Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic schittert met eerste hattrick in Major League Soccer

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic heeft Los Angeles Galaxy hoogstpersoonlijk aan de drie punten geholpen. De aanvaller maakte in de nacht van zondag op maandag een hattrick in de thuiswedstrijd tegen Orlando City SC (4-3), zijn eerste drieklapper in de Major League Soccer.

De 36-jarige Ibrahimovic maakte de 2-1, 3-2 en 4-2 en verzorgde tevens de assist bij het openingsdoelpunt van Giovani dos Santos na 39 minuten spelen. De voormalig international van Zweden staat nu op vijftien doelpunten in zeventien wedstrijden voor de huidige nummer drie van de MLS, die gecoacht wordt door de Duitser Sigi Schmid.

??BAAASS??

Zlatan Ibrahimovic met een HATTRICK ???

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 29 juli 2018

Ibrahimovic zal woensdag overigens ontbreken bij de wedstrijd tussen Juventus en sterren van de Major League Soccer. Uit voorzorg, want de spits heeft in één week tijd drie duels gespeeld en daarin ook de nodige vluchten gemaakt. “Ik ben teleurgesteld om de 2018 All-Star game tegen Juventus te moeten missen.”

“Ik wil de supporters bedanken dat ze hebben gestemd om mij in het team te krijgen. Het blijft mijn voornaamste doel om doelpunten te maken en om Los Angeles Galaxy aan een plek in de play-offs te helpen.” Ibrahimovic kwam in maart over van Manchester United en tekende een contract tot nieuwjaarsdag 2021 bij Los Angeles.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat een spits ..
jammer dat ik hem nooit live heb zien spelen .

30 juli 2018 om 09:12

Moet je ff reizen want ik ben bang dat dit z'n laatste club gaat worden.

30 juli 2018 om 10:54

Gelukkig heb ik hem bij Ajax wel live gezien in het stadion...vele malen. En hij was vaak onnavolgbaar, toen al. En sindsdien is die alleen maar beter geworden.

Op zijn leeftijd nog zo fit en goed zijn, dat zijn er niet veel gegeven!

15 goals al! Deze man heeft enkel bij Barcelona gefaald (wat overigens geen schande is omdat daar de beste speler ooit speelt). Zlatan altijd beastmode!!!

30 juli 2018 om 11:32

Hij viel in zn eerste bal contact tegen real was de winnende. Volgens mij faal jij gewoon heel hard en zoek je 1 minder seizoen in zijn carrière en noem je het falen.

30 juli 2018 om 11:52

Begrijpend lezen mensen...keyword is "enkel" m.a.w. elders overal een groot succes geweest en onbetwist basisspeler ongeacht band met trainer en zijn fratsen etc....zucht.

Het heeft nog lang geduurd vind ik... ondanks zijn narcisme heb ik en vele anderen toch een kleine zwak voor hem. Het ga je goed Zlatan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren