Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman bevestigt entree De Ligt en hint op wie hij voorin inwisselt bij Oranje

Laatste update:

Matthijs de Ligt heeft een basisplaats in de vriendschappelijke interland tegen Duitsland dinsdagavond, zo bevestigt Ronald Koeman op de persconferentie maandag. De bondscoach hint daarnaast op een wissel in de voorste linie en herhaalt dat Bart Verbruggen onder de lat zal staan tegen de oosterburen.

In de wedstrijd tegen Schotland (4-0) begon Koeman nog met Mark Flekken als doelman. De schotstopper van Brentford wist in eerdere optredens in het Nederlands elftal niet altijd een geweldige indruk achter te laten, maar Flekken weerde zich kranig tegen de schoten van de Schotten.

Desondanks zal Verbruggen keepen tegen Duitsland, zoals vóór het duel met Schotland al afgesproken was. Wie dinsdag ook sowieso een basisplaats heeft, is De Ligt. De centrumverdediger van Bayern München schoof naast Koeman aan bij het persmoment en zal tegen Duitsland starten.

De bondscoach gaat naar alle waarschijnlijkheid, naast het inbrengen van Verbruggen en De Ligt, verdere wijzigingen in zijn opstelling doorvoeren. Maar Koeman wilde 'niet verklappen hoeveel spelers we wijzigen'.

De verwachting is dat de trainer zijn voorste linie gaat aanpassen. "Of je raar denkt als ik tegen Duitsland een speler in actie wil zien die iets meer diepte heeft in zijn spel? Nee, dan denk je niet raar", aldus Koeman.

Vermoedelijk doelt de oefenmeester daarmee op een basisplek voor Donyell Malen. De aanvaller van Borussia Dortmund kwam tegen Schotland als invaller in het veld en wist te imponeren door onder meer een doelpunt te maken.

Het duel tussen Duitsland en Nederland wordt gespeeld in Frankfurt. Het treffen in de Deutsche Bank Park begint om 20:45 uur en is live te zien bij de NOS.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mag toch hopen dat we ook met een ander middenveld beginnen. Dat was de zwakste linie tegen de Schotten.

Naast Flekken en Geertruida zal hij vast Frimpong, Wijnaldum en Xavi eruit halen.

Ik mag hopen dat Koeman na deze 2 interlands zijn formatie, opstelling en tactiek klaar heeft staan...

Verbruggen
Dumfries-De Ligt-Van Dijk-Aké
Schouten-Reijnders-Veerman
Malen-Memphis-Gakpo

Dit wordt t!

We gaan zo ontzettend weggespeeld worden op het middenveld morgen tegen Kroos, Gundogan en die nieuwe slager daar achter (Andrechen ofzo?). Denk dat gokken op snelheid het beste is idd. Malen moet sowieso spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren