Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Interesse in Balotelli bevestigd: ‘Hij kan zijn carrière hier weer lanceren’

Laatste update:

Massimo Ferrero bevestigt belangstelling te hebben voor Mario Balotelli. Italiaanse media schreven een maand geleden al dat Sampdoria de aanvaller zou willen huren en de voorzitter van de club uit Genua laat nu in de Italiaanse pers weten Balotelli een ‘uitstekende speler’ te vinden.

/

“Hij zou zijn carrière bij Sampdoria, een club waar relatief weinig druk is, weer kunnen lanceren. Ik hoor alleen dat hij bij Liverpool tien miljoen euro verdient en bij Sampdoria moet je toch echt blij zijn met een miljoen per jaar”, zegt de 63-jarige filmproducent, die tegelijkertijd toegeeft interesse te hebben in Antonio Cassano.

“Ik leg alvast wat geld voor hem opzij”, glimlacht Ferrero. Sky Italia meldt overigens dat trainer Walter Zenga niet van Cassano gecharmeerd is en dat hij er daarom op heeft aangedrongen om een speciale clausule in het contract van de spits op te nemen. Als Cassano zich misdraagt of een slechte grondhouding toont, zou het contract direct ontbonden kunnen worden zonder dat Fantantonio salaris mee zou hoeven krijgen.

Zou Sampdoria een geschikte club zijn voor Mario Balotelli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom geen subtop? Misschien een Fiorentina, Napoli. Als vervanger van Gomez of Higuain. Balo is een Italiaan en kent de Italiaanse competitie. Tevens ook een goede speler in vorm. Je moet hem alleen weten te 'lanceren'.

17 juli 2015 om 22:58

Als Higuain weg zou gaan zou ik hem best wel willen zien komen.
Ik weet wel dat veel Napoli supporters dat niet graag zo zien.
Maar ik heb toch vertrouwen in deze jongen.
Hij heeft het talent, alleen mentaal is het geen topsporter.

17 juli 2015 om 23:32

Django, tot nu toe is Balotelli pas1x echt "unstoppable" geweest, dat was op het EK van 2012. Toen was hij gewoon wereldtop, helaas is hij mentaal niet zo sterk.

18 juli 2015 om 00:16

Een wedstrijd op het EK... meer ook niet hoor

18 juli 2015 om 01:20

hij heeft altijd wel redelijk goed gedaan. ac milan 43 gespeeld 26 goals. bij city 54 en 20 gescoord (met aquero voor hem prima statistieken) bij inter 61 gespeeld 20 is wat minder maar toen was hij nog onder de 20 jaar. op wikipedia staat datt hij 6m verdient niet 10miljoen.
ik vind jammere bij balotelli dat hij meteen afgezeken word want is een goede spits alleen bij liverpoolnwerd hij verkeerd gebruikt. zelfde is met pepe hij is volgens iedereennaltijd een schopper maat vorig seizoen had hij na 5 wedstrijd nog geen overtreding gemaalt. maar door 1 seizoen 5j geleden onder mourinho heeft hij die naam gekregen. Idem met mario prima spits maar door zijn streken bij city word hij overal opgzocht en meteen afgekaft

18 juli 2015 om 02:22

sampdoria is echt zijn max. ook subtop is te hoog voor hem gegrepen.

zonder zijn fratsen had balotelli echt niet de bekendheid die hij nu heeft als voetballer.

beetje overgewardeerd geweest maar goed clubs zijn nu wakkee en uiteindelijk komt hij toch terecht waar hij hoort.

Verdient hij 10 miljoen?
Wat zonde van het talent dat hij tot zijn beschikking heeft.
Veel zullen het hier niet mee eens zijn maar hij kan echt wel goed voetballen.
Hij verpest het gewoon zelf.
Bijvoorbeeld. Ibrahimovic heeft talent, maar traint ook keihard elke dag.
Dan kom je zover als Ibra is gekomen.
Balo heeft talent, en hij denkt dat je er met talent wel komt.
Sampdoria is misschien nog niet zo'n gek idee.
Hij zou eerste spits zijn en als ie erop los scoort zijn er toch wel wat meer clubs die hem misschien een kans willen geven.

17 juli 2015 om 23:49

Nee hij verdient bij lange na geen tien miljoen. Ik weet dan ook niet waar deze man dit vandaan heeft.

İk hoop dat ze Cassano niet contracteren. Schijnt dat Neftci ook interesse heeft in hem.

Opzich prima club om voor Balotelli weer een beetje krediet op te doen, want het slaat totaal nergens op wat die jongen aan het doen is met zijn talent. Er word zelfs gezegd dat hij meer talent heeft dan een Cristiano Ronaldo. Ik vind het echt zonde, want die mentaliteit van hem is echt beneden niveau.

Ik zie ook nooit plezier in zijn spel en als hij gescoord heeft dan juicht hij nooit. Heb ik misschien een hekel aan hem? Ja dat denk ik wel. Met zoveel talent moet je veel beter kunnen.

17 juli 2015 om 23:05

Het talent van Ronaldo weet ik niet zo zeker.
Ik weet wel dat Mourinho zei: ''kom met mij mee naar Real Madrid en ik maak van jou de beste speler van de wereld''.
Dat had hij in een interview gezegd.
Mario Balotelli koos om naar Manchester city te gaan omdat Mancini daar trainer was en hij zag Mancini als een vader figuur.
En Mourinho kan spelers echt beter maken (vind ik zelf).
Misschien dat hij dan wel een topspits was geworden (wat nog wel kan hoor).

17 juli 2015 om 23:09

Het zou zo maar kunnen Sjoerd. Ik vind het alleen jammer dat hij met het talent wat hij heeft, want dat heeft hij laten zien bij Inter en tegen Duitsland op het EK van 2012 zo weinig ermee doet en ik geloof oprecht dat zowel Mancini als Rogers hem de kansen hebben gegeven.

Hekel aan iemand heb ik nooit aan geen enkel mens. Beetje dom van me. Ik vind het alleen echt ontzettend jammer dat deze jongeman zo laks is in zijn houding op het veld.

17 juli 2015 om 23:28

Dan zijn we het eens.
Hij heeft het toch merendeels aan zichzelf te danken.
Maarja, wie weet laat hij het ooit nog zien.
Want wat jij zegt en vooral het EK 2012 liet hij echt mooie dingen zien.
Ook vond ik hem goed bij AC Milan.

Ik vind Sampdoria net iets te ver onder zijn niveau. Nu heeft hij er vooral vorig jaar absoluut niets van gebakken, talent heeft hij echter als bijna geen ander. Sampdoria heeft behalve een redelijke voorhoede op het moment niet de mannen die hem van creatieve ballen kunnen voorzien. Samp speelde vorig jaar al zeer behouden en risicoloos en met Zenga aan het roer nu zie ik dat nauwelijks veranderen.

Ik blijf erbij dat een ruil tussen Higuaín aan de ene kant en Balotelli ( cash) aan de andere een perfecte deal zou zijn. Higuaín's dagen zijn geteld bij Napoli en Balotelli komt totaal niet uit de verf bij Liverpool en te lonken voor zijn thuisland Italië. Plus in Sarri heeft hij een geduldige leermeester, die niet zo'n nerveuze kikker is als Mancini bijvoorbeeld. Op één of andere manier zie ik in Conte nog de beste kandidaat om zijn talent er eindelijk uit te trekken (al is die totaal niet geduldig), maar Sarri is een goede tweede.

Tegen elk aannemelijk bod weg doen! Gaat het in Liverpool niet maken en is zoals gezegd een 'badboy'. Zeker als Benteke naar Liverpool gaat moet hij gewoon weg. Sampordia is een prima niveau voor Balo.

Beide in de spits heb je 2 loco's... Je zou zeggen: min en min is plus...

Zou een goede aankoop zijn en als Cassano ook komt hebben ze met Balotelli, Muriel, Cassano en Eder gewoon een top aanval, dan zie ik ze zeker terug met gemak meedoen voor Europese plaatsen, zeker met de aankopen die ze al gedaan hebben

Persoonlijk vind ik dat Milan Balotelli moet ophalen. Kan Zlatan hem bij de hand nemen en hopen op een dodelijk duo. Echt ik heb Balotelli vrijwel nooit een goede wedstrijd zien spelen maar de power die hij bezit moet er toch een keer uitkomen. Ik denk dat hij bij Milan omarmt moet worden. Ergens anders zou hij zich altijd onbegrepen gedragen.

Hiermee slaat hij meteen de afbouw van zijn carrière in en zal hij om de 1 a 2 jaar van club verwisselen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren