Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles haalt grootste talent van Jupiler League en duo uit Heerenveen

Laatste update:
/

Heracles Almelo heeft met Sparta Rotterdam overeenstemming bereikt over de transfer van Iliass Bel Hassani. De twintigjarige aanvallende middenvelder casu quo aanvaller ondergaat maandagavond de medische keuring in het Polman Stadion. Er ligt voor de linkspoot een driejarig contract plus een optie op een extra seizoen klaar bij Heracles.

Bel Hassani ontving vorig seizoen de Gouden Stier voor het grootste talent van de Jupiler League. Heracles legde maandag ook al de transfervrije Simon Cziommer vast. Daarmee lijkt trainer Jan de Jonge het vertrek van Lerin Duarte naar Ajax voldoende te hebben opgevangen. Bel Hassani debuteerde op 22 augustus 2010 op Het Kasteel en speelde sindsdien 85 wedstrijden voor Sparta. Daarin was hij goed voor 21 treffers.

Heracles maakt op de officiële website eveneens melding van de komst van Mark Uth, die op huurbasis overkomt van sc Heerenveen. De Duitse aanvaller werd ook met FC Utrecht en NEC in verband gebracht. Ook de lange verdediger Jens Streutker van Heerenveen speelt dit seizoen op huurbasis voor de Heraclieden.

Heracles Almelo eindigt dit seizoen in het..

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Vanmiddag meldde voetbalzone nog doodleuk dat Uth een contract bij nec had getekend..

2 september 2013 om 21:53

Had eerlijk gezegd wel gehoopt op iets hoger dan zowel NEC als Heracles eerder iets voor Groningen of Heerenveen...

2 september 2013 om 22:01

Uth speelde al bij Heerenveen dus meneer onoplettendheid, het gaat niet over Bel Hasani of je bent de weg kwijt.

Ik dacht dat Labylle naar PEC ging? Bel Hassani lijkt me een aardige speler, al vond ik hem de laatste tijd een stuk minder goed. Cziommer lijkt me een beetje vergane glore. Die andere twee ken ik niet zo goed.

Labylle ging naar Pec, niet naar Heracles. Verder is dit natuurlijk een slimme aankoop van Heracles. Jong, talentvol en zeker een jongen met potentie.

2 september 2013 om 21:41

Wat ben jij goed in open deuren intrappen zeg!

Goeie aankoop voor Heracles!!

huh die labylle had toch bij pec zwolle getekend?

Daarnaast tekende Labylle vanmiddag nog bij Pec, waar is voetbalzone mee bezig?

http://www.weblogzwolle.nl/content/view/36522/55/

2 september 2013 om 21:42

VZ is bezig alle niets zeggende meldingen te verwijderen ipv juiste berichten te plaatsen of met een scoop te komen.

On: weer een prima speler erbij voor Heracles las ergens dat Ado ook met hem bezig was... maar dus niet naar ons. Jammer..

Duarte's vertrek heeft er nu wel voor gezorgd dat Heracles zich nu wel eel veel heeft kunnen versterken. Vooral in de breedte kwam Heracles behoorlijk tekort. Dat heeft Heracles nu wel heel mooi opgelost. Met deze selectie gaat Heracles gewoon tussen plaats 8 en 12 eindigen.

labylle heeft getekend voor pec zwolle

Eindelijk is de kogel door de kerk. Zijn naam zingt al rond int Polman Stadion sinds begin vd voorbereiding.
Prima aankoop.

Weer eens een tikfoutje van de redactie van voetbalzone, niet de eerste keer dat de redacteurs zwaar onder invloed van alcohol en andere verdovende middelen hun artikelen typen.

2 september 2013 om 21:41

hoho niet te negatief hé... anders verwijderen die kids weer je reactie om niks....

on: weer een prima speler erbij voor Heracles las ergens dat Ado ook met hem bezig was... maar dus niet naar ons. Jammer..

Bij Mark Uth en Jens Streutker zijn een optie tot koop bedwongen, dat is dus heel fijn.

2 september 2013 om 21:39

Inderdaad. Vooral Uth heeft veel potentie.

2 september 2013 om 22:30

Lees op de site van Heerenveen niks over een optie tot koop. Ik hoop dan ook dat die niet in het contract is opgenomen. Zou erg dom zijn van Heerenveen.

2 september 2013 om 22:47

Dan heb ik slecht nieuws voor je t is wel zo

3 september 2013 om 07:57

Licht eraan voor hoeveel he.
Maar waarschijnlijk is het niet veel, anders zou Heracles toch niets aan die optie hebben.

Grootste talent is gelukkig nog steeds niet opgehaald (breinburg).

Wanneer komt VZ met nieuws
Hobbelen alleen maar achter VI aan

Nooit een 'scoop' hier

Prima laatste transferdag voor Heracles, flink gecasht met Duarte en goede vervangers gehaald!

Heracles heeft uitstekend gehandeld na het vertrek van Duarte, Jan Smit voert daar uitstekend beleid. Ik zie Heracles zeker in het linkerrijtje eindigen, de selectie is nu breder: Men kan nu schorsingen en blessures beter opvangen.

Grootste talent van vorig jaar, momenteel is het onze Giovanni Korte !

ON : goeie aankoop van Heracles maar onderhand natuurlijk oud nieuws.

VZ komt nooit met eigen nieuws, alles maar dan ook alles is gekopieerd uit de VI. Als ik artikelen lees in de VI kom ik ze hier een dag later weer tegen. Alleen de wandelgangen zijn van eigen fabricage, en dat is wel te merken ook zo slecht is die meuk

En nou moet nog blijken of deze jongens het verlies van Duarte goede invulling kunnen geven. Ik denk dat Cziommer voor de basis is gehaald en dat Bel Hassani langzaam zal worden gebracht. De spelers van Heerenveen ken ik eigenlijk niet dus ik weet ook niet wat mijn verwachtingen daarbij moeten zijn.

Jan de Jonge is een mooie Harry. De hele jeugd van Heerenveen leeg plukken zodat er niks meer over blijft, mocht er dit seizoen iets misgaan met blessures. Ik snap ook nog steeds niet hoe ze het in hun bolle hoofd hebben gehaald Nwofor te halen en Uth te verhuren. Ik zal waarschijnlijk geen verstand van voetbal hebben, maar vind de gang van zaken op technisch gebied binnen Heerenveen hoogst opmerkelijk.

2 september 2013 om 23:50

Wie is hier dan de Harry......?? Als Heerenveen ze niet kwijt wil dan blijven de spelers toch! Ligt dat aan Jan de Jonge? Ik dacht het niet. Heracles kan deze spelers na één seizoen huur zelfs kopen. Wie is er nu slim en wie dan de Harry?

Goede aankoop van Heracles. Feyenoord staat te slapen als het gaat om Sparta-talenten, terwijl het toch zo dichtbij ligt.

2 september 2013 om 23:48

Feyenoord staat helemaal niet te slapen, dat is onzin. Dergelijke spelers zijn heel geschikt voor Heracles, maar komen echt te kort voor een club als Feyenoord dat om de prijzen wil/moet meedoen.

2 september 2013 om 23:56

Hoezo? Ze stonden te slapen bij Viergever en Strootman. Je gaat me niet vertellen dat zij het niveau niet aankonden, en een Mitchell Te Vrede wel. En ik zeg ook niet dat een Bel Hassani bijvoorbeeld direct in de basis moet beginnen.

2 september 2013 om 23:57

Hahha hier moet ik om lachen. Duarte was toch ruim 2 jaar geleden hetzelfde verhaal. Was ook niet geschikt voor Feyenoord en zie nu...... Hou op met deze onzin, bekijk het gewoon even op de lange termijn, Zolang Amoah, Benzon en Kolder in de eredivisie kunnen scoren, moeten we niet overdreven doen over het nivo van de eredivisie. Het nivo is matig, we kunnen niet verdedigen, Go Ahead en Cambuur met bijna veelal eerste divisie spelers kunnen zich tot heden redelijk handhaven. Dan hoef ik verder niets meer te zeggen en waarom zou Bel Hassani over enkele jaren niet begeert kunnen worden door clubs uit de top 3?

3 september 2013 om 00:02

@ Clutch
Ja, dat ga ik je wel vertellen. Viergever en Strootman zijn zoals bekend niet vanuit de eerste divisie naar een naar een ploeg als Feyenoord, Ajax of PSV vertrokken.

@ humberto1
Lach maar even, dan ga ik nu even om de onzin van jou lachen.
Amoah, Benson en Kolder spelen niet bij de toppers in de eredivisie. Als staat de club van Benson momenteel wel op de eerste stek, maar dat gaat natuurlijk niet een heel seizoen duren. Duarte moet het nog maar zien waar te maken bij Ajax.
Het seizoen is nog maar net bezig. Dus of GAE en Cambuur, hoewel ze nu lekker bezig zijn, zich uiteindelijk echt gaan redden is nog maar afwachten.

3 september 2013 om 08:16

Of het nui wel of niet een heel seizoen gaat duren, de heren die ik genoemd heb scoren toch in de ere en dat terwijl deze spelers op hun leeftijd en staat van dienst hadden moeten afbouwen in de 1e divisie. Ik wil er maar mee zeggen dat het nivo van de ere zienderogen achteruit holt. De nummer 5 kan nog niet winnen van de nummer 3 uit Luxemburg! Met andere woorden, ook deze Bel Hassani zou zo maar kunnen slagen in de ere. Heracles gaat er gewoon heel verstandig mee om. Ze hebben Cziommer niet voor niets erbij gehaald, aan de hand van Simon wordt deze speler gebracht en begin volgend seizoen zul je een hele andere Bel Hassani zien dan nu. En waarom zou hij dan niet bij Feyenoord succesvol kunnen zijn!

Jij zal het helemaal moeten weten, die Mokotjo is toch ook in R'dam afgeserveerd! Als hij zijn vorm kan vasthouden zou het mij niet verbazen dat hij volgend seizoen al niet meer in Zwolle speelt. En dat zit er dik in. Hoe kan jij nu beweren dat Bel Hassani voor Feyenoord te kort komt! We hebben het over een speler van 20 jaar!

Ps en wat Duarte betreft, daarvan kun jij nu ook niet zeggen dat hij het niet bij Ajax gaat redden. Ik heb hem ruim 2 jaar gevolgt, elke week, en kan je nu al wel voorspellen dat hij een heel eind komt! Dat hij Eriksen helemaal kan doen vergeten hangt ook van vele andere factoren binnen een topclub af. Op voetbalgebied heeft hij de capaciteiten.

Redactie van VZ, jullie zijn snel om iemand te beripsen als de tekst u niet aanstaat, Maar van zorgvuldigheid in uw berichtgeving hebt u blijkbaar nog nooit gehoord. Wanneer kunnen wij als lezer u een berisping geven!!

Als u naar de site van Heracles gaat kunt u lezen dat Uth en Streutker gehuurd zijn MET EEN Optie TOT Koop. Deze laatste 5 woorden zijn wel degelijk van belang in de berichtgeving. Als deze spelers het goed gaan doen bij Heracles, dan worden ze volgend seizoen gecontracteerd. Hele goede move van Heracles, dat getuigd van visie,

Waar zijn ze mee bezig, streutker en uth zijn 2 spelers die dicht tegen de basis aan zitten. Streutker schat ik zelfs nog hoger in dan otigba. Kan maar 1 ding zeggen. Top gedaan Heracles

3 september 2013 om 03:10

Het is juist goed dat deze jongens verhuurd worden, geeft ze kans op speeltijd en na dit seizoen kunnen ze gewoon weer aansluiten bij Heerenveen zie het probleem niet zo sch 10

3 september 2013 om 07:45

Nogmaals.. Heracles heeft een optie top koop op deze jongens

Heracles Almelo voert uitstekend beleid. Bel Hassani kan beter worden dan Duarte en Streutker en Uth zitten vlak bij de basis. Prachtige club!

Heerlijk beleid van me clubje weer!!
Iedereen zij 2 weken geleden nog, heracles gaat spelen voor nacompetitie voor degradatie... nu praat iedereen al weer over het linker rijtje!
Alle lof aan Smit en Hoogma, uitstekend gehandeld.
Een groot talent laten gaan maar ook weer een grote terug gehaald waar we normaal gesproken wel weer winst op maken.

Handelen na de mogelijkheden die je hebt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren