Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ieder jaar kampioen worden lukt nergens, behalve bij Barcelona misschien'

Laatste update:

Liverpool gold in de jaren zeventig en tachtig als absolute topclub, maar die tijden zijn lang vervlogen. John Barnes, die eind jaren tachtig binnenkwam bij the Reds, twijfelt zelfs of de Engelse grootmacht ooit nog zo dominant zal worden al destijds. Hij pleit dan ook voor een lagere standaard om de prestaties aan af te meten.

/

Daarmee probeert Barnes de druk op manager Jürgen Klopp te verlichten. “Hij gaat Liverpool niet terugbrengen naar de gloriedagen. We worden niet meer ieder jaar kampioen en winnen niet zomaar Europese bekers meer. Dat gebeurt nergens meer, behalve bij Barcelona misschien”, zegt de voormalig Engels international in gesprek met Omnisport.

“Een team dat zo dominant is als Liverpool in de jaren zeventig en tachtig, Manchester United in de jaren negentig en Arsenal een tijdlang, gaan we niet meer zien”, voorspelt Barnes. “We gaan ieder jaar een andere kampioen krijgen, zoals je nu ziet dat Leicester City of misschien Tottenham Hotspur de Premier League kan winnen. Dat is goed voor de competitie.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Uhmm bayern en PSG vergeten??

5 april 2016 om 23:52

Psg is pas 4 of 5 x kampioen geworden in haar bestaan

wat dacht je van Bayern, PSG en in mindere mate zou ik zelf Juve eerder noemen..

5 april 2016 om 22:41

En ajax 4x

6 april 2016 om 08:04

En PSV 2 keer 4 keer

5 april 2016 om 22:44

Hij heeft het over alleen engeland, maar de clubs die jij opnoemt passen wel in zijn plaatje wat hij schetst.

Dat is natuurlijk fantastisch voor de competitie alleen wat de Engelse clubs op Europees niveau laten zien is niet om aan te zien.

Celtic basel psg bayern juve... Doen het ook

5 april 2016 om 21:52

FC Kopenhagen, Shakhtar Donetsk, Olympiakos, Dinamo Zagreb

Psg , Bayern , Celtics, basel

Ben ik nu werkelijk de enig die het artikel ook leest? Er wordt in het artikel duidelijk gemaakt dat het ook om Europese bekers gaat. Ik kan nu niet bepaald zeggen dat Kopenhagen o.i.d. veel Europese titels wint.

6 april 2016 om 06:57

Inderdaad, ongelovelijk maar zo gaat het bij elk artikel, lezen? Neejoh snel reageren zodat ik nog ergens bovenaan sta

Skënderbeu Korçë uit Albanië is ook nog een optie

5 april 2016 om 22:47

Kom jij aan! , Inter rondom 2005. Juventus nu (helaas) PSG bayern. Celtic inderdaad. Shaktar. Al denk ik niet dat de 2 laatstgenoemde veel europese titels gaan winnen.

5 april 2016 om 23:42

inter in 2005?? titels die jullie cadeau kregen.

6 april 2016 om 00:21

Bedoel je dat Inter zich wel gewoon aan de regels hield?

Ik vraag me soms echt af hoezeer zulke mensen nadenken voor ze wat zeggen. Hoewel Barcelona ontzettend dominant is is het ook voor hen onmogelijk om elk seizoen kampioen te spelen... PSG en bayern daarentegen kunnen dat wel in hun respectievelijke competities. Ook Juve zit daar niet ver af

5 april 2016 om 22:51

Leg es ff uit? Voor Bayern is het ook gewoon onmogelijk.

5 april 2016 om 22:58

Dat doen ze nu toch al 4x maal op rij? (ik tel dit seizoen ook mee aangezien ze al zo goed als kampioen zijn). En het lijkt er ook niet op dat dat gaat veranderen. Puur kwalitatief komt geen enkele club in Duitsland ook maar ietwat in de buurt van Bayern en ook financieel hebben ze een gigantische voorsprong. De komende 4-5 jaar wint Bayern normaal gewoon 3-4 titels zoals het er nu voor staat. Natuurlijk zijn er een boel onvoorspelbare factoren en kan het inderdaad snel veranderen maar momenteel zijn ze toch opper-, oppermachtig

6 april 2016 om 08:01

Nou dan zullen we er Spanje er maar ook gewoon bijtellen. Ik 'zie' Barca ook gewoon de aankomende 4-5 jaar kampioen worden. Veel beter doen Atletico en Real het niet dan Dortmund in eigen competitie. Atletico en Leicester zijn financieel ook niet zo sterk, die zijn en kunnen ook kampioen worden tussen een van de grootste clubs.

6 april 2016 om 19:17

Barca speelt de laatste 10 jaar gewoon al top toch? Hebben de afgelopen 4 jaar 2x de competitie gewonnen. Dat is een prima resultaat maar het toont aan dat hoe dominant Barca ook is er gewoon maar een heel kleine misstap voor nodig is om de titel te kunnen verliezen aangezien ze heel sterke concurrenten hebben in Atletico en Real Madrid... Dat is toch net even iets anders bij Bayern. Dat je dat verschil niet inziet snap ik echt niet. Als je zou willen beweren dat dit Dortmund een even grote concurrent is voor Bayern in de Bundesliga als Real en Atletico dat zijn voor Barca in de pd dan snap je het niet.

Denk nou maar even na. Dortmund is een heel goed team. 5 Jaar geleden speelden ze kampioen en hun 2 grote smaakmakers zijn ze in de periode daarna kwijtgeraakt aan Bayern? Zie je dat bij Real en Atletico gebeuren? Neehoor. Sterker nog, na een mindere periode komt Dortmund er dit seizoen weer bovenop en als logisch gevolg is de kans groot dat ze hun topspits kwijtraken aan Real, de club met wie jij Dortmund net nog op dezelfde voet zet. In dat opzicht lijkt Dortmund meer op een club als Sevilla of Athletic. Een club die het altijd wel goed doet (normaal gezien dan) maar hun topspelers nooit kan behouden als ze eens echt top presteren. Daarom is Dortmund neit echt een bedreiging voor Bayern zoals barca wel bedreigingen heeft. Hetzelfde geldt voor Wolfsburg, Leverkusen etc...

In de Bundesliga heb je maar 1 absolute topclub, die dan ook relatief makkelijk kampioen kan spelen en dat dus ook nagenoeg elk seizoen doet en zal doen in de voorzienbare toekomst. In Spanje heb je dus 3 absolute topclubs en daarom is het logischerwijs onmogelijk om daar jaar in jaar uit kampioen te spelen zoals dat voor Bayern een stuk makkelijker is. Natuurlijk kunnen die machtsverhoudingen ten allen tijde verschuiven maar dat is niet iets dat overnacht gebeurd, daar gaat een redelijk lange periode over. Kijk maar naar de opmars die Atletico de afgelopen jaren heeft gemaakt. En momenteel is er niets dat erop duidt dat iets gelijkaardigs staat te gebeuren voor 1 van de Duitse clubs

Aan zowat iedereen boven mij: lees het artikel aub. Het gaat puur om de Premier League.

Aan Barnes: volgend seizoen is Guardiola trainer van Manchester City. Dat kan zomaar ff de kampioen van de komende 3 seizoenen zijn.

5 april 2016 om 23:07

Aan jou: het gaat helemaal niet puur om de premier league. Of speelt Barca sinds kort in de bpl?

De 2e alinea gaat wel enkel over de bpl maar de uitspraak in de eerste alinea waar iedereen op doelt niet.

5 april 2016 om 23:32

"we worden niet meer ieder jaar kampioen en winnen niet zomaar Europese bekers meer".

Hierboven sommen sommigen clubs als Celtic, Ajax en PSG op maar die winnen volgens mij geen Europese bekers.

6 april 2016 om 08:09

Barcelona gebruikt hij als een extreme uitzondering bij een door de fans gewenste situatie in Engeland. De 2e alinea sluit aan op wat hij in het eerste zegt. Dus het gaat over de PL.

6 april 2016 om 19:28

"dat gebeurd nergens meer"

Dat zegt ie letterlijk, waarom zou hij het woord nergens gebruiken als hij het alleen over de bpl had?

Hij zegt toch echt duidelijk dat Liverpool niet meer zo dominant zal worden in de bpl omdat dat tegenwoordig gewoon onmogelijk is. Dat doet geen enkele club meer in hun respectievelijke competitie (topcompetitie dan). Een uitspraak waar de meeste mensen hier het dus niet mee eens zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren