Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

International van Panama overlijdt na schietpartij in Colón

Laatste update:

Gilberto Hernández is zondag overleden bij een schietpartij in Panama, zo bevestigt de Panamese voetbalbond. De verdediger is 26 jaar oud geworden. Hernández maakte in maart zijn debuut bij de nationale ploeg van Panama in een oefenduel met Guatemala (1-1). Zijn tweede en laatste interland speelde hij tegen Argentinië (2-0 verlies).

Afgelopen zondag openden twee gewapende mannen het vuur op een groep mensen, waaronder Hernández. De mandekker van Independiente werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen. Zeven andere mensen raakten gewond bij de schietpartij. De twee daders zijn nog op de vlucht.

De schietpartij gebeurde in de havenstad Colón. De afgelopen maanden vonden daar verschillende moordaanslagen plaats. De BBC meldt dat twee rivaliserende bendes uit zijn op de macht over een lucratieve drugssmokkelroute. Daardoor zijn er dit jaar in Colón al meer dan vijftig mensen vermoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heftig & ontzettend triest!
Daarom, geniet van het leven & maak er het beste van. Want je zou maar net op de verkeerde moment op de verkeerde plek zijn & morgen is er ineens niet meer!

RIP!

Rust zacht Gilberto Hernández. Vreselijk om op zo'n manier aan het einde van je leven te komen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren