Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kon erg veel verdienen in China, maar daar was ik niet naar op zoek’

Laatste update:

Voor het EK hadden er nog niet zoveel mensen van Hal Robson-Kanu gehoord, maar daar kwam op het toernooi in Frankrijk wel verandering in. De aanvaller van Wales maakte in de groepsfase het winnende doelpunt tegen Slowakije en scoorde in de knock-outfase geweldig tegen België. Omdat zijn contract bij Reading afliep, kon hij transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

/

De keuze viel uiteindelijk op West Bromwich Albion, waar Robson-Kanu zijn droom om in de Premier League te gaan voetballen waar kon maken. Dit was duidelijk geen keuze voor de bankrekening: “Er is me ontzettend veel geld geboden in het buitenland, in landen als China, maar daar was ik niet naar op zoek”, zegt Robson-Kanu tegen de BBC. “Ik wil een betere voetballer worden.”

“Ik heb gekozen voor West Bromwich, ga alles geven en hoop zo snel mogelijk in het elftal te komen”, vervolgt Robson-Kanu. “Ik heb in de afgelopen periode wel gesproken met clubs uit het buitenland, maar ik moest de juiste beslissing nemen voor mij en mijn familie. West Bromwich is een geweldige, stabiele club in de Premier League en ik kijk ernaar uit om hier te gaan spelen.”

Hal Robson-Kanu is goed genoeg voor de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enerzijds knap dat die het geld uit China heeft kunnen weerstaan maar ik had het.wel gedaan als ik hem was met een club als wba is er altind de.kans dat.je alsnog weer degradeert en daarnaast is dit buite zijn geweldige goal gewoon eem.doorsnee voetballer

6 september 2016 om 18:17

Hij zal bij WBA ook wel genoeg verdienen ben ik bang. Lees net dat Evans een nieuw contract gaat tekenen tegen €90.000 per week. Stel dat Kanu tekent voor €35.000 per week en dan voor 3 jaar lang pakt hij toch weer €5.460.000 en dan blijft hij ook gewoon in Engeland wonen. Ik was ook wel in Engeland gebleven als ik hem was hahah.

West Bromwich Albion, wat een club. Ik support Chelsea, Stoke en Sunderland. Daarna komt denk ik West Ham en West Brom. Blijf het zo knap vinden van ze dat ze resultaten jaar op jaar neerzetten en lekker boven de degradatiestreep blijven, de ene keer wat hoger dan de andere keer. Pulis heeft een groot aandeel daar in natuurlijk, met de rijke Chinese investeerder die aantreedt wordt het helemaal interessant om ze te volgen. De pet af voor West Brom. Robson-Kanu, niet heel veel vertrouwen in ondanks een okay EK.

Bij West Brom hoeft hij ook niet op een houtje te bijten. Daar wordt hij net zo goed multimiljonair.

6 september 2016 om 17:06

Ach daar gaat het toch niet om -die jongen komt uit de jeugd van Reading, is jarenlang verhuurd aan clubs zoals Southend en Swindon, en maakt nu een leuke stap naar WBA ipv naar China - wat hij dus gezegd ook had kunnen doen. getuigt toch wel van karakter om gewoon lekker in Engeland te blijven en wellicht nog een stapje te maken bij WBA dan zich voor z'n 30e voor z'n volgende 5 generaties financieel veilig stellen.

Ja man, je moet de enige Nederlandse speler die een basisplaats bij een absolute topclub heeft natuurlijk nooit opstellen...

Die is geblesseerd afgehaakt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren