Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim Benzema reageert op geruchten over vertrek: ‘De Franse media...’

Laatste update:

Karim Benzema wil toch in Saudi-Arabië blijven, zo heeft hij dinsdagavond gezegd tegenover L’Équipe. Volgens de Fransman zijn geruchten over zijn vertrek 'verzinsels van de Franse media’.

Dinsdagmiddag meldde het Franse persbureau AFP dat de voormalig spits van Real Madrid en Olympique Lyon een transferverzoek had ingediend bij Ittihad Club.

“Benzema zou op 2 januari terugkeren van zijn vakantie, maar liet maar liefst tien dagen niets van zich horen. Hij was onbereikbaar”, meldde een anonieme bron aan het persbureau. "Ittihad Club bood hem aan om te verkassen binnen Saudi-Arabië, maar dat zag Benzema niet zitten. Hij wil terug naar Europa."

Benzema noemt de speculaties over een bliksemvertrek leugens. “De Franse media verzinnen graag geruchten. Hoe groter, hoe beter”, klinkt het uit de mond van de 36-jarige schutter.

Feit blijft wel dat hij veel te laat terugkeerde van zijn vakantie en dat werd hem niet in dank afgenomen door de club. Hij werd vorig weekend als gevolg hiervan uit de selectie gezet door manager Marcelo Gallardo.

Hoe de toekomst van Benzema eruit komt te zien, blijft dus een raadsel. Mocht de Fransman besluiten om terug te willen naar Europa, dan is er aan interesse geen gebrek.

Volgens The Guardian en L’Équipe houden Lyon, Chelsea en Manchester United de situatie van de voormalig Ballon d’Or-winnaar nauwlettend in de gaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij zijn het niet alleen de Franse media die hierover geschreven hebben? Is dit weer zo'n gevalletje waar Benzema heel hard 'A' roept en uiteindelijk 'B' gaat doen? Want dat is precies wat er afgelopen zomer gebeurd is.. Benzema was de "leugens" over zijn toekomst meer dan zat, ontkende in alle toonaarden dat hij op het punt stond om te vertrekken bij Real Madrid en uiteindelijk is hij toch vertrokken.. Iedereen loog, hij was de enige die de waarheid sprak en uiteindelijk bleek er geen hol van te kloppen..

Wat is dit nou voor onzin om weer in de slachtofferrol te kruipen, "de grote boze media doen altijd zo raar tegen en over mij.."

24 januari 2024 om 11:45

Zal natuurlijk niks te maken hebben met het feit dat hij Algerijnse roots heeft en Frankrijk een minuscuul racisme probleem heeft? Het is niet alsof de Franse politiek met hem bemoeide, hem zijn Franse paspoort wilde afpakken en hem onterecht beschuldigde lid te zijn van de Moslimbroederschap?

24 januari 2024 om 12:08

En dus is liegen maar de oplossing? Zeggen dat "er niets speelt" terwijl je al praktisch rond bent met een Saudische club ligt ook aan de racisten in de Franse media zeker?

Benzema heeft wel meer op zijn kerfstok waardoor hij een makkelijk target is. Als je extreme dingen doet en extreem op elkaar blijft reageren dan los je niets op.

24 januari 2024 om 14:29

Want dat doet geen enkele voetballer, zaakwaarnemer of directeur? En de media verzinnen nooit dingen?

24 januari 2024 om 17:05

Het ligt wel anders wanneer je iedereen voor leugenaar uitmaakt en vervolgens precies hetgene doet wat de ‘leugenaars’ al hadden voorspeld. Dan ben je gewoon hypocriet. Geweldige voetballer maar te vaak gezeik rond de persoon van Benzema imo.

24 januari 2024 om 12:01

Doet inderdaad alsof zijn neus bloed.. is sowieso bezig met iets geks.

Heeft bijvoorbeeld zijn Instagram verwijderd, is terug bij zijn Franse ex vrouw waar hij 3 kinderen mee heeft, terwijl zijn huidige vriendin pas is bevallen (raar?) komt niet opdagen bij zijn huidige club.

Benzema is altijd het slachtoffer, lachwekkend. Is gewoon een crimineel die voetbalt

24 januari 2024 om 11:13

maar als je je straf hebt uitgezeten ben je geen crimineel toch? als je op het juiste pad blijft?

24 januari 2024 om 11:18

Welke straf? Bij het hele Valbuena verhaal is ie anders aardig goed weggekomen. Het enige vervelende voor Benzema was geen uitnodigingen voor het Franse elftal

24 januari 2024 om 11:32

Hij had natuurlijk 10 jaar de bak in moeten draaien van jou, die 75.000 euro boete en het jaar voorwaardelijk was dus veel te licht?

24 januari 2024 om 12:14

Nou, het is niet bepaald een forse straf voor iemand die destijds al 15mio plus per jaar verdiende toch? Daar is hij imo heel goed mee weg gekomen iig.

24 januari 2024 om 12:19

Heeft een jaar voorwaardelijk gekregen

25 januari 2024 om 12:52

Ik ken de code penal van Frankrijk niet, maar is het niet zo dat de strafmaat ook gewoon in de wet is vastgesteld? Ik denk niet dat er gestraft wordt op basis van de bankrekening van de veroordeelde. Maar dat weet ik dus niet zeker.

24 januari 2024 om 11:49

Als dit een onzin verhaal is dan heeft ie toch gewoon gelijk? Crimineel die voetbalt hoezo dan? Een van de meest sportieve spelers ooit op het veld. Zeikt niet, is niet egoistisch en pakt nooit een kaart. Diezelfde media heeft er ook alles aan gedaan om hem te kleineren als je het een beetje hebt gevolgd. Hij heeft alle reden om zo over de Franse media te praten. Die stoken alleen en halen zijn buitenlandse achtergrond erbij, terwijl hij een van de beste Franse spelers ooit is.

24 januari 2024 om 12:25

Daar zijn er wel meer van...

24 januari 2024 om 13:45

Hij is nooit veroordeeld voor criminaliteit. Hoe kan je dan een crimineel zijn?

Echt sommige reacties hier
..

Benzema is gewoon simpelweg het probleem. Ik ga niet zeggen dat Saudi-Arabie de hemel is maar deze jongen heeft altijd wel problemen met de mensen om hem heen.

24 januari 2024 om 12:00

Ja je kent hem ook persoonlijk hoe heet zijn oom?

24 januari 2024 om 12:04

Heeft toch jarenlang bij Real gespeeld, als hij echt problemen had met de mensen om hem heen had hij het nooit zolang volgehouden daar, na het vertrek van Ronaldo werd hij zelfs de man daar, niet slecht voor iemand die simpelweg het probleem is.

24 januari 2024 om 12:53

Mensen praten alleen koekwaus tegenwoordig

Benzema, een van de beste spitsen van de afgelopen 10 jaar. Maar wat is hij toch kleinzerig, altijd maar die 'de hele wereld tegen mij mentaliteit', jammer. Het had hem gesierd als hij niet zo snel in de slachtoffer rol zou kruipen en altijd alles op discriminatie zou gooien (hij zegt het niet, maar insinueert ernaar). Hij had ook tijdens zijn afwezigheid een tweet de wereld in kunnen gooien, waarin hij alles ontkent. Dat zou ook netjes zijn richting zijn werkgever en het land waarin die werkzaam is, maar goed loyaliteit en solidariteit in het voetbal is sws ver te zoeken.

Die heeft vernomen dat als hij nu weg gaat hij z'n geld niet mee krijgt. Die Gallardo zal zich achter z'n oren krabben. Zo succesvol geweest bij River Plate waar de spelers alles deden om te winnen en dan bij dit zooitje terecht komen.

24 januari 2024 om 15:12

Gallardo telt lekker zijn geld en zeurt niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren