Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joeri de Kamps keert na zes jaar bij Slowaaks kampioen terug in Eredivisie

Laatste update:

Joeri de Kamps keert terug op de Nederlandse velden. Sparta Rotterdam maakt via de officiële kanalen bekend dat de 29-jarige middenvelder tot het einde van het seizoen gehuurd wordt van Slovan Bratislava. De Rotterdammers hebben een optie tot koop bedongen in de huurovereenkomst met de kampioen van Slowakije.

“Joeri is een speler met veel ervaring”, zo licht technisch directeur Gerard Nijkamp namens Sparta toe. “Hij heeft de volledige jeugdopleiding van Ajax doorlopen en namens Heerenveen en NAC Eredivisie gespeeld, voor hij in 2016 naar Bratislava vertrok. Daar was hij een vaste waarde bij een ploeg die jaarlijks om de prijzen speelde en ook meer dan dertig wedstrijden in Europacup-voetbal actief was. Met zijn ervaring en manier van spelen geeft zijn komst ons nog meer mogelijkheden op het middenveld.”

De Kamps werd opgeleid door Ajax en verliet Amsterdam in 2014 definitief voor NAC Breda, na een jaar op huurbasis voor sc Heerenveen te hebben gespeeld. Namens Heerenveen en NAC speelde de voormalig jeugdinternational 41 wedstrijden in de Eredivisie, alvorens hij in januari 2016 naar Slovan Bratislava vertrok. Met de Slowaakse topclub won hij de afgelopen zes jaar drie landstitels en driemaal de Slowaakse beker.

Dit seizoen speelde De Kamps zestien officiële wedstrijden voor Slovan Bratislava. De laatste weken voor de winterstop behoorde De Kamps echter niet meer tot de wedstrijdselectie van Slovan Bratislava. “Slovan wilde min of meer een beetje van mij af”, geeft De Kamps te kennen. Zijn contract in de Slowaakse hoofdstad loopt voorlopig nog door tot medio 2023.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha joeri de kamps. Wat was die slecht zeg in nederland. Kon letterlijk alleen maar zagen. zou goed in de kelderklasse passen.

20 januari 2022 om 16:50

Maar inmiddels is hij 6 jaar verder, daarin kan wel een hoop gebeuren. Zes jaar geleden speelde weghorst nog bij Heracles en inmiddels is hij oranje international. Nou verwacht ik absoluut niet dat De Kamps ineens een geweldenaar is, maar hij zou best een meerwaarde voor die sparta kunnen zijn.

20 januari 2022 om 16:51

Moet je maar op dammen gaan, zou hij zelf zeggen.

20 januari 2022 om 17:02

hele rare aankoop van Sparta vind ik eigenlijk.... Ze zoeken creativiteit op het middenveld en komen hierop uit. Nou dat worden leuke wedstrijden

20 januari 2022 om 17:07

Ze hebben daar Namli toch al voor gehaald?

Joeri de Kamps, de kampioen gele kaarten. Als ik het goed heb pakte hij ooit 12 gele kaarten in één seizoen. Benieuwd hoeveel kaarten hij nu weet te pakken

Ik zie hierin niet direct een versterking voor Sparta, maar wie weet kan hij verrassen.

20 januari 2022 om 16:50

Naja toch veel wedstrijden gespeeld bij een topclub in die competitie, op het hoogste niveau. Denk wel dat Sparta hier behoorlijk op vooruit gaat. Denk wel dat ze hem om de 3 wedstrijden moeten missen i.v.m. een schorsing haha

20 januari 2022 om 17:15

Dat wel, maar laten we eerlijk zijn, Slowakije is nou niet bepaald een goede competitie. Laatste drie jaar kampioen geworden, beetje EL ervaring. Ik laat me graag verrassen, maar ik verwacht er niet veel van.

Vorig jaar 28 wedstrijden, 10 gele kaarten. Dit wordt smullen met Beugelsdijk in één team

20 januari 2022 om 20:55

Je vergeet Auassar, die pakt ook bijna elke wedstrijd wel geel.

Je mag iemand niet beoordelen op een aantal jaar geleden maar was destijds bij Heerenveen en NAC totaal geen toevoeging.

Het lijkt er bij Sparta vooral op dat ze aan het kopen zijn voor het kopen en of het nou allemaal versterkingen zijn. Alleen Namli en Dalmau zie ik als directe versterkingen, de rest vind ik toch niet heel bijzonder.

20 januari 2022 om 17:03

Ik snap dit ook niet zo goed. Ik vond Namli en Dalmau juist twee gerichte en sterke aankopen. Maar met het vertrek van Osman dacht ik dat Sparta een creatieve opbouwer zou gaan halen. Nou... De Kamps past niet helemaal in dat profiel

Met Kamps haal je een kaartenpakker in huis
Zijn vorige periode in Nederland was geen succes
Een nieuwe Beugelsdijk haha

zie het niet zitten in Kamps
gaat het niet redden bij Sparta

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren