Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen is om en biedt bewezen Eredivisie-aanvaller fraaie stap omhoog

Laatste update:

SC Heerenveen gaat Ché Nunnely een contractaanbieding doen. De 23-jarige vleugelaanvaller was afgelopen week op proef in Friesland en maakte dusdanig veel indruk dat technisch manager Ferry de Haan met hem om de tafel wil. Nunnely is transfervrij sinds zijn vertrek bij Willem II deze zomer, waar zijn avontuur als een nachtkaars uitging vanwege een zware blessure.

Begin mei sloeg het noodlot toe voor Nunnely. Hij kwam op de training in botsing met een ploeggenoot en kreeg na een MRI-scan te horen dat hem negen tot twaalf maanden revalidatietijd te wachten stond. Ruim zeven maanden later werd Nunnely echter alweer fit verklaard. Heerenveen gaf hem de kans en raakte overtuigd. In Friesland kan Nunnely na Pelle van Amersfoort de tweede winteraanwinst worden.

Ché Nunnely heeft uitzicht op nieuwe club en duikt op in de Eredivisie

Voetbalzone sprak eind 2022 met Nunnely over zijn blessure en naderende terugkeer op de velden.Lees artikel

"Ché is fit en past in het profiel dat we zoeken", verklaart De Haan tegenover Voetbal International. "We gaan kijken of we er met hem uitkomen." Heerenveen kan aanvallend elan goed gebruiken, daar het na SC Cambuur (negen) en FC Emmen (dertien) de minst scorende ploeg is in de Eredivisie met zestien doelpunten. Nunnely was in 95 wedstrijden voor Willem II goed voor negentien treffers en elf assists. Daarmee was hij steevast een van de meest productieve spelers van de Tilburgers.

Nunnely werd opgeleid door Ajax, maar maakte nooit zijn officiële debuut in diens hoofdmacht. In 2019 maakte hij de overstap naar Willem II, waar hij uitgroeide tot gewaardeerde kracht. Nunnely speelde ook twaalf interlands voor Nederland Onder 20, maar werd nog nooit uitgenodigd voor Jong Oranje. Transfermarkt taxeert hem momenteel op een waarde van 700.000 euro. Nunnely zou niet de eerste speler zijn die in korte tijd overkomt van Willem II, daar Mats Köhlert en Sven van Beek beiden ook een recent verleden hebben bij de Tilburgers.

Is Ché Nunnely een versterking voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Prima aanwinst voor Heerenveen. Hopelijk brengt hij iets creatiefs want het spel is niet om aan te gluren de laatste tijd

Altijd wel een leuke voetballer geweest vind ik, jammer dat ie zo zwaar geblesseerd is geweest.. was anders wel verder geweest dan waar die nu staat denk ik.
Maar nu mag hij hopelijk prachtige dingen laten zien voor mijn club!

Succes!

Prima, er is weinig tot geen geld dus dan zijn dit goede oplossingen. Zeker als hij zijn niveau weer kan halen!

Met Noppert, Kohlert, van Amersfoort en Nunely 4 goede transfervrije spelers opgehaald in een half jaar tijd.

Wow hij is nog maar 23? Ik dacht dat hij al een stuk ouder was. Altijd een leuke speler gevonden. Een beetje wisselvallig, maar het is wel een jongen waarvoor je naar het stadion komt. Leuke aanwinst voor Heerenveen lijkt me.

Precies wat wij nodig hebben. Diepgang. Snelheid. Een actie. Een hele, hele welkome aanwinst. Kan Olsson gewoon weer op het middenveld, daar waar hij hoort!

16 januari 2023 om 11:22

Olsson heb ik liever op de bank. Heeft mij nog totaal niet kunnen overtuigen. Heb nog geen enkele wedstrijd kunnen zien dat hij wat extra's in zich heeft.

16 januari 2023 om 11:29

Een middenvelder die plots rechtsbuiten speelt, ga ik niet beoordelen op zijn prestatie natuurlijk. Zijn eerste partij speelde hij trouwens wel prima. En dat was op het middenveld.

16 januari 2023 om 12:10

Heb hem ook liever op de bank. Middenveld met tahiri, haye en van Amersfoort is prima. Nu nog een goede linksbuiten vinden en sarr in de spits en nunnely op rechts hebben we het best goed voor elkaar. En sarr ook nog even extra op afwerk training zeggen wat oeioei wat mist hij een partij kansen.

Bij dit soort aanwinsten ligt fledderus standaard te slapen. Nunnely is duidelijk beter dan wat we nu op de vleugels hebben staan. In iedergeval een goede aanwinst voor heerenveen.

Psv loopt weer te slapen, dit gaat een pareltje worden voor heerenveen

Netjes gedaan

16 januari 2023 om 12:30

Is dit een deels sarcastisch, deels serieuze comment?

16 januari 2023 om 12:51

Nee dit is super serieus...

Deze jongen heeft eredivisie ervaring doet echt niet onder voor een oogkleppen op noni en helemaal voor bepaalde bank spelers .
Plus is duidelijk dat PSV blut is
Is een goedkope alternatief

16 januari 2023 om 13:48

Duidelijk dat PSV blut is? Heb ik even gemist, waren de Gakpo-miljoenen nodig om een gat te dichten?

16 januari 2023 om 14:25

Jaa psv had het geld nodig om veel te dichten,

Psv heeft lange tijd boven hun stand geleefd en betaald nu de prijs ervoor

18 januari 2023 om 09:41

Wow, Nunnely die niet onderdoet voor Madueke. Ik dacht dat ik al veel had gelezen over voetbal, maar deze is wel next level hoor. Ieder z'n mening natuurlijk, maar ik volg hem niet.

De oplossing voor structurele financieel tekort en ondermaatse scouting/jeugdopleiding: samenwerking met Ajax. Omdat ze daar op CL niveau selecteren valt er zo ontzettend veel buiten de boot, die kun je prima oppikken met een Botman constructie dan wel op termijn definitief overnemen of uiteraard laten gaan. Interessant voor Ajax omdat spelers relatief goedkoop weer terug te halen zijn, voor Heerenveen om te doen in transfersom of goedkoop aan talenten te komen en verdere ontwikkeling af te wachten. Naast Botman zijn daar zo ontzettend veel voorbeelden van als Matusiwa Doekhi Becker Zeefuik Dankerlui en een tiental vleugelspitsen…
Slimme manier om financieel gezond topvoetbal te bedrijven en met H2 zijn er genoeg aanknopingspunten.
Beter dan aandelen verkopen zoals Roozemond suggereerde.

16 januari 2023 om 16:41

lekker een satellietclub worden van Ajax... Alle eredivisieclubs met een beetje ziel en eer kunnen alleen maar lachen bij dat idee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren