Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henk Veerman scoort opnieuw; ADO komt dichter bij plek twee

Laatste update:

ADO Den Haag heeft vrijdagavond een comfortabele overwinning geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. In eigen huis was de ploeg van trainer Trainer Darije Kalezic veel te sterk voor FC Emmen: 3-0. De doelpunten kwamen op naam van Henk Veerman, Lasse Vigen en Jort van der Sande. Dankzij de driepunter behoudt ADO de derde plek, terwijl FC Emmen genoegen moet nemen met de tiende positie.

Kalezic voerde enkele wijzigingen door ten opzichte van het verloren duel met VVV-Venlo (2-1). In de defensie werd Daniel Granli vervangen door Justin Che, terwijl Silvinho Esajas plaatsmaakte voor Lasse Vigen op het middenveld.

Aan de overzijde stonden eveneens enkele nieuwe namen op het wedstrijdformulier ten opzichte van de nederlaag tegen NAC Breda (2-3). Dennis Vos moest zijn plaats afstaan aan Robin Schouten en op het middenveld keerde Maikel Kieftenbeld terug. Desley Ubbink kreeg op de rechtsbuitenpositie de voorkeur boven Joey Konings.

ADO Den Haag kwam al in de twaalfde speelminuut op voorsprong. Na een fraaie combinatie tussen Daryl van Mieghem en Jort van der Sande belandde de bal bij Veerman, die wegdraaide en op koelbloedige wijze afrondde: 1-0.

Enkele minuten later was Veerman bijna opnieuw trefzeker. Uit een voorzet van Che drukte de spits af, maar het schot werd dusdanig van richting veranderd dat de bal niet tussen de palen belandde.

De tweede treffer viel uiteindelijk na ruim een half uur spelen. Che legde de bal terug op de rand van het zestienmetergebied, waarna Vigen uithaalde een ogenschijnlijk houdbare schuiver op doel produceerde. Toch was doelman Jan Hoekstra verrast door de inzet: 2-0.

Ook in het tweede bedrijf hield ADO overwicht en duurde het uiteindelijk tot diep in de blessuretijd voordat de definitieve beslissing viel. Van der Sande nam de bal fraai mee vanaf de middellijn en liep door tot aan het strafschopgebied, waarna hij op listige wijze afrondde: 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt denk ik extreem spannend nog tussen Den Haag en Kerkrade. Als je dom verliest van VVV en zij spelen dom gelijk tegen Jutrecht dan blijven we nek-aan-nek..

Hoop dat wij het langste eind trekken!!

26 januari 2024 om 23:46

Jij vlakt NAC nu al uit? En Roda er nu al bij. Plek 2 ligt nog volledig open. Heerlijke competitie

27 januari 2024 om 02:58

Nac ? Nac komt niet eens in de buurt van de top2. Die gaan gewoon samen met de rest de playoffs in. Ik zie ons met onze versterkingen en aanval gewoon meedoen voor promotie tot het eind.

27 januari 2024 om 00:40

Gaat het bij jou om de periodetitel? Ik verwacht dat Groningen in de huidige vorm nog ruim 2e wordt

27 januari 2024 om 02:57

Groningen is even leuk bezig maar ik verwacht niet dat zij nog ruim 2de worden.

27 januari 2024 om 07:12

ADO, Roda, Willem2 en Groningen. 4 mooie clubs die gewoon in de Eredivisie horen en ik hoop ook dat 3 van deze 4 gaan promoveren! Uiteraard het liefst ADO nog kampioen of 2e.

27 januari 2024 om 07:58

Kerkrade zo afgelegen in niemandsland met een half vol stadion.. ik mag hopen van niet. De andere 3 zouden wel echt een verrijking zijn plus NAC voor de eredivisie tov een Almere City, Fortuna, Excelsior of RKC.

27 januari 2024 om 08:52

Groningen en ADO zitten altijd vol wil je zeggen? Roda heeft gemiddeld 9.000 supporters dit seizoen. ADO maar 7.000. En wat is afgelegen? Roda ligt pal naast Aachen, hun bevriende club/stad. Die stad is groter dan Tilburg of Groningen.

27 januari 2024 om 09:04

In……. Duitsland. Juist.

27 januari 2024 om 11:40

Roda gemiddeld 9.000 toeschouwers. Die heeft Ado niet.

27 januari 2024 om 11:48

AZ zit ook niet vol en dat terwijl ze gewoon in de top meedraaien, dus ik weet niet wat je precies wilt duiden. Groningen heeft overigens steeds rond de 20.000 verkochte kaarten in de KKD. Wil AZ nog wel eens zien in de Kkd.

@dersim vanwaar de misplaatste arrogantie. Ik weet niet of je Groningen-ADO nog kan herinneren, maar Groningen had er minimaal 4 moeten scoren. Het was het fase van Kevin van Veen en toen scoorden we nergens. Elke wedstrijd zijn wij vele malen sterker dan de tegenstander. De koploper kwam zelfs amper over de middenlijn tegen ons. Nu maken we minder domme fouten en scoren we eigenlijk altijd wel een paar. Ons afschrijven zou echt lachwekkend zijn.

27 januari 2024 om 09:19

Groningen is 13 duels ongeslagen en staat in verliespunten maar een paar puntjes achter jullie. Over het hoofd gezien?

27 januari 2024 om 12:53

Henk en van Mieghem waren bij ons niet meer nodig……Gefeliciteerd ADO met de punten… weer met een oranje tintje ; )

27 januari 2024 om 15:36

Niet zo’n slimme zet van Volendam en des te meer een geweldige zet van ADO gebleken om Veerman en Van Mieghem te halen. Zo zie je maar hoe belangrijk ervaren spelers zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren