Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ideale aangever van Messi’ moet WK in Brazilië mogelijk laten schieten

Laatste update:
/

Het is onzeker of Fernando Gago tot de selectie van Argentinië voor het komende WK in Brazilië zal behoren. De middenvelder van Boca Juniors raakte afgelopen weekeinde tegen Colón geblesseerd aan zijn knie en heeft minimaal zestig dagen nodig om te revalideren.

Nader onderzoek heeft maandag uitgewezen dat Gago lichte schade aan de knieband van het gewricht heeft. De komende twee weken mag de middenvelder zijn knie niet bewegen en daarna start de revalidatie. Volgens de clubarts heeft Gago minimaal zestig dagen nodig om te herstellen. Het WK in Brazilië gaat over minder dan twee maanden, op 12 juni, van start.

Gago moet de voorbereiding van Argentinië, vanaf 20 mei, op het WK ook missen. In de eerste week van juni oefenen los Albicelestes tegen Trinidad & Tobago en Slovenië. Gago is een belangrijke pilaar in de ploeg van bondscoach Alejandro Sabella, die de middenvelder de ideale aangever van Lionel Messi vindt. Normaliter vormen Gago, Javier Mascherano en Ángel Di Maria het middenveld. Argentinië speelt in Groep F tegen Bosnië-Herzegovina, Iran en Nigeria.

Wint Argentinië het WK in Brazilië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk Nieuws!

Nu kan Iran natuurlijk gaan winnen van Argentinië!

15 april 2014 om 10:12

Zielig reactie kereltje..

Jong Argentinië stuurt nog Iran met dubbele cijfers terug

15 april 2014 om 10:17

Ik was sarcastisch bijdehandje.

15 april 2014 om 10:24

eigenweg

Handige henkie, je snapt er ook helemaal niks van...

on:
Argentinië heeft eigenlijk alleen voorin een heleboel opties (tevez, Higuain, Messi, Aguëro, Lavezzi...) Maar op het middenveld, vooral achterin maar op de goal is het best matig wat ze hebben. Naast Mascherano, Di Maria (die ik meer een aanvaller vind) en Demichelis valt het allemaal een beetje tegen; dus het wegvallen van Gago is wel een gemis.

edit
Ah ik mis dan natuurlijk nog; Garay, Zabaleta en Compagnaro .

15 april 2014 om 12:56

Gago had ik niet eens in de basis gezet bij Argentinië. Banega en Tino Costa vind ik veel beter.

Achterin vergeet je Coloccini ook nog

Zonde, best een goeie speler, maar het talent is er niet helemaal uit gekomen. Op de WK onder 20 in Nederland dacht ik dat hij minimaal de nieuwe Fernando Redondo zou worden.

Zuur voor die gozer, vlak voor het WK met zo'n blessure te maken krijgen. Argentinie gaat denk ik ook niet veel indruk maken op dit WK.

Titel klinkt echt alsof Di Maria of Aguero het WK gaat missen, misleidend weer.

15 april 2014 om 08:50

Dacht eerder xavi

15 april 2014 om 11:21

Ja met een Argentijns vlaggetje voor de titel...

dramatische speler dit...haalt de bal op bij de verdediging... speelt m keihard breed op de back en sprint er vervolgens gelijk achteraan om de bal weer op te halen....en dan doet hij hetzelfde bij de andere back..

dit is een kameleon.. doet alsof hij goed speelt altijd, probeert te verbergen dat hij te kort komt, door veel nutteloze balcontacten te hebben.

Misleidende titel...

Ik denk dat Gago niet onvervangbaar is

15 april 2014 om 10:53

Ever Banega dan maar aan de bak.

15 april 2014 om 11:05

Zou ik zowiezo zetten. Is toch een klasse beter dan Gago

Deze speler stelt helemaal niks voor joh, kan het niveau van Real al niet bijbenen, en het verbaasde me ook echt dat hij een basisspeler was van Real. Niet meer dan logisch dat hij nu bij Boca speelt. Zijn niveau ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren