Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Aston Villa straft aanvaller niet na foto met waterpijp

Laatste update:

Gabriel Agbonlahor heeft zich in de nesten gewerkt. De aanvaller van Aston Villa bracht afgelopen week een paar vrije dagen door in Dubai, maar hij bleek geen rekening te hebben gehouden met nieuwsgierige fans. Die legden hem vast terwijl hij van een waterpijp rookte.

/

Via Twitter laat de hekkensluiter van de Premier League weten dat Agbonlahor om die reden komend weekend zal ontbreken in de selectie voor het duel met Chelsea. “Een intern onderzoek is momenteel gaande. Gedurende dit onderzoek zal Gabby Agbonlahor niet in actie komen voor de club”, luidt het statement.

Het nieuws over Agbonlahor komt in een toch al roerige week voor the Villans. De club nam eerder namelijk al afscheid van coach Rémi Garde, die er de voorbije maanden niet in slaagde om zijn elftal weg te leiden uit de onderste regionen van de Premier League. Aston Villa is met nog zeven duels te gaan dertien punten verwijderd van een veilige plek en is daarmee zo goed als zeker van degradatie.

Update 5 april 12.59 uur - Aston Villa straft aanvaller niet na foto met waterpijp
Gabriel Agbonlahor hoeft niet te vrezen voor een sanctie van Aston Villa. De club startte een onderzoek nadat de aanvaller in Dubai was gespot terwijl hij aan een waterpijp rookte, maar onderneemt geen verdere stappen tegen de 29-jarige aanvaller. Agbonlahor lijkt komende zaterdag dus gewoon mee te kunnen doen in het thuisduel met Bournemouth.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin weer. Die man is vrij.... Lekker interessant wat hij in zijn vrije tijd doet. Ik snap dat Aston Villa een statement wilt maken, omdat ze zo'n schandalig seizoen draaien. Maar doe dat dan op het veld i.p.v. in de media.

1 april 2016 om 11:05

Als je als club roken verbiedt voor je speler (en terecht), dan is dit niet meer dan logisch. Of het nou zijn vrije tijd is of niet..

1 april 2016 om 11:16

Fabeltjes dat een waterpijp minder slecht voor je is dan het roken van een sigaret is onzin. Dus de club mag wel degelijk boos zijn.

1 april 2016 om 12:20

Heb je wel eens een water gerookt. Het is slechts water met een smaakje. Tenzij je er tabak er bij doet. Dus slecht is het niet...

1 april 2016 om 12:44

Haha! Wat denk je dat er van de kooltje af komt? Pure rook..

1 april 2016 om 18:13

Je rookt het water niet slimmerik. Er zit fruittabak in met daarop een kooltje. Je rookt dus gewoon tabak. Zou je research naar een waterpijp maar even beter doen.

1 april 2016 om 11:48

Salaris, contract en voorbeeld functie. Als je dan ook dramatische inzet vertoont op het veld, dan verdien je lijfstraffen .

Totaal geen onzin, want er zijn genoeg banen waarvoor je sommige dingen moet laten.

lijkt wel alsof Villa expres wil degraderen zo haha, wat een triest gedoe allemaal om die club heen.

Wat is het toch met de sporters deze week? Eerst heb je Kyrie van de NBA zijn vriendin is vreemdgegaan, Russell (ook NBA) filmt zijn teamgenoot zonder dat die het weet en vraagt of hij ooit zal vreemdgaan en nu dit. Eigenlijk mag dit gewoon, is zijn vrije tijd. Maar aan de andere als je hun huidige situatie bekijkt zou ik begrijpen dat ze hun spelers fit willen houden.

1 april 2016 om 11:42

Zijn toch ook gewoon mensen. Ik kan me best voorstellen dat het lastig is om in de prime van je leven van leuke maar slechte dingen af te blijven.

Pfff, een waterpijp. In Dubai. Zit dus echt geen drugs in. Beetje tabak met lekker geurtje, niet over de longen. Neem aan dat ie niet serieus rookt. Waar ze zich daar allemaal druk om maken....

1 april 2016 om 12:26

Dat je het 'niet over de longen' behoort te roken betekent niet dat het niet schadelijk is voor je longen.... Of geloof je ook in die fabeltjes dat een waterpijp minder slecht voor je is dan een sigaret roken....

Er zijn verschillende onderzoeken naar geweest en de resultaten liegen er niet om, het is vele malen erger dan een normale sigaret. Vooral omdat een waterpijp sessie normaal gesproken veel langer duurt dan 5 minuten een sigaretje roken.

Is toch ook een waardeloze speler gebleken. In het begin leek het heel wat door zn snelheid, maar nu struikelt ie over zn eigen benen of de bal.

Waterpijp is slecht dit dat
Bla bla bla
Ik zie mensen hier reageren maar ze hebben er geen verstand van.

1: je hebt natuurkolen die vele malen gezonder zijn dan de bekende snelbrand kolen.

2: je hebt honderden merken tabak, die verschillen in nicotine en teer waarden.

3: en wat zeer ongezond is de manier hoe je een waterpijp maakt, verbrand de smaak meteen dan is dit ongezond. Maak je een goede waterpijp dan zal de smaak gaan smeuen en dat is de bedoeling.

1 april 2016 om 19:53

Blijft een feit dat het niet doen gezonder voor je is. En als topsporter hoort je lichaam een tempel te zijn en hoor je dat soort dingen gewoon niet te doen, klaar....

Als een speler daar een pub opzoekt en zich aangeschoten of compleet het lazarus in drinkt is er niemand die er naar kraait. Iemand rookt een keer een onschuldige waterpijp en hij wordt een een wedstrijd geschorst. Hoe hypocriet kan een bevolking zijn

Hahaha wat een hypocrieten daar bij Aston villa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren