Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay jr.: ‘Je hoort dat hij een lastige speler is, maar het is een schat'

Laatste update:

Hans Kraay junior stelt dat Anis Hadj Moussa ‘helemaal geen moeilijke jongen is’. Onlangs maakten Vitesse-trainer en ploeggenoot Melle Meulensteen duidelijk dat er onderling irritaties zijn over de naar Feyenoord vertrekkende aanvaller, maar Kraay jr. benadadrukt in het ESPN-item Bellen met Hans desondanks dat ‘iedereen hem een schat van een jongen vindt’.

In de spelersgroep van Vitesse heerst enige irritatie over het gedrag van Hadj-Moussa, zo werd de afgelopen weken duidelijk. De Algerijnse aanvaller kwam afgelopen periode al een aantal keer te laat en meldde zich bovendien te laat ziek.

“Zoiets irriteert uiteindelijk wel in de spelersgroep", vertelde Meulensteen onlangs aan ESPN. "Er zijn gewoon basisregels die je als prof moet meenemen. Het gaat ook om respect voor elkaar hebben. Op tijd komen is respect richting elkaar toe en niet alleen voor jezelf."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Hadj-Moussa ontbrak zondag in de wedstrijdselectie voor de derby tegen NEC, omdat hij zich ziek had gemeld. Trainer Sturing gaf eerder al aan dat hij niet te spreken was over de houding van zijn pupil. “Hij doet te weinig voor het team op dit moment", zei hij.

Kraay jr. weerlegt de aanname dat Hadj Moussa een vervelende jongen is. “Hij gaat natuurlijk voor 3,5 miljoen naar Feyenoord en er kleeft de afgelopen weken een stempel van moeilijke jongen aan hem, omdat hij een paar keer te laat zou zijn geweest.”

“Maar het is juist helemaal geen moeilijke jongen. Ik heb veel spelers voorafgaand aan de wedstrijd gesproken en die vinden het allemaal een schat van een jongen. Het is een hele goede speler, die zelfs op de training laat zien dat hij ook goals kan maken. En die helemaal niet is gaan zweven na zijn transfer naar Feyenoord, maar gewoon een hele zware Ramadan heeft gehad en heel veel last heeft gehad van zijn darmen.”

Wel heeft Kraay jr. een punt van kritiek richting de behendige vleugelaanvaller. “Hij verdedigt voor geen meter mee. Hij doet echt geen ene reet als hij de bal niet heeft, maar dat krijgt Arne Slot er volgend jaar wel uit hoor”, aldus Kraay jr.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja want als analist kan je natuurlijk precies weten hoe hij zich gedraagt op training en tijdens onderhandelingen.. Hansie vindt iedereen een schat

15 april 2024 om 16:13

Die Hans kletst ook altijd maar wat uit z'n nek. Misschien moet ie hier een account nemen en stoppen als analist en of journalist.

15 april 2024 om 16:33

Hansie moet het gewoon houden bij analyseren en trainen. Dat gaat hem meer dan prima af. Als journalist en met name als interviewer is hij echt tenenkrommend. Altijd zijn eigen aannames opdwingen op de geïnterviewde. Altijd zo suggestief als de kolere. Vreselijk irritant is dat. Zelfde niveau als Schreuder en Stekelenburg als het om interviews gaat.

Het kan toch ook een lieve jongen zijn die vaak te laat komt en daarom moeilijk kan zijn voor een trainer?

Arne Slot de wonderdokter die corrigeert het wel ff.....

15 april 2024 om 17:43

Masterbry. En als Slot vertrekt? Wat natuurlijk niet onmogelijk is.

15 april 2024 om 17:57

Feyenoord haalt Smal en Hadj Moussa, 2 spelers die Slot graag wil hebben. Waarom zou Slot dan vertrekken?

16 april 2024 om 22:47

miki1959. Het zou niet de eerste trainer zijn die voor veel geld gaat vertrekken.

En Hans was een voorbeeldprof, die nooit buiten de lijntjes kleurde op het veld. Hoe kan Hans nu weten hoe Moussa is voor een trainer...

HAHA lekker Hansie Hansie! Lekker onderbouwde mening van iemand die heb 4-6 uur per dag spreekt/ziet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren