Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italiaanse media: licht aan het einde van de tunnel voor André Onana

Laatste update:

De opstelling van Internazionale zou er woensdagavond tegen Bayern München zomaar eens heel anders uit kunnen zien dan afgelopen weekend tegen AC Milan. De ploeg van trainer Simone Inzaghi ging in de stadsderby met 3-2 onderuit en dat blijft niet zonder gevolgen, voorspellen Italiaanse media. Onder meer André Onana staat op de nominatie om zijn opwachting te maken. Het zou voor de Kameroener zijn officiële debuut betekenen.

Een van de mogelijke wijzigingen is die onder de lat, voorspelt Sky Italia. Onana schijnt al langer aan de poort te rammelen en zou in de eerste groepswedstrijd in de Champions League beloond moeten worden. De van Ajax overgekomen doelman kwam in de voorbereiding in actie tegen FC Lugano, AS Monaco en Olympique Lyon, maar wacht nog altijd op zijn eerste officiële minuten. Na het weifelende optreden van eerste keus Samir Handanovic tegen AC Milan wordt de roep om Onana groter, zo klinkt het.

De potentiële basisplek betekent voor Onana een lichtpuntje in donkere maanden. De Kameroener besloot zijn contract bij Ajax niet te verlengen om een dienstverband aan te gaan bij Inter. Daar zou hij eerste doelman worden, mede vanwege het aflopende contract van Handanovic. Laatstgenoemde kreeg van de clubleiding wel een voorstel, maar ging daar in eerste instantie niet mee akkoord. Met een tweede aanbod stemde de Sloveense goalie alsnog in, waarna hij zijn plek onder de lat behield.

In de voorhoede kan Inzaghi nog niet beschikken over Romelu Lukaku, waardoor er mogelijk een plaats vrijkomt voor Edin Dzeko. De Bosniër moest tegen Milan nog genoegen nemen met een rol als invaller, maar was wel trefzeker. Zijn basisplaats moet ten koste gaan van Joaquín Correa. Lautaro Martínez is onomstreden in het elftal van Inzaghi. Op het middenveld is de grootste verrassing dat Nicolò Barella zeer waarschijnlijk rust krijgt. Zijn plek moet worden ingenomen door Henrikh Mkhitaryan.

Gosens
Denzel Dumfries is in de achterhoede verzekerd van zijn plek aan de rechterkant, maar ziet mogelijk aan de linkerkant Robin Gosens zijn entree maken. De Duitse vleugelverdediger leek afgelopen transferwindow op weg naar Bayer Leverkusen, maar bleef toch binnenboord. Gosens verscheen dit seizoen tot dusver alleen tegen Lecce aan de aftrap in een officiële wedstrijd. Zijn roep om een transfer viel dan ook te verklaren. Inter en Bayern trappen woensdagavond om 21.00 uur af in Giuseppe Meazza.

Verdient Onana een basisplek boven Handanovic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdient Onana een basisplek boven Handanovic? Iets zegt me dat de stemmen op deze poll niet alleen gebaseerd worden op keeperskwaliteiten😂

7 september 2022 om 12:50

Wat wil je nu weer insinueren jongen? In plaats van statements te gooien, noem het beestje gewoon bij de naam. Heb je de Derby Milano gezien? Dan heb je antwoord op je vraag. Handanovic lijkt me vergane glorie. Tijd voor Onana om te zien waartoe hij in staat is

7 september 2022 om 13:05

@azulgranito snel aanpassen he, triest.

On: tijd voor Onana, Handonovic is al 38, wordt er niet jonger op. Vind het wel een grote gok om tegen Bayern een keeperswissel uit te voeren.

7 september 2022 om 13:24

Hoezo "het beestje bij de naam noemen"? Iedereen snapt zo toch ook wel dat hij doelt op het niet al te fijne vertrek van Onana bij Ajax?

7 september 2022 om 19:14

Wat zijn jullie eng zeg, Voetbalzone. Hoezo is mijn opmerking verwijderd? Leek me vrij relevant en ontopic. Geen melding en geen reden voor gekregen. Graag uitleg, dank.

7 september 2022 om 12:51

Als het om kwaliteit gaat is Onana, in vorm, natuurlijk een klasse beter. Handonovic kan lekker uitbollen en zo nu en dan gaan opdraven voor een wedstrijd tussendoor.

7 september 2022 om 13:00

Als Onana gewoon fit is, is hij top van de wereld, dus uiteraard boven Handanovic!

7 september 2022 om 13:21

Onana in zijn beste vorm ooit was een goeie keeper, maar geen wereldtop. Het was geen Courtois, Ter Stegen of Neuer. Nooit geweest. Ben benieuwd of hij in de toekomst dat wel kan halen.

7 september 2022 om 14:10

Onana in zijn top was zeker wel een Neuer of Ter Stegen.
Lekker makkelijk om nu namen op te noemen van keepers die jarenlang in de top van Europa spelen.

7 september 2022 om 14:26

Wat heeft Ter Stegen de laatste jaren precies laten zien dan? Onana op topniveau kun je juist wel richting dat rijtje zetten, alleen was de discussie toen dat Onana bij Ajax keepte en niet in een top competitie. Maar was in dat CL jaar gewoon wereldtop. Kijk anders even nog wat reddingen terug uit tegen Valencia of uit tegen Benfica in de laatste minuut. Was echt werelds in die uitwedstrijd in Valencia.

7 september 2022 om 16:18

Pardon? Ter Stegen heeft nog nooit bij Barcelona een beneden gemiddeld seizoen gehad. Die twee wedstrijden wat jij opnoemt is het gemiddelde niveau wat Ter Stegen maandelijks laat zien. Kijk anders gerust nog even terug naar wedstrijden van vorig seizoen, pak een willekeurige. Van de 323 wedstrijden en 29222 minuten die Ter Stegen voor Barcelona gespeeld heeft is maar net op beide handen te tellen waarbij hij op het niveau van Onana zat.

7 september 2022 om 14:19

Haha triest idd. Hando is klaar. Het is tijd voor Onana! Kunnen sommige Ajax fans blijven misgunnen, hun probleem toch. Sneu.

Nou dan hoop ik voor Onana dat hij beter keept dan in zijn laatste wedstijden voor ajax. Anders gaat Inter deze winter nog de markt op.

7 september 2022 om 13:36

En dan uitlenen aan Ajax? Hun zoeken nog een keeper toch?

7 september 2022 om 18:30

1. Het is zij niet hun. 2. Onana is niet meer welkom. 3. Pasveer is beter. 4. We komen in de winter al terug voor Vlachodimos

Barella rust geven tegen Bayern München wat is dat voor onzin is 1 van de beste centrale middevelders die ga je toch geen rust geven tegen 1 van de beste clubs van de wereld

7 september 2022 om 18:32

Lijkt bijna alsof ze deze wedstrijd laten lopen omdat ze zich kansloos wanen

Licht aan het eind van de tunnel? Als die jongen nu een hele zware blessure had gehad de voorbije jaren dan zei ik : 'ja!' Maar hij heeft zichzelf en zijn club gedupeerd.

Is zonder stimulerende pillen simpelweg van een matig niveau. Succes ermee, inter.

7 september 2022 om 12:58

Beter dan alle keepers die bij Ajax rondlopen.

Basisplaats lonkt, en dat al na een paar weken in het nieuwe seizoen. Handanovic was een geweldenaar maar de sleet zit er inmiddels goed op, ook terug te zien dit weekend.

7 september 2022 om 13:11

Niet bepaald. Bij Ajax miste ze afgelopen seizoen niet alleen Pasveer, maar ook Stekelenburg toen Onana op doel stond. Onana had toen in twee wedstrijden net zoveel doelpunten tegen als Pasveer in 20.

7 september 2022 om 13:12

Je weet dat Onana vorig seizoen gewoon achter Pasveer op het bankje plaats mocht nemen, toch?

7 september 2022 om 14:06

Ik hij kwam inderdaad heel slecht terug na zijn schorsing. Ik had op een gegeven moment zelfs het idee dat hij aan match fixing deed.

7 september 2022 om 16:23

En jij denkt dat dat met zijn kwaliteiten te maken heeft dat hij op de bank belandde? Well dan heb ik nieuws voor je. Stekelenburg en Pasveer hadden niks gespeeld had Onana geen pilletjes gebruikt.

7 september 2022 om 13:10

Hopen dat Pasveer nog geen pillen op heeft dan als dit zijn topniveau is. Die liep vorig jaar ook twee keer te grabbelen tegen Benfica en tegen Sporting ging hij ook in de fout. Hopelijk blijkt hij nu wel het CL niveau aan te kunnen maar ik betwijfel het

7 september 2022 om 13:26

Pasveer is een prima keeper, maar in principe niet van CL niveau inderdaad. Ik snap niet dat Ajax zo met geld aan het strooien is, maar niet op zoek is gegaan naar een (potentiële) topkeeper.

7 september 2022 om 17:03

@ Japie en 16 of 17 Clean sheet in 20 Eredivisie wedstrijden, maar 5 tegengoals in die zelfde 20 wedstrijden en het hoogste reddingspercentage in de Eredivisie van 86% , dus kraam niet zo veel onzin uit jongen !

7 september 2022 om 17:11

@summetof69 Dat maakt hem van Eredivisieniveau maar nog niet van CL niveau. In de CL 8 wedstrijden, 3 cruciale fouten

7 september 2022 om 17:12

@Saksenros65 Ik kan dat ook niet begrijpen. De keeperspositie is een van de meest cruciale posities in een elftal

7 september 2022 om 13:26

En dat kan Dr. Mario uiteraard weten!

Ja laat hem maar lekker een blunder maken hoor vanavond.

7 september 2022 om 14:35

Lekkere zure reactie. Ik zou toch nog even de beelden terugkijken van voor zijn schorsing.

7 september 2022 om 14:48

En je weet zeker dat hij dat deed zonder stimulerende middelen? Of, wacht, nee, dat weet jij niet. Net zo min als dat ik niet weet dat hij het wel gebruikte. Feit blijft dat hij Ajax belachelijk behandeld heeft en hij voor mij in categorie Getafe valt. Ik hoop nog steeds dat ze degraderen, pauperclub.

7 september 2022 om 15:53

Feit is dat hij voor die tijd nooit betrapt is. Dus moeten we het doen met de feiten en dat is, dat niet bewezen is dat hij altijd gebruikt heeft. En tuurlijk heeft hij Ajax schandalig behandeld, maar daar blijft het wel een goede keeper om (voor zn schorsing).
Vwb Getafe helemaal met je eens. Grootste schijtclub die ik ooit tegen Ajax heb zien voetballen. Walgelijk elftal was dat!

7 september 2022 om 16:16

Zlatan65, je kan niet betrapt worden als je niet wordt gecontroleerd. Controles in het voetbal gebeuren zelden tot niet. Tot op een paar jaar terug was het zelfs zo dat er genoeg voetballers waren die nooit gecontroleerd werden (bron: Wada). Het zou mij niet verbazen als dit zijn eerste controle was waar hij dan ook gelijk positief testte.

7 september 2022 om 16:29

Dat weet ik. Maar dat jullie denken dat hij altijd gebruikt heeft is dus een aanname. Net als het van mij een aanname is dat hij het niet gedaan heeft!

7 september 2022 om 17:06

Zlatan65, wat Onana betreft en eerder gebruik denk ik niet zoveel hoor. Wat ik wel denk is dat zijn matige vorm een gevolg is of was van een mentale kwestie. Met doping wordt je niet in een keer een grabbelaar. Veel situaties los je al op door proactief te handelen het zij positionering en/of situatie inschatting dat los je niet op met doping.

7 september 2022 om 17:11

@Zlatan,Je hebt ook wel gelijk hoor. Zat een beetje te prikken. Ik denk niet dat hij al eerder heeft gebruikt. Want hoeveel zin heeft het voor een keeper en wat helpt het uberhaupt? Onana was bij Ajax wereldtop en een publiekslieveling. Nu snap ik best dat niet elke speler clubliefde heeft, ik neem Antony bijvoorbeeld niets kwalijk dat hij in staking ging, maar de manier waarop hij met Ajax omging is echt schandalig. Dat steekt nog steeds. Jammer. Want het was een ongelofelijke held.

7 september 2022 om 18:23

Dr.Mario

Jij bent zeker weten de leukste persoon bij jou in de omgeving, je humor is ook top😶

De manier hoe hij bij Ajax wegging verdient niet de schoonheidsprijs, maar als deze jongen weer keept zoals voor zijn dopingschorsing is het een wereldkeeper in wording. Ben benieuwd of hij het nog kan.

Lekker ook dan je basis debuut magen tegen Bayern. Die kan er zomer drie / vier om zijn oren krijgen. Ik hoop dus dat hij niet afgerekend gaat worden op het resultaat van vanavond.

7 september 2022 om 13:02

Met doelpuntjes van Mazraoui en Gravenberch zou extra pijnlijk zijn.

7 september 2022 om 17:39

Ik zou er niet vanuit gaan dat die basis staan. Doelpunt als invaller kan altijd, maar op het moment dat zij invallen zal Bayern niet meer aan aanvallen denken.

Wat een afgunst hier. Onana is gewoon een sympathieke jongen volgens al zijn ploeggenoten en iedereen die hem in het dagelijks leven meemaakte. Hoop dat die nog een mooie carrière tegemoet gaat. Die paar Ajax tokkies die zelf als stukadoor hun brood moeten verdienen kunnen beter hun energie ergens anders in steken dan het constant afkraken van Onana.

7 september 2022 om 13:42

Dat bleek wel in zijn laatste wedstrijd voor Ajax ja hoe sympathiek zijn ploeggenoten hem vonden. Vooral de enthousiaste reacties van Blind en Klaassen staan mij nog helder op het netvlies. Dat hij wordt afgebrand heeft hij volledig aan zijn eigen gedrag en houding te maken. Overigens ben ik benieuwd uit welk onderzoek onder ajax supporters blijkt dat Onana relatief veel afgekraakt wordt door stucadoors. Net als waarom die beter hun energie ergens anders in kunnen steken.

7 september 2022 om 16:03

Ik acht een stucadoor anders vele malen belangrijker voor de maatschappij dan een pillenslikkende voetballer. Gewoon een bijzonder onsportieve gast. Mag hij leuk in de groep liggen, professioneel is die vent af. En als je denkt dat salaris je status en respect verdient... veel plezier met kwijlen over Bezos dan.

Haha, altijd grappig die ajaciedjes die denken dat alles om Ajax draait.

Top dat deze jongen terugkomt, fantastische keeper.

7 september 2022 om 13:10

Ik denk niet dat Oanna blij moet zijn als hij vanavond mag keepen. Hij heeft weinig wedstrijd ritme en Bayern is aanvallend extreem sterk.

Denk dat het voor Onana beter is als Handanovic vanavond keept en al die goals om de oren krijgt.

7 september 2022 om 14:28

Ha daar moet jij wat van zeggen. Hoe vaak jij in Real gerelateerde topics wel niet roept hoe goed en werelds Real is. Nogal hypocriet je statement dus.

Overigens hoop ik ondanks de vervelende exit van Onana bij Ajax dat hij toch gaat presteren zoals vanouds bij Inter. Dan staat ie gewoon basis boven Handanovic als hij dat niveau weer haalt.

7 september 2022 om 14:46

Keer of 2/3 gezegd. Maar niet geheel onterecht volgensmij als ik het vaker zou zeggen. Daarbij is het ook totaal iets anders. Ik ga niet onder elk topic een comment plaatsen die weer betrekking op Real moet hebben. Ajax fans weten een topic over vrouwenvoetbal nog om Ajax te laten draaien.

7 september 2022 om 14:52

Dit is een topic over een keeper die 7 jaar bij Ajax gekeept heeft en daar pas afgelopen zomer is weggegaan. Dan is het toch niet gek dat dit topic Ajax gerelateerd is? Zeker op een NL voetbalforum.

Tja Hnadanovic is natuurlijk lang top geweest dacht ook dat hij zn plek niet zou verliezen, maar het gaat bergafwaarts met hem. Het is niet meer hetzelfde wat het was dus logisch dat Onana een kans pakt. Als hij als vroeger keept is hij direct nr 1 maar als hij net als vorig jaar keept gaat Inter zich ook mengen in de strijd om Vlachodimos.

Zo'n goeie keeper. Als hij weer zijn eerdere vorm aantikt, gaat het helemaal goedkomen met Onana bij Inter! Ik hoop het echt voor hem. sympathieke kerel.

Heel benieuwd naar het niveau van Onana. Helaas op een vervelende manier weggegaan bij Ajax.
Voor het hele doping verhaal een ontzettend goede keeper, zeker tegen de wereldtop aan.

Hoop dat hij snel weer op zijn top niveau zit.

Handanovic vind ik sowieso al passé. Leuk om erbij te hebben als 2e keeper maar als eerste keeper bij een topclub is die niet meer genoeg voor. Leuk dat Onana dan een kans krijgt maar bij hem moet je het natuurlijk ook nog afwachten. Heeft al maanden niet een wedstrijd gekeept. Maar ja hij is wel gehaald voor de toekomst dus een kans geven kan geen kwaad.

Hun ogen zijn eindelijk geopend dat Handanovic nu wel klaar is, en dat hebben ze ook duidelijk tegen Milan gezien dat er bij hun wel een echte GK staat en bij ons een keeper die gwn niet meer kan.Ik hoop dat Onana goed zijn kans pakt mocht hij op doel staan, Samir zal ik dankbaar blijven maar hij kan op dit moment gewoon niet meer.Hopelijk laat Onana het ook zien voor die jankerds hier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren