Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp roept weer twee man terug en vult gehavende selectie aan

Laatste update:

Liverpool probeert de selectie weer aan te laten sterken. De club heeft te kampen met een ware blessuregolf en maakte donderdag bekend Sheyi Ojo per direct te hebben teruggeroepen. Hij werd verhuurd aan Wolverhampton Wanderers, maar maakt het seizoen nu toch weer af op Anfield. Vrijdag brengt Liverpool naar buiten dat ook Kevin Stewart en Tiago Ilori terug zijn gekeerd.

/

Stewart was uitgeleend aan Swindon Town in de League One, nadat the Reds hem eerder al stalden bij Cheltenham Town en Burton Albion. De 22-jarige Engelsman kan als rechtsback en als linksback uit de voeten en speelde dit seizoen maar vijf keer mee met Swindon Town. De 22-jarige Tiago Ilori verbleef tijdelijk bij Aston Villa, maar de centrumverdediger uit Portugal kwam geen minuut in actie.

Of Jürgen Klopp ze daadwerkelijk zal inzetten blijft afwachten, maar de Duitse manager heeft nu in ieder geval wat meer armslag achterin. De ziekenboeg van Liverpool puilt uit: op dit moment staan Philippe Coutinho, Dejan Lovren, Jon Flanagan, Mamadou Sakho, Martin Skrtel, Divock Origi, Danny Ings, Joe Gomez, Jordan Henderson, Daniel Sturridge en Jordan Rossiter allemaal geblesseerd aan de kant.

Denk je dat Kevin Stewart en Tiago Ilori aan spelen zullen toekomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien niets slecht, kan Ilori laten zien wat hij waard is en krijgt hij automatisch een eerlijke kans.

Van Sheyi Ojo, Kevin Stewart en Tiago Ilori, kan ik alleen Ilori. Die stond 'n paar jaar terug in de belangstelling van Psv, maar ging uiteindelijk naar Liverpool en werd volgens mij ook als een groot talent gezien, maar tot nu toe heeft hij het nog niet echt waargemaakt. Nu Liverpool zoveel (verdedigende) blessures heeft, kan Ilori zich misschien laten zien.

Op zich is het wel jammer dat Liverpool zoveel blessures heeft en wat ik het meest jammer vind, is dat Daniel Sturridge zo vaak geblesseerd is. Als hij niet geblesseerd zou zijn, dan zou hij denk ik de eerste spits van Liverpool zijn en dan zou Christian Benteke de tweede keuze zijn.

Ik ben ook wel een fan van Benteke en tot nu toe doet hij het niet slecht, maar ook niet echt goed. Ik hoop dat hij zijn draai nog weet te vinden en als zowel Sturridge als Benteke fit en in top vorm zijn, dan zou ik in deze opstelling spelen (zie opstelling).

Mignolet
Clyne
Škrtel
Sakho
Moreno
Firmino
Can
Henderson
Coutinho
Sturridge
Benteke

Mooi, zo hebben we weer wat keus! Llori is goed, moet zichzelf is laten zien, stewart ken ik zelfs niet, maar nu moeten ook brannagan en texeira, die aanvallend en centraal op t middenveld goed uit de voeten kan knallen! Nu is t puur collectief, veel basisspelers gehavend, gelukkig hebben we klopp, die weet precies hoe je met jonge jongens om kan gaan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren