Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Klopp zei dat hij mij een kans zal geven, dat is geweldig’

Laatste update:

Sheyi Ojo miste door een breukje in zijn rug de eerste maanden van het seizoen en sloot zich pas onlangs weer aan bij de beloftes van Liverpool. De negentienjarige vleugelspeler mocht vorig seizoen al aan het grote werk ruiken en kwam in totaal elf keer uit voor de hoofdmacht van the Reds.

/

Ojo verwacht nu in het huidige seizoen ook weer aan spelen toe te komen, aangezien Jürgen Klopp hem heeft beloofd dat hij weer een kans zou krijgen: “Klopp heeft mij verteld dat hij me een kans wil geven, dat is geweldig. Daar ben ik dankbaar voor, als jonge speler krijg je niet snel een kans bij een club van het formaat als Liverpool”, vertelt hij aan de Liverpool Echo.

“Dus ik moet hard blijven werken en zoveel mogelijk minuten blijven maken bij de reserves, op die manier kan ik de manager laten zien dat ik er klaar voor ben”, gaat hij verder. “Het was zwaar om geblesseerd te zijn, het is het ergste dat een voetballer kan overkomen. Ik heb mezelf er doorheen moeten knokken en ik speelde twee dagen geleden pas voor het eerst weer negentig minuten. Ik voel me nu iedere dag sterker en ik hoop dat ik zo door kan gaan.”

Denk jij dat Sheyi Ojo veel aan spelen toe gaat komen dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leek altijd een geweldig talent, hopelijk bewijst hij dat nog steeds te zijn. Kijk er in ieder geval naar uit dat hij speelminuten krijgt, maar daar zit ik niet over in met Klopp aan het roer. Mooi om te zien hoe hij als de mogelijkheid zich voordoet de jeugd laat spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren