Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Haaland: ‘Als ik dit nu zeg, wordt het waarschijnlijk een enorme krantenkop...’

Laatste update:

Erling Braut Haaland denkt voorlopig niet aan een tussentijds vertrek bij Manchester City. De Noorse topschutter van the Citizens benadrukte dat dinsdagmiddag op een persconferentie, toen hij door een journalist werd gevraagd naar een eventuele toekomstige verhuizing richting Real Madrid.

De desbetreffende journalist benadrukte op het persmoment dat Haaland op 23-jarige leeftijd al heel veel heeft gewonnen, met als hoogtepunt de treble van afgelopen seizoen. Misschien denkt de boomlange spits daarom nu al aan een nieuw avontuur elders, ondanks een doorlopend contract tot medio 2027 in Engeland.

Haaland is ondanks alle geruchten alleen maar bezig met Manchester City. "Ik ben erg gelukkig hier, zeker met de mensen om mij heen", aldus de Premier League-topscorer. "De manager, de directeuren, het bestuur. Het zijn stuk voor stuk geweldige mensen en ik ben dan ook dolgelukkig bij deze club."

"Als ik dit nu zeg, wordt het waarschijnlijk een enorme krantenkop... Je weet nooit wat de toekomst brengt, maar ik ben heel blij nu. Je kunt dit opschrijven, maar dan moet je ook alles opschrijven wat ik net daarvoor heb gezegd", gaf Haaland mee aan de verzamelde pers in het Etihad Stadium.

"Mijn focus ligt nu vooral op het veld", verzekerde Haaland nog maar eens. "Er zijn nog veel wedstrijden te gaan. Twee dagen geleden was er de derby van Manchester, nu is het de Champions League (woensdag tegen FC Kopenhagen, red.) en dan zondag weer tegen Liverpool. Ik denk dat ik me daarop moet concentreren, en niet op iets anders."

Haaland gelooft in het project van Manchester City en wil bovenal nog meer prijzen winnen. "Je kunt er op twee manieren over nadenken. Toen ik hier kwam won ik direct alles. Aan de andere kant ben ik pas 23 en een echte winnaar. Door dat gevoel wil ik opnieuw alles winnen dit seizoen."

Real Madrid


Haaland is al geregeld in verband gebracht met Real en er zou zelfs een speciale ontsnappingsclausle zijn opgenomen in zijn huidige contract, zodat hij bij een bepaalde transfersom naar de Spaanse grootmacht kan vertrekken. Het exacte bedrag hieromtrent is echter nooit openbaar gemaakt.

Zaakwaarneemster Rafaela Pimenta zei in november vorig jaar tegen Relevo dat Haaland ‘zijn eigen lot bepaalt’. “Alleen Erling, zijn vader, de club en ik zijn op de hoogte van de afspraken in het contract”, was Pimenta geheimzinnig.

Zie jij Erling Braut Haaland ooit voor Real Madrid tekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haaland en Mbappe in hetzelfde team zou wel ongekend smullen zijn

5 maart 2024 om 20:07

Voor mensen die voor Real zijn wel ja.... Denk dat we dan in de CL hetzelfde gaan krijgen als de F1(al is voetbal natuurlijk veel minder voorspelbaar) maar met het huidige real en daarnaast nog Mbappe, Haaland en Davies zie ik ze de aankomende 5 jaar zeker 2 keer de CL pakken en waarschijnlijk wel vaker.

5 maart 2024 om 21:33

Of je krijgt een 2e galacticos of psg die niks laten zien omdat er teveel sterren lopen...

5 maart 2024 om 22:06

Men denkt serieus dat Haaland, Mbappe en Vinicius in een aanval gaat werken. Sorry maar dan ben je wat voetbal betreft verstandelijk beperkt

5 maart 2024 om 22:53



doet mij denken hoe op deze site ooit ook zeer luid werd geschreeuwd dat messi suaerez Neymar nooit van zn leven ging werken. werkelijk de overgrote meerderheid hier was daarvan overtuigd. zijn toch goed geweest voor samen een CL en 3 landstitels.

ik zie niet in waarom een beresterke haaland centraal geflankeerd door zowat de snelste en best voetballende aanvallers op de planeet bij voorbaat onwerkbaar zou zijn.

maar ik ben dan wsl ook gewoon verstandelijk te beperkt

6 maart 2024 om 00:37

Ach, die moet het gewoon even voor zichzelf rationaliseren om nachtmerries van die mogelijkheid te voorkomen.

Met de komst van hoogstwaarschijnlijk Mbappé is het financieel echt niet mogelijk om Haaland nog aan te trekken. Die zit gewoon op zijn plek bij City. En met Guardiola een coach waar die altijd op het hoogste niveau kan spelen.

5 maart 2024 om 22:34

Je hebt vinicius toch ook al, ga je dan een van de twee op rechts zetten en een ontevreden speler krijgen? Zoals toen met Beckham en Figo of barca met coutinho en griezman op verkeerde posities? Dat gaat toch nooit werken.

5 maart 2024 om 22:53

Je vergelijking loopt nogal mank. Beckham moest plots op het middenveld gaan staan in plaats van rechtsbuiten. Coutinho en Griezmann pasten gewoon niet in het systeem omdat Messi er al rondliep.

Mbappé kan je perfect op rechtsbuiten zetten. Die kerel heeft op die positie een WK gewonnen en daar gewoon meer dan regelmatig gespeeld bij PSG. Je kan die aanval dus perfect vormen zonder een speler op een positie te zetten waar die niet optimaal kan presteren.

Haaland zou beter naar een Italiaanse club toe gaan. Daar komt hij beter tot zijn recht. Bij Madrid zou hij één van de sterspelers zijn. Maar in Italië DE sterspeler van het team.

5 maart 2024 om 20:34

Italiaans voetbal daar kijkt toch niemand meer naar?

5 maart 2024 om 20:40

Italiaanse clubs winnen toch geen champions leagues meer? Hij speelt al in de beste competitie.

5 maart 2024 om 20:46

Inter vorig jaar nog in de finale. Dit jaar ook na City het beste team.

5 maart 2024 om 20:47

Mwah, dan kan hij naar heel veel teams buiten Serie A waar hij ook DE ster zou zijn, Maar vooruit, hij mag het proberen bij AC Milan. Eens zien of hij kan aanhaken. 😉

6 maart 2024 om 05:10

Ik denk persoonlijk dat hij beter naar de Eredivisie kan komen. Dan wordt hij DE sterspeler van de competitie. Naar Fortuna ofzo, een beetje uitdaging.

6 maart 2024 om 07:59

Het paars van Fiorentina zou hem goed staan inderdaad.

Het is al balen genoeg als Mbappe naar Real zou gaan... daar moet Haaland echt niet bijkomen...

Zelf zonder die 2 al een vrij matig La Liga seizoen zo... (ondanks Girona)

Dan zie ik Haaland liever naar Barcelona gaan, gewoon omdat de strijd tussen hem en Mbappe dan gewoon heel leuk wordt.

Toch wel mooi dat (mits Mbappé en Haaland inderdaad naar Real zouden willen uiteindelijk, maar daar heeft het wel alle schijn van) de beste spelers ter wereld als droom hebben om bij Real te spelen. En niet bij City, zelfs niet Liverpool of United, in de grootste competitie ter wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren