Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Grote delegatie van PSV zit op tribune voor Zweeds toptalent (17)'

Laatste update:

PSV is serieus in de markt voor het Zweedse toptalent Lucas Bergvall. Volgens Fotboll Direkt hebben de Eindhovenaren afgelopen weekend ‘een grote delegatie’ naar Zweden gestuurd om de middenvelder van Djurgardens IF, die in 2022 nog stage bij Feyenoord liep, van dichtbij aan het werk te zien.

Scouts van PSV zagen Bergvall tegen IK Sirius FK (2-4 verlies) een volledige wedstrijd spelen. De nog altijd foutloze koploper van de Eredivisie is naar verluidt zeer geïnteresseerd in de pas zeventienjarige middenvelder.

Djurgardens betaalde afgelopen winter nog een kleine miljoen euro aan Brommapojkarna voor Bergvall, die door de Zweedse media vaak vergeleken wordt met Frenkie de Jong.

De Zweeds jeugdinternational is sinds begin oktober een onbetwiste basisspeler bij Djurgardens. Na 25 officiële duels, waarvan hij er 10 in de basis begon, staat Bergvall op 2 doelpunten.

Bergvall liep in 2022 nog stage bij Feyenoord en zou volgens het Zweedse Fotboll Direkt ook op de radar staan van Manchester United en Bayern München. Tegenover de krant laat Djurgardens desgevraagd weten niet verrast te zijn indien de groeibriljant zich inmiddels in de kijker heeft gespeeld. "Ik denk dat de meeste buitenlandse clubs Lucas Bergvall op het oog hebben.”

Het Zweedse medium schrijft daarnaast dat PSV zijn pijlen eveneens heeft gericht op Viktor Djukanovic van Hammarby IF. De vleugelaanvaller die dit seizoen al tien keer trefzeker was staat naar verluidt ook in de belangstelling van onder meer Genoa en Bologna.

De negentienjarige Djukanovic is tweevoudig international van Montenegro. Afgelopen januari betaalde Hammarby één miljoen euro om de linksbuiten van Buducnost Podgorica over te nemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

fijn, al die verdedigers...

6 november 2023 om 08:37

Ze zijn toch ook bezig met die Amerikaan. En ze zijn volgens steward met meerdere spelers bezig. Maar ik begrijp de frustratie naar al die jaren wel.

6 november 2023 om 17:25

PSV de nieuwe USA🤣 als we maar blijven winnen vind ik het best.😜

Hoeveel nieuwe Frenkie de Jongs hebben we inmiddels al wel niet gezien? Het lijkt me trouwens dat PSV al wel goed genoeg bezet is op het middenveld, of zie ik dat verkeerd?

6 november 2023 om 08:38

Op 10 wel, voor de overige plekken heb je alleen Veerman en Schouten.

6 november 2023 om 08:43

Ongeveer 10% van de nieuwe Messi's en Ronaldo's.
Ik heb het altijd al raar gevonden dat "de nieuwe" gedoe, elke speler is redelijk uniek toch.

6 november 2023 om 09:21

Vind dat ook altijd raar. Ik kijk ook nog altijd uit naar de nieuwe Tinus45 😉

6 november 2023 om 08:54

Het betreft een speler van 17, als deze speler al wordt gehaald, dan zal dat niet direct zijn om de huidige selectie te versterken, maar juist om de alvast de selectie voor de komende seizoenen in te gaan vullen.

6 november 2023 om 09:35

Hij is 17, dit is geen directe versterking maar voor de toekomst.

6 november 2023 om 09:43

Op 6 is het dun bezaaid, daar mag echt nog een backup voor Schouten komen, maar prio is een vervanger voor Ramalho!

6 november 2023 om 10:53

ws zal het gaan om een investering in de toekomst...

Land was toch de nieuwe Frenkie die ze al in huis hadden?

6 november 2023 om 08:54

Inderdaad, zelfde positie, zelfde leeftijd, zelfde vergelijking met De Jong en toch wel flink voor in de buidel getast. Natuurlijk is het nooit verkeerd om de ogen open te houden en rond te kijken, maar het zou een bijzondere keuze zijn om hem te halen.

6 november 2023 om 11:31

Je kunt niet genoeg Frenkie de Jongens in je selectie hebben.

wat is een nieuwe "frenke de jong"? ik zal zelf proberen de vraag te beantwoorden.... een verdedigende middenvelder met loopvermogen, lef aan de bal en speelt de bal naar de goede kleur 90% van de keren?

Deze jongen gata nog niet voor een stap naar het buitenland kiezen heb ik het vermoeden. Hij heeft heel beuwst gekozen voor een stap binnen Zweden ipv een overstaap naar Feyenoord vorig jaar zomer. Daarom denk ik ook niet dat PSV hem ''opeens'' wel binnen zou kunnen halen.

Gouden kans als je zo’n jongen kan halen. Groot talent.

Absoluut de gok waard. Zal niet een enorm prijskaartje hebben, en op je 17e onbetwist basisspeler bij Djurgårdens, dan kun je wel iets (voor Allsvenskan begrippen). Ook geen verrassing dat hij weer uit de Brommapojkarna jeugd komt, toch wel de grootste talentenfabriek van Zweden. Een club die bekend staat om hun top notch jeugdopleiding, waar dan ook echt de volle focus op ligt. De resultaten en fanschare is daarintegen een groot dieptepunt

Ik heb liever een nieuwe Alex. Die Frenkie de Jong vergelijking wordt ook al gemaakt met Tygo Land, die heeft dezelfde leeftijd als Bergvall en gezien de vergelijkingen blijkbaar ook dezelfde kwaliteiten. Ik ga er wel vanuit dat PSV weet waar het mee bezig is maar zo'n jongen lijkt me toch overbodig als je op dezelfde positie al een behoorlijk groot talent hebt lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren