Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles Almelo vindt nieuwe spits in ex-jeugdinternational van Finland

Laatste update:

Aleksei Kangaskolkka speelt tot medio 2015 voor Heracles Almelo. Dat meldt die club via de officiële kanalen. De 24-jarige aanvaller was eigendom Jönköpings Södra en beide partijen hebben overeenstemming gevonden over een niet nader bekendgemaakte transfersom. Voorzitter Jan Smit spreekt van een ‘bruikbare spits die ook als aanspeelpunt kan fungeren’.

Kangaskolkka, die in Rusland werd geboren maar de Finse nationaliteit heeft, overtuigde de technische staf op het trainingskamp in Billerbeck. Kangaskolkka verdedigde tot en met 2008 de kleuren van MyPa, alvorens naar Tampere United te verkassen. In 2011 verhuisde hij naar Mariehamn en bij die club werd hij in 2012 de tweede topscorer van Finland met vijftien treffers. Daarna stapte hij over naar het Zweedse Jönköpings.

Kangaskolkka was de voorbije periode zeker niet de enige proefspeler bij de ploeg van trainer Jan de Jonge. Oussama Tannane kreeg een contract, terwijl Kristoffer Andersen, Andy Barrowman en Akaki Gogia moesten vertrekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heracles moest ook wel hun selectie versterken want ze hebben nu zo'n uitgedunde groep. Tel daar bij op dat Peter Bosz is vertrokken zodat ze zomaar ineens voor lijfsbehoud moeten gaan vechten komend seizoen.

17 juli 2013 om 16:15

Alsof de trainer bepalend is of we er in blijven of niet, wat een onzin! Heracles heeft veel goede spelers moet laten gaan, maar wie niet als je kwaliteit in huis had (zie Psv). Daarentegen staat de volledige defensie er nog en het middenveld is nagenoeg in tackt. Er komt nog een 1e spits bij (deze Fin is als 2e spits gehaald) en mogelijk een buitenspeler en middenvelder als Duarte verkocht wordt. Kortom Heracles heeft zeker geen middere selectie dan Zwolle, Nac, Nec, Roda en ADO en nu zelfs een betere dan Rkc, Go Ahead en Cambuur.

Denk dat Heracles het dit jaar erg moeiljk gaat krijgen. Vooral de aanval is er erg op achteruit gegaan.
Overgebleven spelers die het niveau nog enigzins omhoog halen zijn: Duarte Bruns en Quansah

Ik zie Heracles Almelo als een van de voornaamste kandidaten voor nacompetitie. Er zijn veel spelers vertrokken inclusief de trainer, en wat er voor terugkomt is niet bepaald het niveau Heracles. Ik schat ploegen als Pec, NAC en Roda JC veel hoger in op dit moment.

17 juli 2013 om 13:50

Ik snap je reactie maar er zijn nog steeds dragende spelers die Heracles dit jaar er dit jaar door heen slepen. Denk aan quansah/bruns/pasveer/duarte. Heel erg bang ben ik niet maar er moeten nog wel wat spelers bij komen.

Ik ook, maar het tranferseizoen duurt nog meer dan 4 weken. Nog voldoende tijd voor Alemelo.gezien hun scouting uit het verleden zal er wel wat mogelijk moeten zijn.

Elk jaar vertrekken er steekhouders en elk jaar komen er weer spelers terug, die niemand kent of die waren afgeschreven en elk jaar halen we de middenmoot.
Heracles is een team waarin spelers lekker kunnen voetballen, waar een stabiele leiding is en waar de verwachtingen niet al te hoog liggen.
Voor jonge spelers een ideale werkomgeving om goed te kunnen presteren.

Ik maak me absoluut geen zorgen over het komende seizoen, want de aankopen tot nu toe (vooral Linssen) laten toekomstvisie zien.

Ik heb het volste vertrouwen in Heracles, in de clubleiding en de daaronder werkende technische staf en scouting. Elk jaar toveren ze wel weer verrassingen uit de hoge hoed, zie bijvoorbeeld vorige spelers die aangetrokken zijn zoals Everton, Duarte, Vejinovic, Douglas, Overtoom, Armenteros, Plet, Schenkeveld, Vujicevic.

Everton, Vejinovic zijn helaas transfervrij vertrokken. Overtoom, Armenteros en Plet zijn tussentijds verkocht. Douglas bleek een waardige speler te zijn geweest, maar is clubloos/gestopt.

Duarte hebben ze gelukkig nog kunnen behouden, maar ben bang dat hij ook nog wordt weggekaapt.

Schenkeveld en Vujicevic zijn vorig seizoen al gehaald, maar zijn nog jong en geeft de prima visie weer van de club.

De aankoop van Linssen vind ik geweldig, goede voetballer, is nog jong en kan doelpunten maken. Tannane is ook een goede voetballer, maar moet mentaal gezien nog wat aan geschroefd worden.

Deze nieuwe spits ben ik dan ook zeer benieuwd naar.

Ik ben wel van mening dat Heracles nog moet proberen een goede middenvelder bij te halen, want de spoeling is daar dun. Belterman is nou ook niet iemand die er gelijk staat, ookal heeft hij zijn invalbeurten wel meegepakt. Daan Rienstra is gehaald voor de beloften en/of voor de breedte.

Wat dat betreft maak ik mij geen zorgen. De basis is nog aanwezig, en de versterkingen die er nu zijn, heb ik vertrouwen in.

De basiself:
Pasveer
Schenkeveld, Rienstra, Veldmate en Dorda
Bruns, Quansah en Duarte
Rosheuvel, Kangaskolkka en Linssen

En dan heb je op de bank nog:

- Telgenkamp
- Davidson
- Koenders
- Vujicevic
- Belterman
- Tannane
- Paljic

Voor de breedte hou je dan:
- Brouwer
- Fij
- Daan Rienstra
- Navratil
- Belterman
- Schamp
- te Wierik
- Van Dijk

Lijkt me een prima selectie en bank, maar hoop wel dat ze Pasveer, Duarte, Bruns en Quansah kunnen behouden. Dat zijn wel de sterkhouders van het team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren