Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Grote Nederlandse clubs’ melden zich voor uit de gratie geraakte Myron Boadu’

Laatste update:

Myron Boadu staat mogelijk voor een vertrek bij AS Monaco, zo meldt Foot Mercato. De Nederlandse spits is onder trainer Adi Hütter soms zelfs vierde keus, waardoor een tijdelijke of definitieve transfer in januari reëel is.

De 22-jarige aanvaller kwam dit seizoen pas 58 minuten in actie voor AS Monaco, verdeeld over 8 optredens.

Bij de Monegasken moet Boadu onder meer Wissam Ben Yedder, Folarin Balogun en Breel Embolo voor zich dulden, al wacht laatstgenoemde nog een maandenlange revalidatie wegens een zware kruisbandblessure.

Monaco besloot in 2021 ruim 17 miljoen euro aan AZ over te maken om zich te verzekeren van de komst van Boadu. De hoge verwachtingen in het prinsdom heeft de spits echter nooit waar weten te maken.

Hoewel Boadu bij Monaco nog nauwelijks heeft weten te imponeren, ligt hij naar verluidt nog steeds goed in de markt. Volgens Foot Mercato hebben zowel ploegen uit Italië als ‘grote clubs uit de Eredivisie’ geïnformeerd naar de huidige situatie van de aanvaller.

Bologna zou in september al de interesse in Boadu kenbaar hebben gemaakt. Mochten er in januari geen interessante biedingen op de Amsterdammer binnenkomen, valt het ook niet uit te sluiten dat hij het seizoen bij Monaco afmaakt. Boadu ligt nog tot medio 2026 vast bij de huidige nummer drie van de Ligue 1.

De Nederlander kan mogelijk een interessante optie voor Feyenoord zijn, daar trainer Arne Slot de komende weken geen beroep kan doen op Ayase Ueda, Alireza Jahanbakhsh (beiden Azië Cup) en Yankuba Minteh (Afrika Cup).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk komt het goede nieuws vanuit de KNVB nog voor eind januari en kan Vitesse hem overnemen!!
Nee zonder gekheid ik ben benieuwd waarvoor de KNVB Coley Parry en Vitesse hebben uitgenodigd half januari.

Ontopic: Bijzonder hoe hij Boadu totaal van de radar is verdwenen. Misschien haalt AZ hem wel terug als Pavlidis vertrekt.

heeft toch magere jaren gehad in Monaco, hoop niet dat mijn club er interesse in heeft.. wij hebben namelijk al 2 goede spitsen Ugalde & Van Wolfswinkel (wij hebben er nota bene ook geen geld voor) zal dit echt weer zo'n Feyenoord aankoop vinden

Weer een ex eredivisie speler wat bij Az heeft gespeeld

25 december 2023 om 14:12

Onder Slot deed hij het wel echt goed als ik me niet vergis. Zou niet gek zijn dus. Al denk ik dat de kans klein is, aangezien ze natuurlijk Gimenez nog hebben en Ueda ook voor relatief veel geld is gekomen.

26 december 2023 om 13:45

Kan zijn dat Slot hem haalt als tijdelijke oplossing voor de eerste twee maandan van het jaar. Lees de Azie en Afrika cup Dus een huurspeler ipv een koop speler.

Dat is dus 100% Feyenoord haha.

25 december 2023 om 14:12

Meest voorspelbare transfer ooit. De enige goede speler die Slot nog niet naar feyenoord heeft weten te halen is Koopmeiners, maar dat zal de komende tijd niet lukken.

25 december 2023 om 14:17

Hahah klopt, maar ik moet zeggen had totaal geen vertrouwen in Stengs... maar moet toch toe geven dat hij het bij Feyenoord toch wel naar behoren doet, had ik totaal niet verwacht

25 december 2023 om 14:37

Maar opzich wel een logische toch? Feyenoord zoekt een tijdelijke spits, die liggen niet voor het oprapen. Slot kent Boadu nog, Boadu kent de competitie, speelt weinig bij Monaco en past dus prima in het plaatje.

25 december 2023 om 16:27

En dan komt Ueda na 4 weken terug en zit je met nog een onnodige aanvaller op de bank. Ik zou het onbegrijpelijk vinden als hij daadwerkelijk komt.

25 december 2023 om 16:40

Fossen, totaal niet logisch. Boadu moet eerst ritme op doen. Tegen de tijd dat hij kan spelen is ie derde keus.

25 december 2023 om 16:04

Hoewel Slot afgelopen week zei dat Feyenoord geen speler wil halen die je eerst moet optrainen.

Vond het destijds al zonde dat Boadu naar AS Monaco vertrok. Normaal gesproken is Monaco wel een goede stap voor dit soort spelers, maar op het moment dat Boadu naar Monaco vertrok hadden ze al Ben Yedder en Volland als opties voor de 9-positie rondlopen en dat waren toen ook al hele goede spitsen. Vooral Ben Yedder, die er nu nog steeds speelt, is echt een hele lepe en goede spits. Geen absolute wereldklasse, maar wel van een onwijs hoog niveau die altijd zijn goals maakt en die zou Boadu er echt niet zomaar uitspelen dacht ik toen. Dat is toen uiteindelijk ook gebleken en Volland vertrok weliswaar, maar Boadu kreeg met o.a. Embolo en Balogun hele goede concurrenten terug.

Las een paar dagen terug dat Feyenoord voorzichtig werd genoemd en Slot kent hem natuurlijk vanuit hun periode bij AZ. Binnenkort mist Feyenoord Ueda natuurlijk en ook al speelt Ueda lang niet altijd en zijn het maar een x-aantal weken dat hij er niet is, is het wel fijn dat Feyenoord dan in ieder geval een tweede spits heeft achter Gimenez. En het is nou niet zo dat Ueda tot dusver al overtuigd heeft in de (weliswaar weinige) minuten die hij krijgt, dus een extra optie kan er dan wel bij.

Dan moet het denk ik in eerste instantie wel gaan om een tijdelijke overgang naar Feyenoord. Denk dat dat voor Feyenoord voorlopig in ieder geval het beste is voor dit seizoen.

25 december 2023 om 14:36

Feyenoord lijkt mij ook de enige optie. PSV heeft Luuk en Pepi. Ajax heeft Brobbey en Akpom en die zullen eerst spelers zoeken voor andere posities lijkt mij. Ueda is op dit moment nog niet optimaal + de Azië cup.

Alleen zal Boadu ook bij Feyenoord op de bank komen achter Ginenez. misschien met een optie op koop deze zomer wel een leuke toevoeging. Slot kent hem, Gimenez zal deze zomer een transfer maken dus logisch.

Hij heeft wel echt bizar weinig gespeeld bij Monaco moet ik zeggen

25 december 2023 om 14:58

@Dreamchaser079 Je vergeet Ueda dus Boadu zal dan 3e spits worden. Niet heel veel verbetering dan bij Monaco. Kan ie net zo goed daar blijven!

25 december 2023 om 15:06

Savano. Feyenoord zal Ueda een tijdje kwijt zijn ivm Azië Cup. Dat is eigenlijk de grootste reden dat Feyenoord voor een spits aan het shoppen is. Alleen Gimenez is dan een te dunne bezetting.

25 december 2023 om 15:04

Hij gaf destijds ook zelf aan geen basisplaats te verwachten. Hij maakte vooral de stap naar Monaco om juist te leren van iemand als Ben Yedder. Bij ons was hij onbedreigde eerste keus en in dat opzicht een beetje uitgeleerd. Vond het een vrij logische gedachte van hem en ook qua niveau geen al te grote stap, helaas toch niet helemaal goed uitgepakt. Maar hij is nog steeds jong genoeg en zijn profiel als snelle spits past goed bij het moderne voetbal. Zie hem nog steeds wel slagen op Europees middenmoot tot subtop niveau.

Verwacht dat hij hij Feyenoord terecht komt maar zou een terugkeer bij AZ ook wel graag zien. Op Pavlidis na weinig scorend vermogen in de ploeg, Pavlidis als schaduwspits achter Boadu lijkt me wel wat.

Grappig dat hij Kevin Volland voor zich moet dulden terwijl deze bij Union Berlin speelt. Dan doe je het wel heel erg slecht.

Ergens zou ik hem wel als 3e keus bij PSV willen zien. Omdat ik fan was van hem in zijn AZ tijd. Maar ik weet ook dat het totaal niet in het plaatje past. Zou het wel leuk vinden hem weer wekelijks te zien spelen bij een andere NL club.

Grote Nederlandse club.

Dat moet fc Utrecht uit Utrecht zijn!!
Welkom, eigen stadion, met Jans aan het roer.
Plek 4 here we come!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren