee jaar geleden natuurlijk wel zo, maar nu kunnen ze veel meer handelen uit kracht. Dat is de grote winst van het Feyenoord onder Slot."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

La Gazzetta dello meldde donderdag dat Napoli de eerste contacten heeft gelegd om Hancko deze zomer op te pikken bij Feyenoord. Volgens de roze sportkrant zetten de Rotterdammers in op een transfersom van 30 miljoen euro, terwijl de Italiaanse landskampioen denkt dat 20 miljoen euro genoeg is om de 26-jarige verdediger te strikken.

Hans Kraay junior heeft zich enorm geërgerd aan deze berichtgeving. "Ik ben niet iemand die zich zo snel stoort, maar ik heb me een week lang zo gestoord aan nieuws uit Italië. Kranten die zich serieus nemen schrijven dan op de voorpagina: ‘Napoli heeft 20 miljoen liggen voor Hancko.’ Dat wordt dan overal overgenomen... Wat een onzin!"

"Ik kan zo 43 clubs in Europa opnoemen die 20 miljoen hebben liggen voor Hancko. Elke Premier League-club heeft dat voor hem over. De eerste tien in LaLiga, de Serie A, de Bundesliga en Ligue 1 willen Hancko voor dat bedrag hebben. Wat een onzin, dat nieuws! En dat bedrag ook!”, besluit Kraay jr op serieuze toon.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kraaij stoort zich aan media. Dat is zoiets als naar een techno festival gaan en zeggen dat de muziek te hard staat

22 april 2024 om 12:02

Je was mij net voor haha. Hans Kraay die zich stoort is toch wel omgekeerde wereld haha



Lijkt me goed als men artikelen schrijft over citaten van Hanssie, dat ze er even bij zetten in welke context hij dit bedoeld en hoe hij dit overbracht. Zelfde geldt voor de artikelen die op zondagmiddag verschijnen na 'goedemorgen Eredivisie'. De meeste hier zullen Hanssie inmiddels wel kennen hoe hij zijn stellingen bekrachtigd met of zonder knipoog. Echter gaan de discussies los omdat het uit het verband wordt gerukt.

Haha. De grootste bloedzuiger uit het Nederlandse journaille stoort zich aan de media.

Ik vind Hans wel een van de leukere mensen uit de sportjournalistiek maar zijn interviews zijn echt van niveau Valentijn Driessen. Vind je niet dat? Nee. O. Maar dat kan toch niet anders, weet je zeker dat je dat niet vindt? Nee, Hans. O. Nou. Dat kan ik moeilijk geloven ik zie in je ogen dat je er anders over denkt. Etc. Etc. Vermoeiende man.

22 april 2024 om 12:07

Eens. Doet ook heel erg zijn best om voorvalletjes uit een wedstrijd nadien groter te maken dan ze zijn, zodat het na de wedstrijd bijkans alleen nog over het voorvalletje gaat dat hij bij al zijn gasten (op de door jouw geschetste wijze) door de strot duwt.

22 april 2024 om 12:34

Het valt mij vooral op dat hij geen genoegen neemt met de mening van de ander. Als hij het een pingel vindt, doet hij er alles aan om de ander te laten uitspreken dat het een pingel is. Of hij dat nou vindt of niet.

Ik had laatst met Slot het idee dat hij '' Je kunt hem geven, Hans "" zei, om er maar vanaf te zijn.

In ander nieuws: topman Ahold boos over alsmaar stijgende prijzen bij Jumbo.

WHO cares about Kraaij maar heeft verder toch gewoon gelijk?

Tsja Deze persoon en berichten over Feijenoord lekker objectief allemaal...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren