Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ging weg omdat ik Jol niet mocht, de meesten mogen hem niet’

Laatste update:
/

Volgens Bobby Zamora heeft de meerderheid van de spelers bij Fulham geen goede band met trainer Martin Jol. Zamora vertrok halverwege vorig seizoen bij the Cottagers en koos voor Queens Park Rangers: zijn moeizame relatie met de Haagse oefenmeester was mede de oorzaak van zijn vertrek, zo vertelt Zamora nu.

Jol trad een jaar geleden in dienst bij Fulham, een club waaraan hij in de jaren ervoor al meermaals werd gelinkt. Zamora ging toen al zijn vierde seizoen op Craven Cottage in en was onder Jol basisspeler, maar vertrok in de winter toch naar stadsgenoot QPR. Een opmerkelijke keuze, zo dachten buitenstaanders toen al. Op de vraag van de London Evening Standard of het te maken had met een intern conflict, antwoordt Zamora nu bevestigend.

“Ja, ik ging weg omdat ik niet op één lijn zat met Jol, de trainer. We didn’t see eye to eye. Ik denk dat dat voor de meesten van de spelers wel geldt. Veel van de jongens daar zijn niet gelukkig, maar dat is dat. Er was wat geharrewar, maar we zaten gewoon niet op één lijn.” Afgelopen zomer verlieten ook Moussa Dembélé, Clint Dempsey, Dickson Etuhu, Andy Johnson en Danny Murphy de gelederen van Fulham.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ai, niet heel netjes om te zeggen...

2 oktober 2012 om 17:49

Het enige wat niet netjes is, is dat het ook voor andere spelers geldt.. Verder niks mis met deze uitspraak!

2 oktober 2012 om 19:15

Davidscc,

Het is wel degelijk niet netjes. Dit is gewoon rancune aangezien Zamora niet tot spelen kwam onder Jol dus dat hij voor andere spelers zogenaamd spreekt is gewoon een steek onder de gordel. Jol was heel geliefd bij Spurs en is dat ook in de Engelse media dus ik denk dat Zomara gewoon gefrustreerd is.

2 oktober 2012 om 19:54

Wat is er niet netjes aan? Hij zegt dat hij niet door één deur kon met dhr. Jol.
Het enige wat niet netjes is dat hij ook voor andere praat..

3 oktober 2012 om 00:38

Hij probeert het beeld te schetsen dat niemand het bij Fulham naar zijn zin heeft omdat Martin Jol daar de scepter zwaait en beweert zelfs dat een groot deel ongelukkig is bij de club. Dat is er niet netjes aan.

3 oktober 2012 om 09:48

@scrumpt
Zamora speelde 15 wedstrijden in een half seizoen en in de tekst zelf staat dat hij basisspeler was onder Jol. Dus weet niet waarom je met zo'n onzinnige reactie komt. Daarnaast gaat het hier over Fulham en niet over de Spurs.
Hij geeft nu gewoon duidelijkheid over de reden van zijn vertrek en sorry maar ik zie de frustratie niet. Zie alleen dat hij het niet kon vinden met Jol en daarom voor een andere club heeft gekozen.

3 oktober 2012 om 13:40

@ elninoo:

Dat zeg ik toch..;-)

2 oktober 2012 om 18:21

Nouja, iemand die zo eigenwijs is als Jol..

Maar het is natuurlijk niet aardig dat hij dit ook voor andere spelers zegt.

Oei dat zou Jol niet leuk vinden om te horen! Maar het is niet een man die makkelijk is! en Prestaties neerzetten is ook al moeilijk voor hem ook al doet hij het wel aardig en kan hij het wel..

2 oktober 2012 om 20:27

Als je met Roda beker wint, met RKC top6 belandt, en met HSV halve finale Eufa cup(en beker).
En Tottenham weer terug krijgt naar de subtop. Vindt ik toch dat hij wel wat heeft bereikt.

Prachtige foto maar nu on topic,
Nou als speler zijnde zou ik dat laten merken aan Jol en aan de de hoge pieten van Fulham.

Goed voor hem dat ie weer plezier in het voetballen heeft bij de nummer allerlaatst in de Premier League.
Have fun Good Luck zal Martin denken.

Niet netjes om te zeggen dat er meerdere spelers zijn die niet met Jol kan opschieten. Verder nette reactie..

Wat een ongelooflijk onzinnige titel weer voetbalzone. De man verteld dat ze niet op één lijn zaten en jullie maken ervan dat hij hem niet mocht. Dat heeft helemaal niets met elkaar te maken.

Die Zamora lijkt me ook geen makkelijke jongen, maar ik denk inderdaad met Jol dat je hem mag of niet.
Er lijkt me geen middenweg.

"afgelopen zomer verlieten ook Moussa Dembélé, Clint Dempsey, Dickson Etuhu, Andy Johnson en Danny Murphy de gelederen van Fulham."

Als je kijkt naar het rijtje van spelers die er zijn weggegaan waren dit toch niet de minst belangrijke spelers voor Fulham en geloof ik ergens ook wel dat er meerdere spelers problemen of iets dergelijks hebben met Jol.

2 oktober 2012 om 19:19

Ik denk eerlijk gezegd niet dat het veel te maken had met Jol. Dempsey en Dembele bijvoorbeeld hadden er nooit een geheim van gemaakt dat ze een stapje hogerop wouden en dat hebben ze gevonden in Spurs.

Daarbij staat ook tegenover bijvoorbeeld dat Berbatov Juventus heeft laten liggen om weer met Jol te werken. Als de meeste spelers Jol niet zouden mogen dan zou Fulham het nu veel slechter doen in de competitie.

Ben je mooi klaar mee als Fulham.

Zit je opgescheept met een blaaskaak plus entourage, jaagt hij ook nog alle spelers met een beetje niveau weg.

2 oktober 2012 om 18:41

Nou als je kijkt naar hoe hij het doet ''zonder alle spelers met een beetje niveau'', zoals jij het zegt, dan is de 9de plaats nog niet zo slecht.. En meneer Zamora staat mooi laatste met zijn Qpr, of je daar nu zo gelukkig van moet worden?

2 oktober 2012 om 19:37

@ Sirrbh

Zamora kan niet alleen het succes van QPR bepalen, dat weet jij ook hoop ik.
Verder kun je nagaan waar Fulham had gestaan inclusief de vertrokken spelers, dan hadden ze misschien nu al aan Europees gedacht. Nee de competitie is net begonnen dus daar valt niks over te zeggen, ik vind het alleen veelzeggend dat 'de betere spelers' van de selectie vertrekken.

@ roffa

Haha dus dat.

2 oktober 2012 om 18:43

Tuurlijk jaagt hij spelers weg!!
Anders is er geen plek voor zijn "mido" aankopen haha

2 oktober 2012 om 19:57

Ik zie het al aankomen iedereen gaat naar aanleiding van dit artikel Martin Jol aanvallen

Dit is onterecht hij staat gewoon achtste en terwijl belangrijke spelers weg zijn gegaan om een stapje omhoog te doen

Hij werd dit weekend toegezongen zelfs toen ze op achterstand kwamen tegen Manchester City.
Hij werd ook altijd toegezongen bij Tottenham

Mede door hem was Ajax kampioen maar iedereen praat maar mensen van TV na.

Martin Jol is gewoon een hele goede trainer

Zijn staat van dienst bij Ajax is zelfs nog iets beter dan die van Frank de Boer

Martin Jol
G -W -D -L -
77 -50 -16 -11 -64.94

Frank de Boer
G -W - D -L -
71 -46 -11 -14 -64.79

Maar goed mensen reageren weer emotioneel in plaats van rationeel

2 oktober 2012 om 20:14

Jij hebt recht op je mening maar als ik Martin Jol wil aanvallen moet dat ook kunnen, hiervoor vind ik dit artikel uiterst geschikt.

Ik ben totaal niet gediend van 'baasjes' als Jol. Vind hem nogal arrogant (zegt een Ajacied) , vind hem niet goed omgaan met mensen en tactisch vind ik hem ook niet sterk (jol's tactiek is de belangrijkste spelers belangrijker maken en hopen dat ze altijd het verschil maken, niks mis mee, maar niet mijn cup of tea). En dan heb ik het nog niet over zijn transferbeleid.

Zo dat is eruit, bedankt voor de statistieken maar ik ga hem niet steunen omdat een paar Engelse fans dol op 'm zijn.

PS. Je weet dat Jol een betere selectie had? Hoop van wel.

Is het nou omdat hij hem niet mocht of dat ze niet eye-to-eye zagen? Is toch wel een verschil. Je kan gewoon iemand mogen maar niet met hem eens zijn.

Ach Berbatov ging naar Fullham omdat hij zo fijn had samen gewerkt met Jol bij Spurs. Dus ja, wat is wijsheid. EN daarbij doet Fullham het dit jaar gewoon goed.

Fulham heeft gewoon weer een representatief team, en dat ze niet goed kunnen opschieten is ook niet raar. Ik kan ook niet met iedereen goed opschieten, niemand kan met iedereen goed opschieten.

hahaha wat een titel geniaal en begrijpelijk ook

Het zal Jol een worst zijn wat Zamora van hem vind, ze staan nu netjes 9e ondanks het verlies van Dembele en Dempsey en spelen goed genoeg om nog te stijgen. Ook vorig seizoen was met name de tweede seizoenshelft meer dan prima. Ondertussen mag Zamora lekker tegen degradatie spelen.

Met Berbatov, Petric, en Hugo Rodallega hebben ze goed ingekocht + Bryan Ruiz een super voorhoede mits deze vier hun spel vinden binnen dit team.

Zamora is achteraf denk ik eerder opgelucht dat die weg is want de kans was groot geweest dat die op de bank was beland als die was gebleven.

Fulham voor de rest een team om rekening mee te houden:
Verdedigers als Hangeland, Senderos, Riise zijn weliswaar geen toppers maar wel stuk voor stuk beesten.

Europa league waardig

Zamora heeft gelijk..was bij Ajax ook al zo......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren