Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles neemt per direct afscheid van aanvaller: ‘Weinig uitzicht op minuten’

Laatste update:

Tarik Kada is niet langer in dienst bij Heracles Almelo. De Twentenaren communiceren maandagmiddag namelijk via de officiële kanalen dat het tot volgend jaar doorlopende contract van de rechtsbuiten met wederzijdse instemming is ontbonden. De 22-jarige Kada werd vorig seizoen nog verhuurd aan FC Eindhoven en had in Almelo weinig perspectief.

De aanvaller ondervond bij Heracles concurrentie van spelers als Kristoffer Petersen, Brandley Kuwas, Silverster van der Water en de in de slotfase van de transferperiode van AZ overgenomen Dabney Dos Santos. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus laat weten dat de partijen samen hebben gekeken wat de beste koers zou zijn: “Tarik had bij ons weinig uitzicht op speelminuten.”

“Beide partijen leek het het beste om te kijken naar een oplossing. Die hebben we gevonden, voor het sluiten van de transfermarkt, zodat hij vrij is op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. We wensen Tarik veel succes in zijn verdere carrière”, vertelt hij. Kada kwam afgelopen seizoen namens Eindhoven tot twee assists in negentien optredens. Voordat hij in 2016 neerstreek bij Heracles speelde hij bij sc Heerenveen.

Denk jij dat dit de beste oplossing is voor beide partijen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken heel deze voetballer niet maar als hij mij Heracles geen uitzicht heeft dan, zou ik mijn kansen proberen bij de kkd. Wellicht dat ze daar nog voetballers zoeken. Of evt. Naar het team van El Hamdoui gaan.

Verbaasd me niets. Voegt helemaal niets toe aan het elftal.
Mag hopen dat een KKD-club hem oppikt, maar zal ook geluk moeten hebben om daar in de basis te spelen.

Vond hem vroeger nog wel potentie hebben. Maar blijkbaar heeft ie zich niet zo ontwikkeld als hij en iedereen had gehoopt/verwacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren