Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hull City mag niet aftrappen: doelpalen moeten letterlijk worden afgezaagd

Laatste update:

De aftrap van het duel tussen Hull City en Birmingham City is met twintig minuten uitgesteld. Het Championship-duel zou zondagmiddag om 16.00 uur van start gaan in het MKM Stadium, maar omdat de doelen te groot zijn klinkt het fluitsignaal veel later dan gepland. Meerdere technici zagen letterlijk aan de doelpalen om die aan de officiële afmetingen te laten voldoen. Het zou gaan om een verkleining van circa vijf centimeter per paal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hebben ze nieuwe doelen? Of meten ze nu pas voor het eerst. Veel vragen, maar weer eens wat anders haha.

Anders Ajax even bellen die hebben nog een paar wat te klein is.

16 oktober 2022 om 16:40

Snap dat het een joke is maar die slaat kant noch wal. Een te groot doel wisselen voor een te klein doel schiet toch geen reet mee op. Mag je alsnog niet starten.

16 oktober 2022 om 16:56

Haha i stand corrected.

Maar ff serieus, hoe kan dit.
Het is toch niet dat voetbal net pas uitgevonden is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren