Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar toont bloedvorm voor Schalke en brengt team weer zege

Laatste update:
/

Een nare knieblessure hield Klaas-Jan Huntelaar van half augustus tot eind januari weg van de velden in Duitsland, maar hij is weer helemaal terug. Vorige week maakte hij een hattrick tegen TSG Hoffenheim en ook vrijdag was de Nederlandse spits goud waard voor zijn club Schalke 04. In de uitwedstrijd bij subtopper FC Augsburg benutte hij de twee serieuze kansen die hij kreeg en bracht bij die Knappen een 1-2 overwinning, nadat men vroeg op achterstand was gekomen. Schalke komt nu op één punt van aartsrivaal Borussia Dortmund; dat speelt zaterdag tegen Gladbach.

Na de mokerslagen tegen Real Madrid en Bayern München, die er samen liefst elf maakten tegen Schalke 04, rechtte de club uit Gelsenkirchen vorige week al de rug in de Bundesliga. De nieuwe overwinning van vrijdag zal het team van Jens Keller nog meer vertrouwen geven om een goede reeks neer te zetten in de laatste wedstrijden van dit seizoen. Het begin was nog niet best, want Tobias Werner schoot al na vijf minuten raak in de rechter benedenhoek.

/

Hij profiteerde van een zenuwachtige situatie bij Schalke achterin en strafte het af met de 1-0. De vroege achterstand bracht de bezoekers echter niet van de wijs. Tien minuten na Werners doelpunt probeerde Huntelaar het al van afstand en ging de bal maar net naast. Zijn tweede mogelijk was wél raak: Alexander Manninger had een schot van Kevin-Prince Boateng niet klemvast en in de rebound was Huntelaar er vlot bij om het af te maken. Vroeg in de tweede helft sloeg de Oranje-aanvaller een tweede maal toe.

Schalke 04 kende een Blitzstart: de jonge Kaan Ayhan passte in op Julian Draxler en die gaf weer door aan Sead Kolasinac. Hij bediende op zijn beurt de vrijstaande Huntelaar, die Manninger voor de tweede maal verschalkte en zijn team zo op de gewenste voorsprong bracht. Schalke bleef bovenliggend en een buitenspelgoal van Draxler werd terecht geannuleerd. FC Augsburg scoorde niet nog eens na het goede begin van de avond, al was het wel dichtbij via André Hahn: hij schoot over. Met een zesde plaats in de competitie mag men echter nog altijd enorm tevreden zijn.

Klaas-Jan Huntelaar staat nu op negen competitiedoelpunten, op hoeveel sluit hij af dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Wat een opluchting! 2 kansen gezien en ook 2 goals! Nu op naar Braunschweig thuis!

14 maart 2014 om 23:30

hoort gewoon in oranje thuis op 9, met rvp eromheen

Flinke open sollicitatie naar Oranje. Persoonlijk heb ik liever KJ ipv Rvp. Maarja ben geen bondscoach.

14 maart 2014 om 22:29

Gewoon met allebei spelen. In deze vorm kan van gaal niet om hem heen, aan de andere kant zal van gaal de captain niet zomaar op de bank zetten.
Robben-rvp-lens/depay.
Huntelaar.

14 maart 2014 om 22:33

Ik hoop dat Van Gaal dit ook snapt.... waarschijnlijk niet. Jammer dus.

Huntelaar is echt goed bezig de laatste tijd, in deze vorm verdient hij het gewoon om te starten bij Oranje.

14 maart 2014 om 22:34

De volgende opstelling is volgens mij ook best sterk.

Cillessen
Van der wiel
Veltman
Vlaar
Emanuelson
N. De jong
Van persie
Fer
Lens
Huntelaar
Robben
14 maart 2014 om 22:36

Vond de opstelling van Hans Kraay jr. wel goed eigenlijk.
Het is in ieder geval zonde om een van beide spelers niet te gebruiken.

14 maart 2014 om 22:39

Denk niet dat Sneijder hangend op links gaat werken. Probeert van alle afstanden te schieten dan. Plus van dijk zie ik er nu zo niet meer inkomen. Zal wel door Hiddink daarna gebracht worden.

14 maart 2014 om 22:40

Veltman? Heb je teveel gedronken ofzo vanavond? zou eerder voor een Van Dijk gaan dan.

14 maart 2014 om 22:44

zeg nou is heel eerlijk hoeveel wedstrijden van celtic heb jij de laatste tijd gezien?

14 maart 2014 om 22:45

Heb jij te weinig gedronken ofzo? Wees eens eerlijk en geef toe dat Veltman basis hoort te zijn. Tegen Colombia was hij geweldig op die ene fout na. Speelde echt een 9.

14 maart 2014 om 22:52

van Persie of Huntelaar op de bank is geen optie iedereen begrijpt dat op 2 mensen na..... en uitgerekend hun zijn de ex-Bondscoach en huidige bondscoach

14 maart 2014 om 23:21

Het is zo logisch. Gewoon van persie op links, meteen ook probleem op de vleugels opgelost.

14 maart 2014 om 23:28

Dan gaat ie toch tegen Huntelaar aan schuren. En Robben moet op links want anders krijgt Huntelaar nog minder aanvoer.

14 maart 2014 om 23:37

Van persie zorgt daar wel voor hij gaat op 10 niet voor zichzelf zorgen en KJH steeds voorbij lopen

15 maart 2014 om 03:36

Ik ben er niet zo bang voor dat vam gaal dit niet snapt, maar meer dat v persie een positie in de spits eist. Dat zou natuurlijk erg tereurig zijn, omdat beide moeten spelen.

15 maart 2014 om 10:30

Zo zou je ook kunnen gaan spelen, dek je je verdedigend in. En met een uitbraak heb je voldoende snelheid voorin.
Weet ook zeker dat een lopende 10, als Robben die natuurlijk als beste speler van mij in deze opstelling mag dien en lopen waar hij wil, meer angst opleverde bij een tegenstander dan een Net niet fitte Sneijder.
Door Emanuelson en vd Wiel als buitenste middenvelders te gebruiken heb je zowel diepgang als speler die verdedigend kunnen denken, en Blind en de Jong vullen elkaar perfecte aan vind ik, de Jong verdedigend veel sterker en Blind zorgt voor de opbouw. Veel tegenstanders spelen toch met 2 spitsen dus drie verdedigers is meer dan genoeg.

Cillissen
V Dijk
Veltman
Kongolo
Vd wiel
De Jong
Blind
Emanuelson
Robben
Huntelaar
V Persie
15 maart 2014 om 13:09

Sneijder is wel fit hoor. Robben zou ik op de plek zetten van Emanuelson. Emanuelson speelt namelijk helemaal niet zo geweldig, het is dat we er weinig van meekrijgen dat we denken dat hij een internationale linkervleugelverdediger is die veel grote wedstrijden speelt in de Serie A.

Verder is 3-5-2 (of 3-5-1-1 maar dan Sneijder in de Pirlo rol) geen slecht idee als 4-3-3 niet werkt.

14 maart 2014 om 22:34

Zou het niet anders gewoon slim zijn om een 2 spitsen systeem te spelen. Ik volg oranje eerlijk gezegd niet, maar op papier lijkt me dat veel sterker eerlijk gezegd. Dan zal van persie denk ik ook beter presteren..

15 maart 2014 om 00:20

41212!! Sneijder op 10 daarvoor RvP KJH !! Rechts Robben links depay !! 'N de jong lekker laten werken !!!

14 maart 2014 om 22:39

Hansie Hansie opstelling..

Ik zou toch graag Gregory van der Wiel op de rechtsback positie zien, maar die Kraay heeft toch een aardige elftal van gemaakt.

Stekelenburg
Janmaat
V. Dijk
Vlaar
Emanuelson
Robben
N. de Jong
Fer
Sneijder
V. Persie
Huntelaar
14 maart 2014 om 22:47

Robben rechts en Sneijder hangend op links is volstrekt belachelijk. Robben moet als teamspeler met zijn sterke linker been op de gelijknamige kant. Sneijder is geen vleugelspeler maar kan wel controlerend spelen dus hoeft niet op tien.

Emanuelson is geen verdediger, Blind is eigenlijk ook meer een middenvelder. Dus Pieters zou linksback moeten spelen. Van der Wiel altijd boven Janmaat. PSG is veel beter dan Feyenoord.

14 maart 2014 om 23:33

robben rechts volstrekt belachelijk lool. bij bayern is hij the man daar.
sneijder speelt bij gala ook hangend links.

van der wiel loool geen commentaar, janmaat brengt vrijwel net zoveel diepgang op vleugel en werkt een stuk harder. pieters haha.

volg jij het voetbal wel??

15 maart 2014 om 00:10

Robben is één van de vele goede spelers bij Bayern. Hij zal minder vaak voor een solo kiezen zodat zijn acties variëren en minder voorspelbaar worden. Volg jij het voetbal wel? Heb je Nederland - Japan wel gezien? Wil je echt een Robben die geen gevaar creëert maar in plaats daar van een beetje aan het meevoetballen is op het middenveld? Hij moet gelanceerd kunnen worden, een diepe bal die hij ineens met zijn sterke been voor kan geven, boem goal van de spits.

Sneijder op links is niet eens meer links te noemen, hij zal centraal gaan spelen en de veldbezetting is veel slechter daardoor.

Pieters doet het goed bij Stoke. Je bent hypocriet, jij volgt het voetbal niet.

15 maart 2014 om 00:23

Geert man hou op !!! Robben 100% op rechts wat een gevaar en laat hem lekker af en toe solo gaan !! Laatste tijd bij Bayern gevaarlijkste man op het veld.. Ben met je eens Sneijder op links Nee dat word niks gewoon op 10 .. Maar zelf heb jij een rare kijk op voetbal .. Je wapens moet je gebruiken niet verplaatsen

15 maart 2014 om 00:55

Kraai heeft zeker een aardig elftal neergezet op papier alleen van der wiel voor jan maat voor de test prima opstelling met de hunter voor in maar zou van gaal het ook zo zien?

15 maart 2014 om 09:06

@geert Vs

Met opkomende backs (emanuelson en Janmaat/v.d. Wiel) is een buitenspeler die naar binnen trekt helemaal niet zo onaardig. Robben wordt tot een van de beste buitenspelers ter wereld gerekend op het moment in zijn rol aan de rechterkant bij Bayern. Levensgevaarlijk wanneer hij naar binnen trekt en kan uithalen. Maar wanneer nodig zou hij altijd tijdens de wedstrijd kunnen wisselen van kant.

Dus van een zwakke veldbezetting is geen sprake. Bij Bayern is dit toch ook al tijden zo?! Ribery op links en Robben op rechts....beide spelers die naar binnen trekken zodat bijv. Alaba eroverheen kan komen.

15 maart 2014 om 13:12

Van Marwijk riep hetzelfde als jij: de backs zouden wel compenseren voor de naar binnen trekkende vleugelspelers... maar we hebben allemaal gezien dat daar niets van terecht kwam. Zoiets werkt alleen als je een Bayern of een Barcelona bent.

Robben op links is een wapen, Robben op rechts frustreert meestal.

Oke, Van Gaal. Maak Huntelaar aub eerste spits van Oranje! Wat toont hij na zo'n vreselijke periode met blessures karakter zeg. Wat een bloedvorm! Dat kan je van Van Persie niet zeggen.

14 maart 2014 om 22:30

Ze zijn allebei net niet als het aankomt op internationale toernooien , dus van mij mag jij in de spits gaan staan in Brazilië.

14 maart 2014 om 22:39

Hahahaha voor deze reactie moest ik even inloggen en je een duimpje geven.

14 maart 2014 om 22:39

Muah.. rvp is het tot nu als spits idd net niet op eindtoernooien. Kjh was in 2010&2012 niet de eerste keus en heeft zich daardoor niet echt kunnen bewijzen. Als hij zo door blijft gaan verdient hij wat mij betreft wel eens een kans.

Altijd lekker op met het zich op het WK!

Ja meneer van Gaal... Ik ben op tijd fit en in vorm!
Zo simpel afgemaakt maar altijd wél op dit bepaalde plekje om de bal binnen te schuiven...

Wat een klasbak. Toont wekelijks aan doelpunten te kunnen maken. Hij kan het in ieder team, dus ook in oranje. Ik hoop dat Louis ook in gaat zien dat Klaas Jan in de spits hoort. Ik denk niet dat ze in Brazilië bang worden van RvP, maar wel van KJH!

Schalke bleef bovenliggend?
Ze waren enkel in het eerste kwartier na rust beter, de rest was het Augsburg dat voetbalde. Schalke toonde geen wil om te winnen, weer geen opbouw te zien en er werden veel te veel duels verloren. Hoogland op rechtsback kan echt niet meer. Enige lichtpuntjes waren Fährmann, Höwedes, Kolasinac en Huntelaar die 2x zeer scherp was.

14 maart 2014 om 22:41

Wat zeur je man we winnen! In dit soort wedstrijden hebben we de punten nodig hoe maakt geen ene moer uit!

14 maart 2014 om 22:57

Ach hij is gewoon realistisch, net zoals ik. Het was vanavond gewoon een matige wedstrijd van onze club. Maar ik geef je gelijk als uiteindelijk alleen het resultaat telt. Ik zou alleen graag wat minder vaak zo gespannen die eindfase van een wedstrijd willen aanzien, want dat is echt niet goed voor je hart haha. Het was dezelfde situatie als in de wedstrijd tegen Leverkusen, waar de 2-2 in de lucht hing. En wat dat betreft heb ik het gevoel dat als Schalke beter had gespeeld vandaag, de wedstrijd al veel eerder had kunnen beslissen, wat mij weer een paar jaar van m'n leven scheelt haha

14 maart 2014 om 23:08

Iedereen praat alles goed als we winnen terwijl het nog steeds niet al te best is. We hebben het tweede budget in de Bundesliga. Dan mag het niet je ambitie zijn om door Bayern totaal van de mat gespeeld te worden en met veel geluk op de derde plek te staan.

14 maart 2014 om 23:09

Het was ook een matige wedstrijd! Maar liever dit soort wedstrijden winnen dan goed spelen en niet winnen!

Sead Kolasinac wat een beest

14 maart 2014 om 22:41

Kan hij ook op het middenveld spelen? BiH mist echt goede cvm's waardoor het team niet goed in balans is.

14 maart 2014 om 22:48

nee hij hoort cv te spelen naast spahic , muhamed besic moet cvm spelen heeft in jong bosnie op die plek goed gespeeld

14 maart 2014 om 23:10

Als ik me niet vergis heeft hij in de jeugd bij Schalke vooral als CVM gespeeld, waar hij het prima heeft gedaan en op basis daarvan een profcontract heeft verdiend. In het eerste van Schalke heeft hij vervolgens ook een enkele keer op die positie gespeeld, maar kwam hij toch beter tot zijn recht als linksback, ook omdat Schalke al genoeg centrale middenvelders had (toen nog met Jermaine Jones bijvoorbeeld). Toen Christian Fuchs als linksback geblesseerd raakte en ze eigenlijk geen back-up voor die positie hadden, heeft Sead die rol sindsdien prima vervuld.

15 maart 2014 om 06:32

Ik vond Kolasinac, Höwedes, Huntelaar en Fährmann de enigen die een voldoende verdienden vandaag. Het is volledig terecht dat Kolasinac een basisplaats heeft. Speelt wat minder offensief dan Fuchs maar verwaarloost zijn verdedigende taken niet. Hij had Andre Hahn vandaag goed onder controle.

Wat een geweldige 'come back' maakt The Hunter zeg! Ere treffer tegen Real Madrid (1-6 verlies), 3x tegen Hoffenheim en nu 2x uit bij Augsburg. 2 dingen staan vast: hij heeft de harten van de Schalke-fans nog steeds veroverd en club Schalke 04 maakt nog kans op plek 3 die rechtstreeks geeft voor een CL ticket.

Dan moet Leverkussen wel punten verspelen dit weekend bij FC Bayern München.

14 maart 2014 om 22:57

Bayern maakt geen schijn van kans tegen Leverkusen, wordt gewoon 0-5.

15 maart 2014 om 06:33

Schalke is nu gewoon derde, want Leverkusen maakt geen schijn van kans in München.

Wordt tijd dat Huntelaar een kans krijgt. Ja van Persie was in het Verleden topscoorder in PL, maarja dan kan je net zo goeg zeggen ja Sneijder was ook Ballon D'or genomineerde.

14 maart 2014 om 22:51

Dat was Sneijder niet.... (onterecht overigens, maar goed...)

Neem deze man alsjeblieft mee naar het WK, begint na zijn blessure weer in topvorm te geraken! Van Persie raakt geen pepernoot en ik heb er weinig vertrouwen in dat hij ons op het WK verder kan helpen. Wij hebben behoefte aan een spits die uit het niets kan scoren!!!

Dit was best een matige wedstrijd van Schalke, maar toch weer 3 belangrijke punten meegenomen door een paar briljante momenten. Vooral de eerste helft was erg matig ondanks de belangrijke 1-1. Enige lichtpuntjes waren Sead Kolasinac (wat een beest!) en Klaas-Jan Huntelaar (niet alleen door zijn goal).
In de tweede helft begon Schalke veel feller en daaruit viel na een prima aanval ook de 1-2. Alleen jammer dat Schalke in de laatste fase van de wedstrijd weer veel te passief gaat spelen, waardoor de 2-2 toch weer in de lucht hangt, net zoals tegen Leverkusen. Verdedigend was het allemaal wat nerveus vandaag, vooral Matip en Hoogland, die door een fout de 1-0 inleidde.
Maar wat maakt het uiteindelijk ook allemaal uit, hetgene wat telt is dat Schalke nu op de 3e plek staat en dat hadden niet veel mensen verwacht in de winterstop.

Gelukkig is Huntelaar weer gauw na zijn blessure in vorm geraakt, nu met 8 goals in 9 wedstrijden na de winterstop. Hopelijk kijkt Van Gaal mee, want alleen op basis van zijn vorm zou ik hem al een kans geven.

Hunter en RVP gewoon samen laten spelen en ik zie ons met dit elftal de groepsfase overleven

T.Krul
V.d Wiel
R.Vlaar
V.Dijk
V.Aanholt
Robben
De Jong
De Guzman
Depay
RVP
Huntelaar
14 maart 2014 om 22:55

Sneijder ipv Depay of De Guzman en ik geef je gelijk

15 maart 2014 om 18:01

De Guzman zou ik er in laten wat betreft Depay ik zou hem in de basis laten omdat die gast zo onvoorspelbaar is en een mannetje kan passeren de andere teams weten niet wat ze van Depay kunnen verwachten

15 maart 2014 om 18:01

De Guzman zou ik er in laten wat betreft Depay ik zou hem in de basis laten omdat die gast zo onvoorspelbaar is en een mannetje kan passeren de andere teams weten niet wat ze van Depay kunnen verwachten

Huntelaar, een echte spits die wacht op zijn kansen en er staat als het moet! Niet elke goal hoeft geniaal te zijn, als je maar goed positie kiest en in scoringspositie bent wanneer dat vereist is. Wat mij betreft staat hij straks in de spits bij het Nederlands elftal. Van Persie zou erachter kunnen, dat moet dan echter wel werken en daar heb ik wel twijfels bij. Volgens mij is dat namelijk al een keer eerder geprobeerd en liep het toen niet heel soepel.

14 maart 2014 om 22:54

Van persie moet er ook niet achter... van persie moet er naast! Gewoon je 2 beste spitsen opstellen (in de spits)

Huntelaar in de spits daarachter van persie. Robben en depay op de flanken.

Krul
Wiel dijk rekik kongolo
Jong persie fer
Robben Huntelaar depay

14 maart 2014 om 23:00

Waarom zou je dan nog naar het wk gaan met rekik, kongolo en van persie op het middenveld.

14 maart 2014 om 23:05

Wat wil jij dan? Met Mathijssen indi veltman gaan spelen.

14 maart 2014 om 23:08

Indi nog altijd boven Rekik en volgens mij hebben we Vlaar en Heitinga nog. Op linksback nog wel Indi boven Kongolo maar ook Pieters boven Kongolo.

Dit waren zijn makkelijkste doelpunten van het seizoen haha. Lekker voor Schalke.

Geweldig dat Huntelaar helemaal in vorm terug komt. Nu moet Van Persie oppassen dat hij zijn plek niet kwijt raakt op het Wk.

15 maart 2014 om 08:17

Dat zal niet gebeuren. Robin van Persie is aanvoerder en zal dus niet zomaar gepasseerd worden. Tuurlijk doet Klaas-Jan het goed nu, geweldig doelpunt tegen Real, vorige week een hattrick en nu weer 2 goals. Maar ik denk dat je niet heel veel aan Klaas-Jan gaat hebben op het WK in de spits. Waarom?

Robben zal op rechts gaan spelen en een rechtspoot op links. Dit lijkt mij overigens ook het beste, wil je met name Robben optimaal gebruiken. Plus vind ik dat Klaas-Jan het tegen de echte toppers nooit goed doet. Tuurlijk doet hij het de laatste goed, ook tegen Real Madrid. Maar ik ga Klaas-Jan pas een serieuze optie vinden wanneer hij ze ook tegen Bayern en Dortmund weet te maken.

Ik ben benieuwd of hij deze stijgende lijn vast kan houden.

2 Intikkertjes van The Hunter, maar je moet er wel staan. Een gelijkspel was hier verdiend geweest. Vooral de 1e helft was Augsburg beter, maar konden ze de 2 treffer maar niet maken. Hoogland dramatische back, persoonlijk verantwoordelijk voor de tegentreffer en een paar keer dom bal verlies.

14 maart 2014 om 23:13

Precies wat je zegt: je moet er maar net staan! En laat dat nou net een van de grote kwaliteiten van Huntelaar zijn. Huntelaar is Koning in positie kiezen, Van Persie probeert het veel te veel met een individuele actie. Aan het winnende doelpunt hoeft voor mij echt geen mooie actie aan vooraf te gaan! Hangen is hangen.

Hoe viel Max Meyer in speelde hij goed ?

15 maart 2014 om 06:36

Max deed het prima. Had een paar leuke acties, echter werd Schalke steeds meer in de verdediging gedwongen. Weet eerlijk gezegd niet waarom die jongen niet in de basis stond.

15 maart 2014 om 09:45

Bedankt voor de informatie.

In deze vorm wordt de opstelling van Hans bij VI steeds realistischer en een serieuzere optie. Ik denk dat het een van de kansrijkste opstellingen is voor oranje, als we überhaupt al kans maken. Prima spits en zoals je ziet verleert hij het ondanks een blessure niet!

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar Huntelaar is zeker in vorm. Het beste lijkt mij, dat Van Gaal met Huntelaar in de spits gaat spelen met achter hem, Van Persie. Huntelaar is in de lucht en in de 16 een stuk beter dan Van Persie, en van Persie kan prima op de 10 spelen. Dat zal toch ideaal zijn?

Goed bezig Huntelaar. Vorige week een hattrick en nu weer 2 doelpunten. Hopen voor hem dat hij dit vast houdt, want dan zie ik nog wel een basisplek voor hem op het WK (met van Persie op 10).

Persoonlijk heb ik geen hoge pet van Klaas-Jan. Ik vind het geen symphatieke verschijning en ik denk dat hij ook mede verantwoordelijke was die voor onrust zorgde binnen Oranje op het EK.

Zo wat is Huntelaar de laatste tijd weer lekker op dreef

Hopelijk met Hunt en RVP beiden in de basis staan bij Oranje

Met pijn in het hart, moet ik concluderen dat Hunter en Rvp samen niet zal gaan gebeuren.

We kunnen hier wel mooi met allemaal leuke opstellingen komen, maar van Gaal is zo koppig als een ezel en gaat een paar maanden voor het WK niet eens de hele tactiek omgooien.

Bovendien heeft die clown van een van Marwijk zo n concurrentiestrijd tussen deze 2 gecreerd, dat ik het me niet eens voor kan stellen dat ze elkaar ook echt het succes zullen gunnen op het veld.

Dat is het verschil tussen een domme coach en een goede coach als bv Pellegrini, die binnen no-time Dzeko en Negredo samen liet functioneren, terwijl die zelfs minder complementair zijn aan elkaar dan onze 2 spitsen.

En we kunnen wel Sneijder op de flank gooien met Rvp op 10, maar we zagen tegen Portugal dat dat al helemaal een kansloze boel wordt. Sneijder kan de vleugels niet aan en Rvp mist het overzicht om vanuit de 10 te functioneren.

Daar kun je op anticiperen door Sneijder achter Rvp te zetten, maar dan heb je een middenveld dat nauwelijks zal meeverdedigen en overlopen wordt.

Maw: Sneijder, Rvp en Huntelaar in 1 team zal nooit gebeuren. En aangezien Rvp de captain is en Sneijder zowat de enige presterende 10 van het moment, zie ik het somber in voor El Cazador...

Mar ach, gelukkig is hij het al gewend om genaaid te worden door een bondscoach!

Volgens mij is dit gewoon de beste opstelling. Je hebt een fysiek sterk blok van 2 centrale verdedigers en 2 middenvelders met de nodige ervaring. Daarnaast twee backs die langs de hele linie kunnen meevoetballen .

En je haalt naar mijn idee het meeste uit de vier beste aanvallers die NL heeft. Sneijder verdeelt vanaf de 10 positie, robben en van Persie krijgen een vrijere rol. Maar Robben vanaf links en vpersie vanaf rechts zorgen voor aanvoer richting de goal. Terwijl Huntelaar altijd zorgt dat er iemand voor het doel is, en iedereen weet hoe verschrikkelijk dodelijk hij daar is.

Krul
vdWiel
Vlaar
Douglas
Blind/Emanue
De Jong
Fer/Guzman
vPersie
Sneijder
Robben
Huntelaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren