Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koulibaly vraagt Terry in bijzondere video om toestemming voor rugnummer 26

Laatste update:

Voetballers en clubs zijn anno 2022 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Kalidou Koulibaly heeft John Terry gebeld om toestemming te vragen voor het dragen van rugnummer 26. Via diverse socialmediakanalen deelt de van Napoli overgekomen centrumverdediger beelden van het moment dat hij zijn 'voorganger' belt. Koulibaly droeg bij Napoli al rugnummer 26 en wil ook in dienst van the Blues met dat nummer spelen. Sinds de overstap van Terry van Chelsea naar Aston Villa in 2017 droeg niemand meer ‘26’ op de rug.

“Sorry, mijn Engels is niet zo goed maar ik doe mijn best”, zo opent Koulibaly het gesprek. “John, ik wil je wat vragen. Zoals je weet speelde ik al met nummer 26 bij Napoli. Sinds jij bent vertrokken bij Chelsea droeg niemand meer jouw rugnummer. Ik wil nu ook graag met ‘26’ spelen, dus ik vroeg me af of jij het goed vindt als ik dat nummer neem.” Terry waardeert het telefoontje van Koulibaly enorm. “26 is inderdaad een zeer speciaal nummer voor me, maar het is geen probleem voor als jij het rugnummer overneemt. Het is me een groot genoegen om jou met het rugnummer te zien.” Koulibaly: “Heel erg bedankt! Het wordt een heavy shirt om te dragen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker John voor het blok zetten. Of zou zoiets van tevoren zijn gecheckt en opgezet door het marketing team?

1 augustus 2022 om 21:12

Met die Amerikaan aan het roer kun je er wel vanuit gaan dat het gescript is ja. Leuk om te volgen hoe deze man het gaat doen in Engeland. Ik denk dat hij moeite zal hebben met het tempo vergeleken met de serie A.

Wat een geweldige actie van onze Koulibaly. Hier gaat hij ook de harten van de grote supporters aanhang van Chelsea voor zich winnen. Zo zie je maar hoeveel legendes Chelsea wel niet heeft en dat deze legendes niet te beroerd zijn om iets voor de club te doen. Echt mooi van Captain, Leader Legend John Terry dat hij zijn oude rugnummer wilt afstaan aan de 31 jarige Senegalees.

Wat mooi voor Koulibaly dat hij nu eindelijk bij zijn droomclub kan gaan spelen. Ieder kind droomt ervan om het prachtige blauw van de huidig wereldkampioen te dragen. John Terry was/ is vast een rolmodel van Koulibaly. Zoals Koulibaly al aangeeft is het extra mooi, maar ook extra zwaar voor hem om dan ook nog nummer 26 te dragen. Een heilig nummer!

Hopelijk kunnen we Koulibaly over een aantal jaar de Senegalese Terry noemen , haha! Hopen dat hij goed presteert op de Engelse velden en dat hij met Chelsea vele prijzen gaat pakken!

1 augustus 2022 om 21:14

Goedenavond Hein,

Wat leuk om te zien dat je zo enthousiast bent. Erg aanstekelijk! Ik weet zeker dat Kalidou Coulibaly het in zich heeft om binnen afzienbare tijd de Afrikaanse leider van onze mannen in het blauw te worden. Deze gigant die uitkomt voor Les Lions la Teranga (bijnaam voor het Senegalese voetbalelftal) heeft alles wat je graag bij een moderne centrale verdediger wilt zien: kracht, snelheid, goede tackle en een perfecte timing.

Koulibaly is een lieve jongen met het hart op de juiste plek. Ik denk echt dat het een goed mens is. In het veld is het een beest die gaat voor iedere bal. Ik weet zeker dat de hondstrouwe fans van Chelsea Coulibaly en onze gladiatoren in het blauw met een warm applaus zullen verwelkomen op Stamford Bridge als onze helden het opnemen tegen de club uit Noord-Londen op zondag 14 augustus om 17.30 Nederlandse tijd. Zin in, yes!



1 augustus 2022 om 21:22

Haha, weet niet in hoeverre jullie sarcastisch zijn maar heerlijk hoe jullie elke woord continu uitmelken met bijnamen en beschrijvingen, doet mij beetje denken aan het minimale woordenaantal voor m’n scripties.

OT: Leuk filmpje, waarschijnlijk wel gescript.

1 augustus 2022 om 21:55

Goedenavond Volgasvoetbal en Hein,

Ik ben heel erg benieuwd wat de mannen in het blauw gaan klaar spelen aankomende zondag 14 augustus om 17.30 Nederlandse tijd op het heilige gras van Stamford Bridge. Met Coulibaly hebben jullie echt een topper in huis die veel kan leren van de keizer van het vak verdedigen en de defensieve leider: Thiago Silva. Erg “humble” van Kalidou dat hij het op een leuke manier vraagt aan de 41 jarige Engels man, ik denk dat dit genoeg zegt over Coulibaly als persoon. Ook erg fijn dat hij die Senegalese connectie heeft met de 194 centimeter lange doelman; Edouard Mendy. Chelsea is een interessant team om te volgen dit seizoen!

1 augustus 2022 om 22:41

Ik zou je willen vragen om de naam van de hoofdrolspeler, Koulibaly, voortaan correct te spellen. Bij voorbaat dank!

2 augustus 2022 om 01:15

@Heinazijn @Volgasvoetbal @Obstwasser312

Wat een fijne reacties van jullie heerlijke kerels zeg! Ik denk dat deze geweldige Senegalese verdediger veel harten gaat stelen in het Oceaan Blauwe gedeelte van Londen, wat overigens een tintje donkerder is dan het heilige baby blauwe van Napels. Ontzettend veel succes in de o zo zware maar prachtige competitie de Premier League met al die geweldige clubs en bizar mooie stadions. Hoop dat onze gezamelijke Senegalese god, wat overigens een prachtig mens is en ontzettend bescheiden is, jullie aan vele mooie en prachtige prijzen gaat helpen!

2 augustus 2022 om 02:40

Zolang niemand maar aan Heinazijn komt. Het is altijd leuk om dit soort mensen erbij te hebben. Maakt voetbalzone leuker. Maar inderdaad heel respectvol van Koulibaly om dit aan Terry te vragen.

1 augustus 2022 om 21:59

Welke legendes heb je het precies over? Zie in dit filmpje alleen Terry.

2 augustus 2022 om 10:18

Frank Lampard z'n periode als coach alweer vergeten? Met dat transferverbod zullen er toen niet heel veel coaches happig zijn geweest op die baan. En hij heeft het toch maar even gedaan. Bijvoorbeeld.

Zullen ongetwijfeld mensen zijn die dit weer belachelijk vinden want "het is maar een nummer", maar ik vind dit toch wel heel leuk om te zien.

1 augustus 2022 om 21:15

Ik sta met 1 been in beide kampen. Ja het is inderdaad maar een nummer dus totaal niet belangrijk. Aan de andere kant een goede manier om de harten van Chelsea fans te winnen (al dan niet via de marketing afdeling van Chelsea)

Goede avond Volgasvoetbal, Hein en Obstwasser312

Waar moet ik beginnen na een prachtige dag als vandaag 25 graden mooie volle zon met een zachte noord oostelijke bries.

Desalniettemin met geweldig nieuws dat Chelsea geïnteresseerd schijnt te zijn in Marc Cucarella. Laten we in onze handjes knijpen met z'n allen dat de boze wolf Laporte zich niet gaat mengen in de strijd.

Ook ik kijk uit naar wat schijnt een geweldige affiche te worden zaterdag 6 augustus ontvangt Chelsea football club het donkerblauw uit Liverpool met als Chelsea legend aan het roer zullen we het seizoen prachtig aftrappen.

Ontopic: Koulibaly is een beest

Groetjes

Hoop dat Koulibaly de verwachtingen waar gaat maken op dit tempo met deze intensiteit. Heb er zelf een hard hoofd in.

2 augustus 2022 om 20:59

Nou, kijkend naar zijn fysiek en kwaliteiten zou ik me daar niet al te druk om maken. Zeiden ze ook over Thiago Silva, en de rest is geschiedenis. Gaat helemaal goedkomen met Kouliby

2 augustus 2022 om 21:00

*Koulibaly lol

Mooi, stukje wederzijds respect. Terry was natuurlijk een legendarische verdediger, ondanks z'n strapatsen buiten het veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren