Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij schreeuwde al na tien minuten naar de bank dat ik eruit moest'

Laatste update:

Rogier Molhoek is een contract voor een seizoen met FC Dordrecht overeengekomen. Dat heeft de club uit de Jupiler League maandagavond bekendgemaakt via de officiële kanalen. De 31-jarige middenvelder, die al sinds 9 juli mee trainde, maakte zijn debuut in het betaalde voetbal in 2000 bij Dordrecht. Daarna voetbalde hij onder andere voor RKC Waalwijk, AZ, Vitesse en VVV-Venlo.

/

"Het was tegen VVV thuis" herinnert Molhoek zijn debuut. "We wonnen met 4-2 en Nico Jalink scoorde uit een voorzet van mij." Hij speelde toentertijd samen met Marco Boogers, nu technisch manager. "Het was mijn tweede wedstrijd, uit bij Helmond Sport, en Marco schreeuwde al na tien minuten naar de bank dat ik gewisseld moest worden. Daar wordt je op dat moment niet vrolijk van, later besef je dat het alleen maar een goede leerschool voor je is. Maar geloof me, ik kon zijn bloed soms echt wel drinken hoor."

Boogers is bijzonder in nopjes met de rentree van zijn voormalige teamgenoot. "Rogier heeft zoveel kwaliteiten en is zo’n goede voetballer, hij is echt een grote versterking voor FC Dordrecht. Bovendien kan hij met zijn ervaring veel betekenen voor die jonge gasten, dat zie je nu al op het veld. Rogier is een goede jongen, ik ben erg blij met zijn komst."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was vroeger echt een groot talent maar heeft het helemaal nergens kunnen laten zien. Zal mij benieuwen of hij bij Dordrecht regelmatig een dragende en beslissende kracht kan worden.

31 juli 2012 om 00:19

Werd eigenlijk overal geteisterd door blessures, dan wordt het inderdaad lastig om te laten zien wat je kan.

Hopelijk blijft-ie nu gewoon constant heel en kan die bij Dordt van waarde zijn.

middelmatige voetballer met een matig talent, past bij een zwakke ploeg als Dordrecht, zij worden er iets beter van...

31 juli 2012 om 10:34

Dat matige talent was anders wel mooi aanvoerder van Jong Oranje. Onder welke steen heb jij gelegen?
Deed het aardig bij AZ maar zakte in Europa door het ijs waardoor zn rol uitgespeeld was. Daarnaast denk ik dat hij wel eens spijt heeft gehad van zn transfer naar Vitesse ipv met Nac in de top te eindigen

31 juli 2012 om 15:22

Ach, hij zal meer spijt hebben van zijn houding bij Vitesse dan van de overstap zelf. Hij liep rond alsof hij de man was, zowel binnen als buiten de club. Iets te lang gedacht dat hij z'n best niet hoefde te doen en zie hier, een contract bij Dordrecht..

Bij AZ vond ik Molhoek best wel een hele goede speler. Het is jammer dat hij mede door blessures niet die extra stap heeft kunnen maken. Als hij op 80% zou kunnen komen en spelen op het niveau wat hij in zijn AZ tijd had dan is hij voor elke club in de jupiler leaque een versterking. Ik weet alleen niet hoe het nu zit met zijn niveau en blessure gevoeligheid. Hij is 31 jaar dus moet hij nog zeker 2 jaar op een beetje niveau mee kunnen komen.

Hij is geen geweldige voetballer. Was hij vroeger wel. Hij kan zeker met zijn ervaring wat toevoegen aan Dordt en hun weer hogerop helpen!

Was bij RKC Waalwijk altijd een zeer nuttige kracht op het middenveld, verdiende in Waalwijk ook een plek in Jong Oranje en een transfer bij AZ. Helaas is het vanaf toen alleen maar bergafwaards gegaan met als diepte punt die rode kaart vanafgelopen jaar bij Vvv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren