Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb niets van AC Milan gehoord, misschien is dit wel mijn ‘grote club’’

Laatste update:

Roberto Donadoni doet het al een paar maanden behoorlijk goed bij Bologna, waar hij 28 punten heeft overgehouden aan de laatste 16 wedstrijden in de Serie A. De voormalig bondscoach van Italië wordt dan ook al geruime tijd in verband gebracht met AC Milan. Die club kent hij goed; hij stond er als speler verspreid over twee perioden twaalf jaar onder contract. Donadoni is echter nog niet bezig met een overstap naar San Siro en wil zich eerst op zijn huidige club richten.

/

In gesprek met la Gazzetta dello Sport gaat hij dieper in op de geruchten: “Het is geen vraag die ik kan beantwoorden. Ik kan alleen maar mijn werk doen, ik ben me er zeker van bewust dat mijn toekomst alleen maar via mijn heden kan lopen. Daarnaast, dit zou ook de ‘grote club’ kunnen zijn waarnaar ik op zoek ben”, aldus de 52-jarige trainer.

Donadoni is met Bologna al aan zijn achtste club in de Serie A bezig. Hij coachte eerder ook onder meer Napoli, waar hij door voorzitter Aurelio De Laurentiis werd ontslagen omdat hij ‘te droevig’ zou zijn voor een coach: “Dat is de mening van iemand die mij niet kent. Ik heb tijdens mijn carrière geluk gehad met voorzitters, omdat ik om moest gaan met mensen die een totaal andere persoonlijkheid hadden dan de mijne. Dat heeft mijn ervaringen alleen maar verrijkt.”

Denk jij dat Roberto Donadoni ooit coach van AC Milan zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ooit komt zijn tijd wel. Maar op dit moment doet Miha het heel goed. Dat zo'n team zo goed weet te draaien. Voorlopig ben ik blij met de 6ste plek. Hopelijk eindigen we aan het einde van dit seizoen wel in de top 5.

Forza Milan!

5 maart 2016 om 15:31

Waar is het grote Milan gebleven...

5 maart 2016 om 15:56

Aan het opbouwen. Komt goed. In jet begin van het seizoen leek het dit seizoen weer op niks, maar ze hebben zich weer laten zien. Dit Milan ga je volgend seizoen ver zien komen in de Europa League. Kleine stapjes zetten ze. Hoop dat wij van Inter wel in de top 3 eindigen! Al bij al, de clubs uit Milan komen er wel weer bovenop.

5 maart 2016 om 16:51

Wel weer zo'n heerlijke comment, die zie je echt onder geen één nieuwsitem dat iets met Milan te maken heeft. Ook een vraag die nooit gesteld word om maar gewoon maar met iedereen mee te lullen. Petje af!

5 maart 2016 om 17:21

Op wie doel je?

5 maart 2016 om 17:48

Volgensmij doelt hij op Afca-Jorn

5 maart 2016 om 22:09

@hangover

Is een beetje waar wat je zegt, echter begon het al jaren voor de ffp.
Na de cl finale 2007 begon het al met zo goed als alleen maar transfervrije spelers halen.
Ook geld de ffp alleen voor de el en cl, dus kon hij vorig seizoen ook al meer investeren maar heeft hij daar de afgelopen jaren geen zin meer in gehad en de hand op de knip gehouden.

Milan doet het de laatste duels best aardig, dus ze hebben geen reden de trainer de laan uit te sturen. Maar als Milan over 5 jaar de CL wil winnen moeten ze opschieten.

5 maart 2016 om 17:33

Over 5jaar CL winnen is een droom die niet gaat uitkomen denk ik.
Clubs uit Italie zijn bij voorbaat kansloos uitzonderingen zijn er natuurlijk.
Maar het geld zit in de Serie GELD daar draait voetbal om.
We hebben een mooie naam zolang er geen poen komt zijn het dromen.
Ik zie in ons Elftal totaal geen wereldtopper Bacca is leuk maar zal bij Real en Barca City Chelsea op de bank zitten.
Don is wel iemand die de absolute top gaat hale .

5 maart 2016 om 17:58

Hoe heette die club die tegen Barcelona speelde ook al weer? Kwam die niet uit Italië?

5 maart 2016 om 19:18

Gelukkig maar dat jij goed leest als je bijdehand wilt doen leuk maar doe het dan goed.
De Italiaanse clubs komen in CL structueel niet ver.
In mijn reactie staat uitzondering bestaan.

Beetje lezen grote vriend hou niet van bijdehand gedoe als je het niet goed doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren