Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jérôme Boateng (35) staat voor dienstverband bij opvallende club

Laatste update:

Jérôme Boateng is in gesprek met 1. FC Heidenheim over een dienstverband bij de Duitse club, zo meldt BILD maandag. De 35-jarige centrumverdediger, die vorige maand geen contract wist te verdienen bij Bayern München, staat daardoor voor een terugkeer in de Bundesliga. In Duitsland spreekt men van een ware stunt, daar Heidenheim afgelopen seizoen voor het eerst in de clubhistorie naar het hoogste niveau promoveerde.

Boateng, 76-voudig international van Duitsland, speelde de afgelopen twee seizoenen voor Olympique Lyon. In zijn laatste jaar bij de Franse club kwam de routinier nauwelijks nog in actie, waardoor zijn aflopende contract niet werd verlengd. Daardoor zit Boateng al sinds juli zonder werkgever, waar op korte termijn verandering in kan komen.

De zaakwaarnemer van Boateng, die wordt vertegenwoordigd door TDS Sports, heeft onlangs positieve gesprekken gevoerd met Heidenheim. Volgens BILD hopen beide partijen snel tot een akkoord te komen. Boateng moet bij de promovendus ervaring toevoegen aan de selectie van trainer Frank Schmidt.

Bij Heidenhem gaat Boateng, die volgens Transfermarkt nog 500.000 euro waard is, concurreren met Tim Siersleben, Patrick Mainka en Thomas Keller. Het wordt de zesde club in zijn spelersloopbaan, na Hertha BSC, Hamburger SV, Manchester City, Bayern en Lyon. Boatengs 36-jarige broer, Kevin-Prince, hing zijn schoenen in augustus aan de wilgen.

Geen Bayern
Vorige maand hoopte Boateng nog op een nieuwe termijn bij Bayern, de Duitse grootmacht bij wie hij tussen 2011 en 2021 onder contract stond. Na een stageperiode van twee weken kreeg de ervaren mandekker echter te horen dat hij als speler geen toekomst bij de club heeft.

In een statement op de clubwebsite gaf Bayern meer uitleg bij het besluit. “Ongeveer twee weken geleden waren onze vier centrale verdedigers niet beschikbaar voor onze bekerwedstrijd bij SC Preußen Münster. Boateng, die momenteel zonder club zit, kreeg toen een uitnodiging om mee te trainen. Dayot Upamecano en Kim Min-jae spelen nu weer zonder pijn, terwijl Matthijs de Ligt ver in zijn herstel is, wat betekent dat de zorgen om onze verdedigers zijn verminderd.”

“Om die reden heeft Bayern ervoor gekozen Boateng niet vast te leggen. Toch krijgt Boateng, als gewaardeerde oudgediende, de kans zijn conditie op peil te houden bij de club. Boateng heeft laten zien dat hij fysiek goed in orde is.” Boateng is binnenkort mogelijk te bewonderen bij de nummer dertien van de Bundesliga.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ziet eruit als een 60-jarige R&B legende. Moest het vooral ook hebben van zijn snelheid, dat zal nu wel een stuk minder zijn. Desalniettemin waarschijnlijk een goede verdediger voor zo'n promovendus.

6 november 2023 om 18:02

Las dat Bayern best onder de indruk was van hem tijdens de training. Maar durven het risico niet te nemen ivm zijn rechtszaak

7 november 2023 om 12:14

Heeft ook de acties van een 60-jarige R&B-legende, gezien zijn juridische perikelen.

Voor m’n gevoel is zijn carrière na de actie van Messi in de CL halve finale al voorbij. Op zijn top wel echt een geweldige verdediger maar hoort niet bij de categorie Puyol, Ramos, Thiago Silva etc..

6 november 2023 om 18:33

Denk oprecht dat hij daar nog wel eens wakker van schrikt, voor de rest gewoon een matige verdediger gebleken, overhyped

6 november 2023 om 19:53

Whut? Een van de beste laatste 20 jaar

7 november 2023 om 13:12

Een van de beste de laatste 20 jaar? dat is overdreven. Maar hij was in zijn prime wel een aardig goede verdediger. Absoluut niet één van de beste de laatste 20 jaar.

6 november 2023 om 18:57

Messi in zijn prime kon dat natuurlijk bij elke verdediger doen, zo eerlijk moet je ook wezen. Als die kleine tovenaar zijn dag had kon je gewoon beter thuisblijven.

Misschien dat tegenwoordig alle CV's hiervoor worden geopperd, maar is dat niks voor PSV en de Eredivisie? Kopsterk en veel ervaring, iets wat PSV wel kan gebruiken. In de tijden van Schmidt ooit nog een gerucht geweest dat hij in Nederland was gespot..

6 november 2023 om 20:23

Voor de ED hebben we 'm niet nodig en in de CL gaat hij het verschil niet maken.

7 november 2023 om 12:24

Alles beter dan ramalho

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren