Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans schept duidelijkheid: ‘Heeft niets te maken met KNVB’

Laatste update:

De KNVB heeft al te maken met de nodige commotie rond de aanstelling van Dick Advocaat als nieuwe bondscoach en dinsdag kwam daar ook nog het nieuws bij dat Ron Jans af ziet van een functie bij de bond. De vertrekkend trainer van PEC Zwolle zou aan de slag gaan als leercoach bij de opleiding Coach Betaald Voetbal, maar kiest voor een vertrek.

De reden dat Jans niet bij de KNVB werkzaam blijft is vanwege de overstap van Leon Vlemmings naar Go Ahead Eagles, zo maakt hij in een verklaring op de website van de bond duidelijk: “Ik heb met Leon Vlemmings ideeën uitgewisseld voor de opleiding en gesprekken met cursisten gedaan. We vormden echt een blok. Ik kies er bewust voor een jaar lang niet als trainer aan de slag te gaan, en wilde veel leren van Leon. Toen hij aankondigde in te gaan op de aanbieding van Go Ahead Eagles, verdween voor mij de voedingsbodem om te blijven.”

Jans beseft dat de timing op een ongelukkig moment komt en hij hoopt dat de KNVB snel goede opvolgers voor de cursus weet te vinden. Hij heeft zich dan ook niet laten leiden door de ophef die momenteel speelt: “Dit staat overigens los van de overige ontwikkelingen bij de KNVB.”

Kun jij je vinden in de uitleg van Ron Jans?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar de timing is top! Circus daar

Denk dat een danscarrière wel iets is voor Ron.

On: zonder gekheid, deze man kan toch wel ergens bij een club terecht? Heeft het bij PEC toch uitstekend gedaan.

Blijft zich vaak toch ook gedragen als een rare kwibus. Heeft ie helemaal niet nodig maar goed. Het is zijn keuze.

10 mei 2017 om 07:55

Wat heeft dit met rare kwibus te maken dan? Z'n arbeidsomstandigheden zijn gewijzigd. Is dus z'n goed recht.

Het zou toch ook raar wezen als hij zou zeggen dat het er wel mee te maken had?

10 mei 2017 om 08:08

Valt me op dat elke uitspraak of beslissing die te maken heeft met KNVB-beleid in twijfel wordt getrokken en in het nadeel uitgelegd wordt van de bond.

Jans lijkt me uiterst oprechte en correcte man. Waarom zou hij hierover jokken? Het massale kruisverhoor gisteren tijdens de persconferentie van de KNVB was ook overdreven fel en elke vraagstelling vol wantrouwen.

Zo'n hetze tegen Van Breukelen als duivel en opvolger van Van Oostveen als kwade genius, neemt soms demoniserende vormen aan.

Natuurlijk gaat en ging er veel fout bij de KNVB, maar hoe elke vertegenwoordiger momenteel wordt neergezet als bedrieger en leugenaar voor eigen bestwil, gaat me veel te ver.

10 mei 2017 om 10:08

He - le - maal mee eens! Ik heb net in het bericht over Ten Cate dit geschreven:

Misschien een verfrissend idee: eens een keertje er vanuit gaan dat van Breukelen in al zijn vriendelijkheid, eerlijkheid en vooruit, zijn naïviteit, gewoon de waarheid spreekt?

De man was nog niet begonnen of alles was al waardeloos aan hem en shit uit het verleden werd hem ook meteen maar aangerekend.
Ik zit ook niet met plezier naar de man te luisteren (krakende stem, lange wollige zinnen), maar wat die pers ettertjes doen is gewoon een regelrechte heksenjacht. Vreselijk dit.

10 mei 2017 om 12:49

@buitenspelval

Dat zeg ik niet, ik zeg enkel dat het raar zou zijn dat hij anders zou beweren. Dit is de enige logische reactie vanuit Jans zijn zijde wat zijn rede voor vertrek/afzegging ook maar is.

Jouw reactie slaat dus nergens op, je impliceert dingen die ik niet schrijf om vervolgens een punt voor jezelf te maken. Chapeau hoor, ik zag je dat bij een ander artikel ook al doen.

10 mei 2017 om 12:55

@rudeboy65

Leuke aanname hoor maar daarmee suggereer je dat Ten Cate met een journalist samenzweert om van Breukelen te beschadigen, ik denk dan met welk motief? Daarbij heeft Advocaat d.m.v. Kees Jansma bij Studio Voetbal laten blijken dat een aantal punten van Ten Cate sowieso al klopten.

Jouw reactie lijkt meer te zeggen dat je het zielig voor hem vindt en dat je hem daarom steun gunt, prima. Maar wat voor ambitie heb je dan met Oranje? Oranje is het neusje van de zalm van het Nederlands voetbal. Daar worden de beste spelers geselecteerd en werken de beste trainers en bestuurders. Zo zou het moeten zijn, van Breukelen is niet een één of andere stagiaire die wat kopieerwerk doet ofzo.

10 mei 2017 om 13:22

@easy-e

Het zou toch ook raar zijn als hij wel zou zeggen dat het ermee te maken had, vraag je letterlijk af. M.a.w. impliceer toch je weldegelijk dat je twijfelt aan de waarheid en de oprechtheid van zijn woorden, lijkt me zo? Je ziet schijnbaar andere opties van waarheid.

Wat wil je er anders mee impliceren dan? Dat maak je dan ook niet echt duidelijk. Ik lees een oneliner In de vorm van een vraag, waarmee je twijfel impliceert.

Je veronderstelt dat Jans enkel met deze verklaring zijn beslissing zou kunnen rechtvaardigen en het logisch is om met deze woorden naar buiten te komen, ook al zou er een andere reden zijn.

Als je anders bedoelt, dat is het een onduidelijke oneliner, zonder onderbouwing. Ik heb 'm niet geschreven.

Verder misbruik ik jouw woorden niet om een punt voor mezelf te maken hoor. Mijn opmerkingen gelden in algemene zin. Ik kan het ook verdelen in verschillende posts, maar ja, als ik toch al post, waarom niet gelijk ik één post alles gelijk verwoorden? Dat zag je me bij een ander artikel blijkbaar ook al doen.

Leuk je cynische chapeau en je lange tenen, echter die beschuldig dat ik je woorden zou verdraaien en ze misbruiken ten behoeve van mij eigen punt waardeer ik wat minder.

K heb het gevoel dat Jans fatsoenlijk is en zijn mond er over houd wat de echte reden is. Ik denk dat er al wat wrijving is tussen hem en van Breukelen met zijn uitspraken over Jans. En de keuze van de Bondscoach dat hij niet echt gemotiveerd word door dit circus en dat hij het jammer vind dat het allemaal zo gaat. Als alles stabiel was en een goed gemotiveerd team zat bij de KNVB dat hij er graag zou willen werken in normale omstandigheden .

10 mei 2017 om 07:22

Ik heb juist het tegenovergestelde gevoel. Dat hij toch benaderd is door een club waar hij graag wilt werken, en dat hij dit gebruikt om onder zijn contract bij de knvb uit te komen.

Jans is een man met lange tenen! Je laat een aangenomen functie toch niet lopen omdat een collega er uit stapt. Daar zit echt wel weer iets anders achter. In eerste instantie denk ik dat hij niet blij is dat z'n naam genoemd wordt in de ,,trainerssoap''. Bovendien heb ik zo het gevoel dat hij terugkeert bij Groningen, maar dat zullen we spoedig horen. Menig en Warmerdam zijn hem al vooruit!
Die Knvb heeft niet voor niets al een Advocaat in huis gehaald!
Er gaat van alles mis bij die Knvb, dat mag duidelijk zijn. Maar de wijze waarop ,,de Haantjes'' van de pers zich gisteren hebben gedragen, heeft niets te maken met objectieve journalistiek. Wie is wie te slim af! Wie weet wat over wie? Al die prominente journalisten die regelmatig verschijnen in allerlei voetbalprogramma's lijken ook een beetje de weg kwijt te zijn om te doen waarvoor ze ooit sportjournalist zijn geworden. Het gaat verdomd veel op een hetze lijken, ondanks het feit dat Van Breukelen het ook een beetje op zichzelf afroept!

10 mei 2017 om 09:44

Misschien heeft AZ hem wel benaderd.

10 mei 2017 om 10:36

... dat zou zo maar kunnen! Eerdaags zullen we zien waar hij opduikt!

Hier kan van Breukelen het toch alleen maar mee eens zijn. Kan een van het koppel niet, dan allebei niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren