Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kick-off speculeert over andere reden achter Instagram-story van Yilmaz

Laatste update:

Fortuna Sittard heeft mogelijk problemen met het betalen van de salarissen, zo meldt Mike Verweij in de voetbalpodcast Kick-off. Volgens bronnen van de journalist van De Telegraaf zou dat een reden kunnen zijn voor het opmerkelijke bericht dat zondagavond verscheen op de Instagram-pagina van sterspeler Burak Yilmaz. Hoewel de 37-jarige Turk nog tot medio 2024 vastligt als spits, nam hij plotseling afscheid van de fans van Fortuna. Daardoor heerst momenteel veel onduidelijkheid.

Yilmaz stuurde zijn boodschap zondagavond de wereld in nadat de spits 's middags met zijn team van FC Groningen had gewonnen (3-1). Hij speelde de hele wedstrijd mee, maar scoorde niet. "Beste supporters, het was een groot genoegen om voor jullie te mogen spelen", schreef Yilmaz. "Bedankt voor alles. Ik hoop op betere en succesvollere jaren." De 77-voudig Turks international is sindsdien onbereikbaar voor commentaar. Wat hij precies bedoelt, is nog altijd een raadsel. Volgens Sjoerd Ars, technisch manager van de Limburgers, had het vooral met zijn emoties te maken.

Toch lijkt Verweij die reden tegen te spreken. “Je moet er altijd een beetje mee oppassen wat er nou precies aan de hand is, maar het zou verband kunnen houden met de salarissen. Worden die op tijd en volledig uitbetaald? Er is toch ook wel wat aan de hand bij Azerion, een belangrijke sponsor van Fortuna. De geruchten gaan dat het daarmee verband houdt, en je moet bij een Turkse vedette natuurlijk niet aan zijn salaris komen. Dan krijg je dit soort berichten, als het zo is.”

Verweij stelt dat de onderste steen nog niet naar boven is gehaald in deze zaak, ook rondom de toekomst van Yilmaz. “Is dat vertrek per direct? Of na het seizoen? Het lijkt erop dat hij in het vliegtuig naar Turkije zit.” Collega Valentijn Driessen weet ook niet wat er precies aan de hand is. “Ik heb ook gehoord dat het ligt aan de eigenaar van Fortuna, en dan gaat het natuurlijk altijd over geld. Het is jammer dat we zo vroeg opnemen, want wat ik ervan begreep moest de selectie van Fortuna zich om tien uur melden in Sittard. Ik ben benieuwd of Yilmaz daar nog bij is. Misschien geeft hij wel een signaal af en blijft hij een dag weg om de boel even op scherp te zetten.”

Verwacht jij dat Burak Yilmaz nog terugkeert bij Fortuna Sittard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allemaal speculaties van ons roddel journaille. Laten we gewoon even wachten op de waarheid.

"Je moet er altijd een beetje mee oppassen wat er nou precies aan de hand is, maar het zou verband kunnen houden met de salarissen. Worden die op tijd en volledig uitbetaald? Er is toch ook wel wat aan de hand bij Azerion, een belangrijke sponsor van Fortuna" Kortom, Mike Verweij weet helemaal niks, maar roept gewoon wat. 'Het zou kunnen dat'. Ja, het zou ook kunnen dat Yilmaz fulltime krantenbezorger wordt ipv voetballer.

3 april 2023 om 13:18

Wat anders is er nieuws dat Verweij weer speculeert en niets feitelijk weet?

Hier hebben we dus compleet niks aan

Eerst zeggen dat je een beetje moet oppassen wat er nou precies aan de hand is, en vervolgens zelf een mogelijk scenario benoemen... De media van tegenwoordige tijd op z'n best.

3 april 2023 om 13:38

"ik ga niet zeggen dat het gras groen is, maar eigenlijk is het gras toch wel gewoon groen he."

Ik ga morgen ook maar bij de Telegraaf werken. Lekker speculeren en van alles opschrijven zonder dat er een kern van waarheid in zit.

Gelukkig weet Verweij alles, wat moeten we toch zonder hem.

Voetbalzone maakt personen als Verweij en Driessen groter dan ze werkelijk zijn.

3 april 2023 om 14:29

En daar doen we door op dit forum te zitten, allemaal aan mee.

Denk dat het idd alleen voor Turkse vedetten geld en de vedetten uit de rest van de wereld niet. Man man man 🙈

3 april 2023 om 13:32

Ik zocht naar deze reactie haha. Inderdaad, een belachelijke opmerking.

Dat kan wel eens heel fout uitpakken voor FS!
Met het vertrek van de Turk zullen vele geldschieters ook vertrekken of niet meer instappen of investeren.
Veel onrust bij Nederlandse clubs…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren