Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet wat hij voor de club heeft gedaan, maar ik zal niet opgeven’

Laatste update:

Trainer Rémi Garde van Aston Villa legt zich voorlopig niet neer bij de dreigende degradatie van zijn ploeg. Voormalig voorzitter Doug Ellis heeft zich laten ontvallen dat hij er totaal geen geloof meer in heeft dat de club behouden blijft voor de Premier League, maar Garde houdt de moed er toch in.

/

Ellis gaf aan dat het al zeker is dat de hekkensluiter van de Engelse competitie bezig is aan de voorlopig laatste maanden op het hoogste niveau. Garde daarentegen wil de handdoek nog niet in de ring gooien. “In de eerste plaats moet ik de woorden van Doug Ellis respecteren, want ik weet een beetje wat hij voor de club heeft gedaan, dat is geweldig”, vertelt de Franse oefenmeester aan Sky Sports.

“Ik zit hier pas vier maanden, het zou niet goed zijn om iets verkeerds over hem te zeggen. En waarschijnlijk heeft hij gelijk. Het is alleen zo dat ik niet zal opgeven, zolang de kans nog bestaat dat wij in de Premier League blijven. Het is mijn taak om erin te blijven geloven en ervoor te zorgen dat de spelers dat ook doen. Ik blijf vechten en moet de opmerkingen van Ellis accepteren.”

Garde heeft daarnaast de excuses geaccepteerd van Joleon Lescott; de verdediger zette een foto van een peperdure sportwagen op Twitter, kort nadat Villa de zwaarste thuisnederlaag in 81 jaar had geïncasseerd (6-0 tegen Liverpool). Fans reageerden woedend, maar Lescott heeft zijn verontschuldigingen aangeboden en daarmee is voor zijn coach de kous af. “Hij zei dat het een incident was en ik heb geen reden om hem niet te geloven.”

Geef je Aston Villa nog een serieuze kans om degradatie te ontlopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren