Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hornkamp schiet Heracles naar eerste uitoverwinning sinds 12 januari

Laatste update:

Heracles Almelo heeft zaterdagmiddag drie hele belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. De ploeg van trainer Erwin van de Looi kwam op bezoek bij Sparta Rotterdam op een 1-0 achterstand, maar boog dit om via treffers van Justin Hoogma en Jizz Hornkamp: 1-2. De Almeloërs komen daarmee op 32 punten na 29 wedstrijden en bezetten de dertiende plek. Sparta blijft negende.

Heracles moest het op Spangen doen zonder sterkhouder Brian De Keersmaecker. De Belgische middenvelder pakte woensdag tegen AZ zijn vijfde gele kaart van het seizoen en was geschorst. Bij de thuisploeg ontbrak spits en topscorer Tobias Lauritsen.

Beide ploegen begonnen weifelend en kregen het in het eerste kwart van de wedstrijd niet voor elkaar om tot een fatsoenlijke mogelijkheid te komen. Het eerste gevaar van de wedstrijd volgde na ruim een half uur spelen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na een individuele actie stelde Shunsuke Mito Michael Brouwer op de proef met een schot in de korte hoek. De doelman van Heracles had een prima antwoord in huis en keerde de inzet van de Japanner.

Amper tien minuten later was het wel raak. Terwijl Nick Olij redde op een vrije trap van Ajdin Hrustic, kwam Sparta er razendsnel uit. Pelle Clement bediende Charles-Andreas Brym, die beheerst afrondde.

Bij aanvang van de tweede helft bracht Van de Looi Thomas Bruns binnen de lijnen voor Sem Scheperman en was het Hoogma die de stand al snel gelijk trok. De aanvoerder kopte raak uit een vrije trap van Marko Vejinovic: 1-1.

Het spel kabbelde vervolgens wat voort, zonder dat beide ploegen tot hele grote kansen kwamen. Een kwartier voor tijd greep Heracles brutaal de leiding. Bruns stuurde de even daarvoor ingevallen Mario Engels de diepte in, waarna de Duitser het overzicht behield en Hornkamp in staat stelde om te scoren.

Engels, die tussen 2020 en 2023 zeventig keer het shirt van Sparta droeg, juichte ingetogen. Voor Hornkamp betekende het zijn tiende treffer van het seizoen.

Sparta kreeg in de persoon van Arno Verschueren vijf minuten voor tijd de kans om Sparta alsnog aan een punt te helpen, maar zijn schot werd gekeerd door Brouwer. Aan de overkant hield Olij de doorgebroken Mohamed Sankoh van scoren af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De 1-1 viel uit een vrije trap, Voetbalzone...

Dit elftal verdient toch mijn complimenten. Ik was vrij kritisch, maar de laatste weken wordt het toch steeds beter. We spelen nog steeds absoluut geen goed voetbal, maar de organisatie lijkt te staan. Krijgen veel minder kansen en goals tegen dan de eerste seizoenshelft + eerste weken na de winterstop.

Het is wellicht nog iets te vroeg om te zeggen, net zoals we 2 jaar geleden behoorlijk afgestraft werden voor het te vroeg uitspreken van dat we erin blijven.. maar als Excelsior verliest vanavond, kan ik mij haast niet meer voorstellen dat wij daar nog onder eindigen. 10 punten voor, 5 potjes te gaan, waarvan wij er 3 thuis spelen ... Dit moet goed komen.

Forza Heracles! 🖤🤍

6 april 2024 om 19:52

Daar durf ik gerust honderd euro op te zetten!

Ik was vrij sceptisch over de trainerswissel en ook over vd Looi. Maar eerlijk gezegd hebben ze het aardig aan het draaien momenteel. Tegen AZ en ook uit bij Sparta zijn echt knappe overwinningen voor Heracles. Ze doen het goed en scoren ook makkelijk.

Heracles, ik zag de laatste drie wedstrijden, inclusief vandaag, echte kerels, vechtjassen op het veld.
Ook slim gewisseld met bijvoorbeeld Engels, en die beer (willems), volgens mij snakte de heer Sankoh om een duidelijke reden naar het einde.
Het viel mij op drie wedstrijden geleden tegen Twente, dat die gasten gewoon een goed team hebben voor eredivisie begrippen, en dit niveau goed weten vast te houden, Compliment!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren