Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kevin Hofland keert als hoofdtrainer terug in het betaalde voetbal

Laatste update:

Kevin Hofland gaat komend seizoen aan de slag bij Helmond Sport, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De oud-verdediger van onder meer Feyenoord tekent voor één seizoen met een optie op een extra seizoen.

“Het was mijn ambitie om weer in het betaald voetbal actief te zijn", spreekt Hofland op de officiële kanalen van Helmond Sport. "Dat ik nu de gelegenheid heb om bij een ambitieuze club als Helmond Sport aan de slag te kunnen, maakt het extra mooi."

"Aangezien we in een vroegtijdig stadium tot overeenkomst zijn gekomen, heb ik voldoende tijd om me voor te bereiden op het nieuwe seizoen." Eind januari maakte Helmond al bekend dat de club na afloop van dit seizoen gaat scheiden met de huidige hoofdtrainer, Bob Peeters.

Technisch manager Jurgen Streppel is in zijn nopjes met de aanstelling van Hofland. “We zijn erg blij dat Kevin ons volgend seizoen komt versterken, zo kunnen we de volgende stappen zetten."

"Voor het lopende seizoen ligt de focus uiteraard op het behalen van de play-offs, maar op de achtergrond gaan we in samenwerking met Kevin ons richten op het nieuwe seizoen.” Helmond Sport staat momenteel twaalfde in de Keuken Kampioen Divisie en heeft nog zeven wedstrijden om de play-offs te bereiken.

Hofland begon zijn trainerscarrière bij BSV Limburgia. In 2014 stond PSV, waar de 44-jarige oefenmeester voor speelde, op de stoep en werd hij jeugdtrainer bij de Eindhovenaren. In 2018 werd Hofland assistent-trainer bij Fortuna Sittard, waar hij de rechterhand was van Sjors Ultee, René Eijer en Cláudio Braga.

Na tussen juli 2020 en november van dat jaar als eindverantwoordelijke voor de groep te hebben gestaan bij Fortuna, werd Hofland in 2021 assistent-trainer van Mark van Bommel bij VfL Wolfsburg. Tussen maart en december 2022 was Hofland de eindverantwoordelijke bij Willem II. Momenteel is Hofland nog actief bij s.v. Meerssen in de Derde Divisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waaruit blijkt dat Helmond Sport een ambitieuze club is? Uitspraken die ik niet echt kan rijmen met Helmond. Het is een kille club met niets wat lijkt op het hebben van ambities. Je ziet het ook niet terug in het elftal of prestaties of zie ik dat nou verkeerd?

26 maart 2024 om 18:48

Geldschieter, nieuw stadion.

26 maart 2024 om 19:53

Naast de al genoemde investeerder en stadion zijn ze ten opzichte van 2 seizoenen terug ook wel flink gegroeid qua team en prestaties. Voorheen deed Helmond eigenlijk een beetje mee om geen laatste te worden. Vorig seizoen zijn ze begonnen met investeren en nou staan ze 12e met 1 punt achterstand op het linkerrijtje na 31 speelrondes en theoretisch is nacompetitie nog mogelijk. Nog steeds geen toppers natuurlijk maar wel een significante verbetering.

26 maart 2024 om 20:12

Zo zijn ze vaker af en toe hoger geëindigd en zakt het daarna weer in. Ook nu zie je het in de spelers dat er rondloopt dat er niet echt een lijn zit in aankopen? Ik zie er weinig ambities.

26 maart 2024 om 20:45

Oh ja zeker dat ze een zooitje bij elkaar geraapte spelers hebben ben ik het mee eens. Maar dat heeft weinig met ambitie te maken maar met uitvoering. Ambitie is een intentie, je kan alle ambitie van de wereld hebben en nog steeds heel hard falen.

In mijn ogen is het flink verhogen van je begroting, een nieuw stadion bouwen en aan het begin van vorig seizoen uitspreken dat je een 3 jaren plan hebt om in het seizoen 24/25 mee te doen om promotie gewoon het tonen van ambitie. Dat er niks van terecht gaat komen maakt het niet minder ambitieus.

Ik hoop oprecht dat dit een gigantisch succes wordt. Dat gun ik Kevin echt ontzettend na de toch wel wat vervelende (maar terechte) aftocht bij Fortuna en het debacle in Tilburg. Laten we hopen dat hij gaat knallen in Helmond en ooit weer in de eredivisie te zien zal zijn als hoofdtrainer.

26 maart 2024 om 19:56

Ik vond het wel karma voor Hofland nadat hij eerder in zijn carrière o a. ervoor heeft gezorgd dat Verbeek perse weg moest bij Feyenoord.
Nu is zijn karma verbroken, en nu is het uiteraard prima om nu lekker succes te boeken met deze club en eventueel te groeien als trainer.

Dit is dus waar Clarence Seedorf het over heeft met kansen krijgen voor oud topvoetballers met een kleurtje. Hofland is gewoon een Nobody en daar gaan gewoon meer deuren voor open in NL vergeleken met jongens als Reiziger, Seedorf, Kluivert, Davids, Hasselbaink.

26 maart 2024 om 19:47

Ik ben het niet met je eens dat Hofland een nobody is. Was toch echt wel een meer dan aardige speler. Je uitspraken mbt kansen zijn ook nergens op gebaseerd. Misschien heeft Helmond Sport Kluivert, Davids of Hasselbaink wel benaderd en hebben ze bedankt. Heel eerlijk is een trainers klus bij Helmond nu niet echt iets wat ik link aan deze drie. Die zullen op wat hogers mikken. Ook echt oneerlijk dat de Boer, Gio en Cocu niet zijn benaderd.

26 maart 2024 om 19:49

Maakt niet uit, een mitchel donald zou ook nooit beanderd worden. Is niet erg. In het voetbal zijn er minder kansen voor kinderen van emigranten.

26 maart 2024 om 20:01

Jongens, het topic gaat over Kevin Hofland en Helmond Sport. Niet over een Mitchel Donald of Clarence Seedorf of wie dan ook.

26 maart 2024 om 20:14

Ik geloof zelf ook wel dat er uiteindelijk minder snel kansen zijn voor die mannen, zeker degene die in de marge gespeeld hebben. Maar de carrière van Hofland, Nederlands international die voor PSV, Wolfsburg en Feyenoord heeft gespeeld vergelijken met Mitchel Donald die voor Mordovia, Rode ster en Yeni Malatyaspor heeft gespeeld is wel weer een beetje flauw.

26 maart 2024 om 19:47

Ze willen het niet zien, ze gaan het niet zien. Maurice Steijn heeft ajax getraind en geen van de bovenstaande heren zijn ooit benaderd.

26 maart 2024 om 19:54

Volgens mij ben je een trol. Maar afijn, vooruit dan maar. Denk je dat een Seedorf naar Helmond Sport zou willen? Denk je echt dat een Seedorf zou worden afgewezen door een club als Helmond Sport? Als er 1 persoon hier is die in hokjes en kleurtjes denkt, dan heet hij wel Gil DM

26 maart 2024 om 20:18

Seedorf is door drie clubs benaderd. Ik denk dat hij niet erg zou vinden om benaderd te worden door HS. Maar beantwoord deze vraag? Wat is de reden dat de donkere ex-spelers bijna of niet benaderd zijn door de Nederlandse clubs de afgelopen 15 jaar? Kijk hoeveel mensen de afgelopen tijd zeggen dat ze geen binding hebben met het Nederlandse elftal. Zeg het gewoon eerlijk. Nederland is voor de etnische Nederlanders en dan kunnen wij weer door.

27 maart 2024 om 22:20

Het idee dat donkere ex-spelers systematisch niet worden benaderd door Nederlandse voetbalclubs om te coachen, vereist enige nuance. Ten eerste kan de perceptie van ondervertegenwoordiging voortkomen uit jouw selectieve waarneming van beschikbare informatie. Mogelijk zijn donkere ex-spelers wel benaderd, maar zijn deze gevallen minder prominent in de media belicht. Daarnaast spelen individuele factoren een belangrijke rol bij de selectie van coaches, zoals bijvoorbeeld ervaring. Het is toch in opkomst? Het is dus mogelijk dat donkere ex-spelers simpelweg nog niet (herhaal: nog niet ) altijd aan de vereisten voldoen voor beschikbare posities. Nederlandse voetbalclubs staan over het algemeen open voor diversiteit en hebben in het verleden coaches van verschillende etnische achtergronden aangesteld, wat het idee van exclusiviteit voor etnische Nederlanders tegenspreekt. Kijk maar naar een Maduro bijvoorbeeld. Verder, is het belangrijk om te erkennen dat wij, wel in ieder geval ik, niet beschikken over volledige gegevens over de etnische achtergrond van alle huidige coaches en nieuw aangestelde coaches in Nederlandse voetbalclubs. Ik heb geen exacte statistieken over het percentage blanke en gekleurde coaches in het Nederlandse voetbal, in verhouding tot de totale Nederlandse bevolking en in verhouding met elkaar. Zonder zulke specifieke gegevens kan ik geen definitieve conclusies trekken over de mate van representatie van verschillende etnische groepen binnen de coachinggemeenschap. Oftewel, zonder een uitgebreide dataset kan ik niet met zekerheid zeggen welk percentage van de coaches blank of gekleurd is. Want weetje, het, boeit, mij, helemaal, niets, of, de, coach, zwart, of, wit, is. Want ik ben geen racist. En weetje, volgens mij heb jij ook geen uitgebreide dataset om te zeggen 'hoeveel procent van de coaches gekleurd of wit is'.
Tot slot, is de ironie. Want waarom heb ik überhaupt geclickt op dit artikel? Nou, niet omdat ik een Helmond supporter ben. Maar omdat ik Mister 'nobody', zoals hier al eerder werd vermeld door iemand die het met je eens is ( ''de trol'' ) , Hofland, wel ken, en interesse had om te lezen waar hij nu gaat coachen.
Nou, wellicht hebben we als opvolger voor Koeman wel Seedorf, Fraser, Van Bronkhorst, Maduro, of Arne Slot, mij hoor je niet klagen. Zolang ze het maar goed doen .

Drama trainer... Teerde op het werk van Oliseh en kreeg qredits en kansen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren