Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gouden wissel levert Arsenal resultaat op in spectaculair topduel met Bayern

Laatste update:

De heenwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tussen Arsenal en Bayern München is dinsdagavond geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Arsenal begon in het eigen Emirates Stadium wervelend aan de wedstrijd en nam de leiding via Bukayo Saka. Bayern knokte zich via goals van Serge Gnabry en Harry Kane (penalty) razendsnel terug. In de tweede helft behaalde Arsenal via een doelpunt van invaller Leandro Trossard een gelijkspel. Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd in het hart van de Bayern-defensie. De return in Duitsland vindt volgende week plaats.

Al in de negende minuut liep Alphonso Davies tegen een gele kaart aan. De linksback van Bayern is daardoor geschorst voor de return en moest bovendien nog bijna een volledige wedstrijd op zijn tellen passen.

Drie minuten later scoorde Saka. De directe tegenstander van Davies werd in het strafschopgebied aangespeeld door Ben White. Saka vond ruimte om met een schot richting verre onderhoek doelman Manuel Neuer kansloos te laten: 1-0.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In de zestiende minuut volgde na zwak uitverdedigen een gigantische kans voor Arsenal op 2-0. Kai Havertz zette White vogelvrij voor Neuer, maar de rechtsback van the Gunners schoot recht op de keeper.

Arsenal leek de wedstrijd te controleren, maar uit het niets kwam Bayern op gelijke hoogte. Gabriel dacht een lange bal simpel op te ruimen, maar leverde een ziekenhuispass af op Kiwior.

Die bal kwam terecht bij Jamal Musiala. De technicus had een goede steekbal in huis op Leon Goretzka, die op zijn beurt doortikte naar Serge Gnabry. De voormalig Arsenal-aanvaller gleed de bal ineens binnen: 1-1. Het was toen nog maar de negentiende minuut.

Een schitterende individuele actie van Leroy Sané leverde Bayern na een half uur spelen een penalty op. Sané dribbelde handig langs Kiwior en werd gevloerd door een charge van William Saliba. Kane schoot de penalty in alle kalmte de andere hoek in dan David Raya had voorzien: 1-2.

Arsenal joeg in de tweede helft op een gelijkmaker. Declan Rice probeerde het in de 51ste minuut met een dreigende vrije trap die maar net over vloog. Het inbrengen van Gabriel Jesus en Leandro Trossard bleek in de 67ste minuut een gouden greep van Mikel Arteta.

Jesus zette negen minuten na zijn entree een sierlijke dribbel in in het strafschopgebied van Bayern. De Braziliaan kapte De Ligt uit, behield het overzicht en tikte precies op tijd breed op Trossard. De Belg schoot binnen in de verre hoek: 2-2.

Een minuut voor tijd kwam Bayern heel dicht bij een zege. Kingsley Coman, een invaller aan Duitse zijde, leek een voorzet van Musiala door de benen van Raya binnen te tikken, maar de bal kwam via de paal weer terug het veld in.

In blessuretijd werd ook Arsenal nog uiterst dreigend. Saka stormde op Neuer af en kwam in contact met de Duitse goalie, maar kreeg geen penalty. Direct daarna volgde het eindsignaal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal mag zich hier bestolen voelen, dat was een duidelijke penalty!

9 april 2024 om 22:59

Duidelijk een gele kaart voor Saka. Gaat naar links. Maar steekt zijn rechter been vol naar rechts uit om Neuer een trap te geven en te kunnen duikelen. Iemand zo schoppen dient gewoon een kaart te zijn.

Ja, er is contact. Omdat Saka Neuer een trap geeft ja.

9 april 2024 om 23:04

Ik zou ook zeggen, eerder een overtreding van Saka dan een penalty. Dan komt dat moment van Kane eerder bij me op als Arsenal zou willen klagen over de scheidsrechter. Die elleboog in de keel, auw.

9 april 2024 om 23:08

Heel dom zelfs van Saka want hij kom hem binnenschieten of een stap naar neuer zetten en waarschijnlijk wel een penalty krijgen.

9 april 2024 om 22:59

Nooit een penalty. Hij speelt de bal naar links en blijft rechtdoor lopen om express contact te maken met Neuer. Terechte beslissing van de scheids en VAR

9 april 2024 om 23:02

Op hoge snelheid ziet het er inderdaad naar uit. Maar laten we niet vergeten dat Saka hem tussen 2 verdedigers voor het intikken had als hij Neuer voorbij was. Dit maakt het voor mij geen bewuste Schwalbe van Saka maar Neuer die dom doorloopt. Bovendien, wat doet Neuer daar in hemelsnaam?

9 april 2024 om 23:03

Hij probeert gewoon om Neuer te passeren en Neuer haalt hem neer. Zet daar een speler ipv de doelman en het is wel een penalty. Zo kun je ook zeggen dat de penalty onterecht was, want Sane rent tegen het uitgestoken been van Saliba. Is toch ook gewoon een overtreding.

9 april 2024 om 23:03

Neuer loopr niet door, hij remt af. Steekt geen been uit. Saka zoekt hem terwijl hij er makkelijk omheen kan

9 april 2024 om 23:05

Saka had over Neuer moeten heen springen natuurlijk. Hij is voorbij Neuer die hem dus zonder de bal te spelen raakt. Echt ongekend hoe dit wordt goed gepraat.

9 april 2024 om 23:11

Hij remt af, maar is gewoon te laat. Ik snap het wel, de herhaling op TV vond ik in eerste instantie ook vertekend. Dan lijkt het alsof Saka zijn rechterbeen een meter naar Rechts hangt, dit lijkt zo. Neuer heeft 1 daar niks te zoeken en is gewoon te laat. Word een direct scoringskans ontnomen aangezien Saka tussen 2 verdedigers door de bal in kon schieten.

9 april 2024 om 23:14

Dit lijkt zo🤣🤣🤣 Nee, meneer met de passende naam, dit was zo.

9 april 2024 om 23:14

Hoezo heeff Neuer daar niets te zoeken?? Je mag als keeper niet uitkomen? Waarvoor is hij te laat? Hij komt uit, Saka tikt de bal naar links maar blijft express vooruit lopen om express contact te maken met Neuer, die verder niets doet.

9 april 2024 om 23:19

De keeper steekt zijn been uit, mist de bal en raakt dan de speler. Volgens mij is dat de definitie van een overtreding.

9 april 2024 om 23:24

Je lijkt echt een hele andere gebeurtenis te hebben gezien Stravven. Dat gebeurde er dus zeker niet in ieder geval.

9 april 2024 om 23:25

@stravven waar zie jij Neuer zijn been uitsteken?

10 april 2024 om 00:15

Je ziet hem duidelijk op saka aflopen en z'n been uitsteken. Saka kan moeilijk zijn been over neuer heen tillen.

10 april 2024 om 07:28

Saka kan echter wel gewoon naar links lopen, waar hij de bal naartoe speelt.

9 april 2024 om 22:59

Plus Kane had overduidelijk rood moeten krijgen, hij zoekt de tegenstander en plaatst zijn arm. Op eigen helft ook nog, is dit aanvallend verdedigen kan ik het begrijpen enigzins maar dit was doelbewust

9 april 2024 om 23:00

Die elleboog. Mwoah. Ik betwijfel of dit echt bewust was.

9 april 2024 om 23:02

Hij kijkt ervoor duidelijk naar Gabriel voordat hij zijn elleboog naar achter doet, hij wist dat hij er zat

9 april 2024 om 23:02

Nouja zo kan ie wel weer… gewoon geel. Bewust ellebogen uitdelen doen spelers vaker. Ik vond deze totaal geen rood.

9 april 2024 om 23:03

Doelbewust, op die plek op het veld, omkijken waar hij is en elleboog met enige kracht naar achter zetten. Enige kracht, het is geen doodsklap maar zeker bewust

9 april 2024 om 23:04

Hij neemt de bal precies aan op zn rechterschouder. Lijkt alsof ie zijn elleboog naar achter doet om hem aan te nemen en hem niet eraf te laten stuiteren. Maarja je weet het natuurlijk nooit.

9 april 2024 om 23:04

He? Hij keek daarvoor toch helemaal niet eerst naar achteren?

9 april 2024 om 23:04

Xgro: 10 a 15 jaar geleden was dit gewoon 4 wedstrijden schorsing. Toen er geacteerd werd op bestraffen van ellebogen

9 april 2024 om 23:06

Jawel, is goed te zien op de herhaling en tijdens de nabeschouwing

9 april 2024 om 23:07

Hmm, dan heb ik dat verkeerd onthouden.

9 april 2024 om 23:08

Je ziet Kane links achterom kijken, ziet dat Gabriel achter hem langs gaat en zwaait zijn elleboog naar achter. Nee, dit was een bewuste.

9 april 2024 om 23:13

Troy010: fijn dat we het eens zijn. Overigens leuke pot. Tuchel wel een reactieve coach zeg. Snap niet hoe hij zich telkens bij grote clubs naar binnen weet te praten

9 april 2024 om 22:59

Duidelijk? Saka trapt Neuer gewoon met zijn rechter.. in de replays duidelijk te zien.

9 april 2024 om 23:01

Wat is dit voor zieks, dus Saka moet eigenlijk met kunst en vlieg werk een onbesuisde Neurer ontwijken? Neuer komt gewoon uit en laat zijn been hangen, het was natuurlijker dat Saka er tegen aan loopt, dan dat hij zijn been zou ontwijken.

9 april 2024 om 23:06

Nee, hij moet gewoon niet z’n been helemaal naar rechts schoppen om Neuer erbij proberen te naaien…

9 april 2024 om 23:06

Neuer remt gewoon af, Saka hoeft hem niet te ontwijken maar besluit vol naar Neuer te lopen terwijl hij de bal naar links speelt. Saka zoekt hem bewust op omdat hij verwachtte dat Neuer iets zou doen

9 april 2024 om 23:14

Panfc

Overdrijf niet joh. Het was niet een penalty maar jij mag wel ff dimmen met je smerigste schwalbes.

9 april 2024 om 23:16

Vind ik wel. Bewust je been naar rechts schoppen tegen een tegenstander in de hoop dat… Vind ik erger dan gewoon gaan liggen zonder geraakt te worden.

9 april 2024 om 23:00

Laat zijn been wel wat hangen. Kan er enigzins wel inkomen dat ze geen penal gaven. Maar wel klote natuurlijk als je kijkt dat afgelopen weekend Liverpool wel een penal bijvoorbeeld kreeg toen Elliot zijn been liet hangen.

9 april 2024 om 23:00

Its a F… disgrace.

Bizar dit, zo kun je elke overtreding uitleggen als de aanvaller die tegen de verdedigers been aan loopt. Echt ziekelijk, en natuurlijk zit die flapdrol van een Van Boekel weer achter de var, schorsen voor het leven die man

9 april 2024 om 23:03

Hou toch op. Was nooit een penalty. Bewust opzoeken van de tegenstander. Saka had zelf geel moeten krijgen.
Nooit maar dan ook nooit een penalty

9 april 2024 om 23:04

Waar moet Saka dan heen?

9 april 2024 om 23:08

Bewust opzoeken van de tegenstander, de tegenstander moet zorgen dat hij daar nooit komt. Als jij je been voor dat van iemand anders steekt, en diegene struikelt over jou been is dat toch gewoon een penalty, ookal kon de aanvaller als hij dit echt wilde zijn been ontwijken. Want anders kunnen we zo 80% van alle penalties schrappen.

9 april 2024 om 23:10

Sane had Saliba dus ook moeten ontwijken?

9 april 2024 om 23:16

Als dit een penalty was dan moeten we gewoon elk contact in de 16 een penalty geven. Hou toch op man. Je ziet toch zelf ook wel dat dit een Schwalbe was. Ik snap dat je voor Arsenal bent maar een beetje meer realistisch kijken zou je niet deren.

9 april 2024 om 23:17

Nee. Saka moet niet bewust tegen Neuer aanlopen

9 april 2024 om 23:17

Is toch niet dezelfde situatie. Maar goed het is zoals het is. De ene is gegeven en de andere niet. En ik kijk er niet gekleurd naar. Het zou mij een worst wezen wie hier wint. Maar ik kijk er realistisch naar.

9 april 2024 om 23:27

Hoe is het een schwalbe als er contact is? Wat moet Saka dan doen? Hij is op volle snelheid, tikt de bal langs de uitkomende Neuer en wordt daardoor geraakt. Dit is overal op het veld een overtreding en wanneer het een normale speler was geweest zou het ook een penalty zijn, maar omdat het een keeper is is dit ineens geen overtreding?

10 april 2024 om 00:55

Doorlopen naar links en gewoon scoren 😜

9 april 2024 om 23:00

Nou nee, sorry hoor maar Saka laat zijn been hangen om contact te maken met Neuer. Als hij dat niet doet loopt hij er zo omheen. Saka was overduidelijk op zoek naar een penalty en in dit geval krijgt hij hem terecht niet mee.

9 april 2024 om 23:03

Ik vond dit meer een penalty dan die van Sane in de eerste helft.

9 april 2024 om 23:17

Serieus? In welk opzicht dan? Bij Sane wordt hij duidelijk ondersteboven gelopen, terwijl Saka zijn been laat hangen om maar contact te maken met de keeper!

9 april 2024 om 23:20

Neuer beweegt zijn been naar voren, mist de bal en raakt de speler. Dat is bij mij toch duidelijk een overtreding.

9 april 2024 om 23:23

De enige reden waarom hij Saka kan raken is omdat Saka zijn rechterbeen tegen Neuer aandrukt. Als hij blijft staan en doorloopt dan kan Neuer nooit bij hem. De beweging van Saka is heel erg onnatuurlijk en totaal onnodig

9 april 2024 om 23:01

Naja ik vind het geen penalty, omdat Saka toch echt tegen Neuer aanloopt. De keeper kan niet ineens in de grond verdwijnen. Ik vind dan eerder dat Arsenal bestolen is voor het niet geven van een rode kaart aan Harry Kane. Dat leek met toch een hele vervelende bewuste elleboog.

9 april 2024 om 23:04

De keeper kan niet verdwijnen. Saka toch ook niet?
Lomp inkomen, Saka laat been hangen, maar op hoge snelheid van baan verwisselen gebeurd dit.
Voor mij een pingel. Maar ben wellicht iets te veel Arsenal fan 😃

9 april 2024 om 23:06

Klopt niemand hier op de wereld heeft de vaardigheid om zich als een spook te laten verdwijnen! Dus daarom, geen overtreding van Saka op Neuer, geen overtreding van Neuer op Saka, dus gewoon een botsing en dus niks aan de hand. Maar ik snap wel dat Arsenal fans die een toch iets gekleurde bril hebben het een penalty vinden.

Maar aan de andere kant ook Odegaard die Kane vasthoudt is ook wel discutabel, maar dat streept elkaar dan mooi weg.

10 april 2024 om 08:41

Ik ben ook gekleurd en vind het ook een pingel. Begrijp ook als mensen het niet vinden, zeker op het filmpje van achter, waar het echt lijkt dat Saka hem naar Neuer toe zwiept.

Echter vind ik dat Saka van richting veranderd en daarna zijn rechter poot probeert weg te zetten om daadwerkelijk verder te kunnen... En daar komt Neuer erg lomp in en die houd ook niet in.

Wat mij betreft een pingel, maar ik snap ook wel dat mensen hem niet zouden geven en dat hij niet gegeven is.

9 april 2024 om 23:02

Mwah, vond het wel de juiste beslissing van de scheids. Hij laat zijn been hangen en is m.i. te opzichtig opzoek naar een strafschop. Had gewoon moeten schieten/afleggen op Rice.

9 april 2024 om 23:02

Ammehoela, dit zijn de smerigste schwalbes. Hij schopt z’n voet gewoon geheel naar rechts tegen Neuer aan. Eigenlijk een dubbele gele kaart: voor de schwalbe en voor de trap.

9 april 2024 om 23:03

Wat een onzin en dat moment met Kane dan die als rugby speler onderuit wordt gehaald? Overigens welke idioten verzint het om 2 van zulke potten op hetzelfde tijdstip te doen. Het was toch altijd 1 kwartfinale per dag de laatste jaren.

9 april 2024 om 23:03

Diezelfde Kane die rood had moeten hebben voor een elleboog?

9 april 2024 om 23:04

Ja dat hadden we ook nog natuurlijk. Ik denk dat ze de penalty niet gaven omdat Kane zelf ook Odegaard vasthield, maar dat van Odegaard op Kane was heel opzichtig.

9 april 2024 om 23:05

Kane hield Ode ner zo veel vast. O.a rond de nek, maar dat mag dan wel?

9 april 2024 om 23:06

Gewoon geel

9 april 2024 om 23:07

Je weet dat de var dat niet kan terugdraaien bij een gele kaart. Daar wordt zelden rood voor gegeven, al valt er zeker wat over te zeggen of het geen rood moet zijn. Elke week zie je weer zulke onbestrafte ellebogen voorbij komen. Maar goed dat van Saka was natuurlijk geen penalty. Scheids floot een prima pot.

9 april 2024 om 23:11

Ze kunnen zeker wel terugdraaien en zeggen dat een gele kaart rood moet zijn. Kane had voortijdig mogen gaan douchen.

9 april 2024 om 23:16

Ook weer overdreven reactie van je duidelijk dat je met een Arsenal bril alles beoordeelt.

9 april 2024 om 23:20

Dus als Gabriel dat bij Kane had gedaan had jij niet geklaagd wou je zeggen?

Bayern had vandaag heel veel geluk en mag absoluut niet klagen over de arbitrage.

9 april 2024 om 23:07

Bestolen? Was niet zomaar een schwalbe maar een schwalbe waarmee hij Beiers gezondheid nog in gevaar brengt ook. Schandalige poging.

9 april 2024 om 23:12

Nee. Hij ligt op volle snelheid, en Neuer beweegt naar hem toe. En dan heb ik het nog niet over de rode kaart die Kane had moeten hebben voor die elleboog. Hij kijkt heel bewust naar achteren en steekt dan zijn elleboog uit, hij mag heel blij zijn dat hij slechts geel kreeg.

10 april 2024 om 06:53

Wellicht nu nog een keer nuchter bekijken. De manier waarop Saka het been plaatst is zo onnatuurlijk en past ook zeker niet binnen zijn dribbels.

Hoe kreeg Saka geen Penalty!!??? Wat een grap. Die Scheids en Var ontslaan! Arsenal was beter, maar Bayer had de gevaarlijkste kansen. 2-2 achteraf wel verdiend

9 april 2024 om 22:59

Saka zoekt Neuer op lijkt het. Op basis van de aanwezige beelden kan je niet met 100% zekerheid zeggen dat het een penalty is of niet.

9 april 2024 om 23:05

Tja 9/10 keer krijg je hier een penalty voor. Als de Var had beoordeelt dat dit geen penalty was had ik er wel vrede mee maar het is gewoon balen dat de scheids gelijk af heeft gefloten zodat dat niet eens sen mogelijk was.

9 april 2024 om 23:09

Nou, dat kan ik wel degelijk: het was er geen eentje. Saka’s been gaat zoveel naar rechts, daar is niets natuurlijks meer aan. Heel goed van achteren te zien. Hij deelt gewoon een schop uit om een penalty proberen te versieren.

9 april 2024 om 23:09

Op basis van deze beelden had de VAR hem echt nooit op de stip gelegd. Want ik neig eerder naar geel voor Saka dan naar een strafschop.

9 april 2024 om 23:13

Zoals eerder is gebeurd kan de scheidsrechter na afluiten nog een penalty geven. Volgens mij is dat ooit al gebeurd bij United.

9 april 2024 om 23:19

Alleen mensen die zelf nooit op snelheid gevoetbald hebben vinden dit geen penalty. Die neuer is gewoon zwaar te laat, elke andere plek op het veld krijg je gewoon een overtreding. De beweging van saka is heel normaal als je opeens zijwaarts versneld om iemand heen anders sta je heel vast, net zo vast als die keeper die gewoon te laat is.

10 april 2024 om 00:05

Tuurlijk, jouw mening is een feit. Ik heb vele jaren gevoetbald, het ene jaar met wat meer snelheid dan het andere, maar dit was echt geen natuurlijke beweging. Hij trapt z'n been zelfs richting Neuer om maar contact te maken.

10 april 2024 om 06:47

@Frisian: Ray heeft ook niet op niveau gespeeld he. Alleen op snelheid. Zij hadden ook een elftal Lukoki's en gingen gewoon als een malle rennen. En alleen als je dat ook had, dán kan je objectief beoordelen wat er hier gebeurde.

10 april 2024 om 09:31

onzin, saka wil gewoon een volgende stap zetten met rechts in snelheid terwijl hij van rechtdoor naar links gaat, en maakt helemaal geen onrealistische beweging. neuer is de man die zn been uitsteekt om de bal te blokken maar mist omdat hij van rihting veranderd, gewoon te laat en te statisch. de man met de bal hoort hier beschermd te worden in elke beweging en die mag je niet haken omdat jij dat niet verwachte hoe zit het dan met speler die de bal af proberen te schermen door hun rug in te draaien? dat is ook een onrealistische beweging puur en alleen om je lichaam voor de bal te zetten maar als je dan door hem heen verdedigd of hem haakt is het ook gewoon een overtreding. als Neuer nou gewoon stil stond en geen beweging maakt zou het een ander verhaal zijn dan kan je pas spreken dat hij er niks aan kan doen.

10 april 2024 om 09:40

Als dit geen onnatuurlijke beweging is, dan ren ik zeer onnatuurlijk. Ik hou mijn benen liever grotendeels onder mijn lichaam en zwiep mijn rechterbeen niet plots naar rechts op random momenten.

Laatste was voor mij geen penalty . Saka gaat letterlijk met zijn been naar neuer om een penalty te versieren. Maar scheids had wel mogen kijken. Voor de rest heerlijke wedstrijd, heb genoten.

9 april 2024 om 22:59

Neuer zet op het laatste moment nog zijn been iets naar voren, dat kan je op die snelheid niet ontwijken. Ontwijkt saka dat been is er alleen nog een verdediger voor het lege goal

9 april 2024 om 23:06

Gooner kijk ook eens wat Saka doet. Die steekt zijn rechterbeen op een hele onnatuurlijke wijze uit, zodat het lijkt dat hij door Neuer gehaakt wordt. Hele goede keuze van de VAR/scheids, alleen ging het beoordelen wel in een heel rap tempo

9 april 2024 om 23:13

Dat been van Saka kan niet verdwijnen, Saka gaat er schuin voorbij en kan op die snelheid niet zomaar aan de kant, net als Neuer niet zomaar meer terug kon trekken.

9 april 2024 om 23:26

Dat been kan niet verdwijnen inderdaad, maar hij trapt z'n been letterlijk naar rechts, zodat hij toch contact met Neuer maakt. Dat is een hele onnatuurlijke beweging. Ik begrijp de scheids en VAR hier wel.

Bestolen op het einde! Maar alles is nog mogelijk mits we iets beter verdedigen in de uitwedstrijd!

Is het penalty moment überhaupt wel bekeken door de VAR? Leek me toch echt een zeer discutabel moment.

9 april 2024 om 23:07

Var kan alleen ingrijpen bij rood. Dit leek me geen rood voor Saka. Wel geel misschien.

9 april 2024 om 23:11

Waar heb jij het over?

9 april 2024 om 23:11

Var mag ook ingrijpen bij penalty momenten en goals

9 april 2024 om 23:12

Haha mooie reactie. Leon, je denkt toch niet echt dat het een penal was? Eerder geel voor Saka, overtreding kwam toch echt van de aanvaller die Neuer raakte en niet andersom.

9 april 2024 om 23:44

De regel is dat de VAR niet mag ingrijpen bij geel, alleen bij rood. Deze overtreding van Saka op Neuer was misschien geel, maar zeker geen rood. Dus op zich logisch dat de VAR niet ingrijpt. Dat verzin ik niet ter plekke, die regel met de VAR is er al langer. Of hadden jullie een ander moment in gedachten bij de VAR?

9 april 2024 om 23:54

Jouw "grap" snap ik, maar je snapt ook wel dat de rest het heeft over wel of geen strafschop. Daar is ook ruimte voor discussie. Al is er mijn inziens niet veel ruimte voor en is het dus terecht dat de VAR niets deed.

10 april 2024 om 00:19

Jullie hebben oprecht geen kennis. Var kan ingrijpen bij geel en het omdraaien naar rood als dat het geval is. Var kan overal ingrijpen los van een 2e gele kaart wat tot rood lijdt dat kan niet teruggedraaid worden.

10 april 2024 om 06:50

@TheGunner: Voordat je anderen wil corrigeren, moet je wel zorgen dat je snapt waarover ze het hebben. Nu is het vrij dom.

Het gaat LeidseHoof namelijk om het moment van Saka. Hij draait het om. Hij maakt de discussie "wel of geen geel voor Saka" in plaats van "wel of geen strafschop". En discussie nummer 1, wel of geen geel, mag je niet op ingrijpen.

Dat jij nadien ons probeert een les te leren, terwijl jouw eigen vermogen tot begrijpend lezen vrij matig is, is iets wat dan vrij stom overkomt.

Het was 50/50 met het penaltymoment denk ik. Saka leek Neuer op te zoeken. Ik snap het dat je hem niet geeft. Daarvoor wel een vrije trap gemist op randje 16 met een overtreding op Ødegaard.

Heerlijke partij verder. Geweldige Kane. Wat een fenomeen. Beide clubs gun ik dit immens. Maar helaas kunnen ze niet beiden door

Ik denk niet dat Bayern dit in eigen huis uit handen gaat geven. Ze hebben nog pech dat er een bal in de laatste minuut op de paal beland, maar ik zie ze dit niet meer uit handen geven om eerlijk te zijn.

9 april 2024 om 23:00

Dit is gewoon nog 50/50. Arsenal gaat in München ook gewoon zijn kansen krijgen.

9 april 2024 om 23:02

Dat denk ik ook wel, maar ik vond Bayern over het algemeen erg volwassen spelen. Bayern, als favoriet voor dit tweeluik, zou dit thuis af moeten maken.

9 april 2024 om 23:04

Arsenal zal spele hoe bayern vandaag speelde verdedigen en kansen creëren op de counter. Gewoon een 50/50 voor mij.

9 april 2024 om 23:05

Bayern heeft thuis ook niet bepaald een sterk seizoen. Ook nog van Dortmund verloren laatst. Ik geef het 50/50

9 april 2024 om 23:01

Waarom denk je dit?

9 april 2024 om 23:04

Bayern mist Davies de volgende wedstrijd. Dan krijg je dus pakweg Mazraoui tegenover Saka...

9 april 2024 om 23:07

Als Saka dan volgende week voetbalschoenen aandoet in plaats van schaatsen komt het vast goed!

9 april 2024 om 23:08

Guerrerro gewoon op linksachter neem ik aan

9 april 2024 om 23:12

Tuurlijk niet Guaerreiro speelt dan gewoon die nog beter is ook.

9 april 2024 om 23:14

Ik was vergeten dat die bij Bayern speelde.

9 april 2024 om 23:33

Davies zou in de kreissliga nog niet mee komen. Waardeloze speler op dit moment. Guerreiro hoort de voorkeur te krijgen.

9 april 2024 om 23:06

Pech met bal op lat?
Arsenal had pech met een falende Kiwior. Falende White 1 op . Pingel niet gegeven & een eventueel zwaardere straf voor Kane

9 april 2024 om 23:15

Bal op de paal, ja dat is best pech voor Bayern..
Arsenal kiest er verder zelf voor om 2 matige spelers op te stellen, zeker in het geval van Kiwior. We zeggen ook niet dat Bayern pech had met een falende Dier, daar kiezen ze zelf voor. De penaltyclaim in de laatste minuut is volgens mij duidelijk simulatie van Saka.

Bij die elleboog van Kane kun je wel je vraagtekens zetten, Kane heeft dit soort vuile trucjes vaker uitgevreten. Ben wat dat betreft blij dat hij weg is uit de Premier League.

9 april 2024 om 23:41

White matig? Of wie bedoel je?

Saka wat een verschrikkelijke duikelaar is dat geworden zeg
Met Arteta aan het roer is Arsenal echt een lelijke ploeg geworden. Zeker als je dat vergelijkt met de klasse in de andere wedstrijd.

9 april 2024 om 23:01

Nou nou dat valt ook wel mee. Dat spelers duiken zal je altijd hebben of iets opzoeken. Dat heeft elke team en ik vond Arsenal altijd een leuke voetballende team maar nooit effectief.Dat is recent veranderd waarin ze nog steeds mooi voetbal spelen maar ook gewoon winnen

9 april 2024 om 23:01

Moet Saka zijn rechterbeen amputeren ofzo? Waar moest hij de been zetten dan.

9 april 2024 om 23:02

Hij kan makkelijk om Neuer heen maar kiest ervoor om er tegen aan te lopen

9 april 2024 om 23:06

Sterker nog: Saka lijkt Neuer te schoppen. Ik denk eerder geel voor Saka dan een strafschop voor Bayern.

9 april 2024 om 23:01

Niet normaal inderdaad. Saka is de nieuwe Neymar aan het worden. Hij krijgt ook weleens een schopje maar hij duikelt constant en een hoop theater elke keer. Ook Davies weer een gele kaart aangenaaid

9 april 2024 om 23:03

Davies doet het echt zelf door twee keer in korte tijd te tackelen op Saka. Hij is er niet bij in de return waardoor de kans om door te stoten groter wordt.

9 april 2024 om 23:04

Van der Vaart heeft gewoon gelijk? Waar moet hij in godsnaam zijn rechterbeen neerzetten?

9 april 2024 om 23:05

Davies ging toch zelf op de enkel van Saka staan, wat moet Saka daar dan doen? Zijn voet amputeren?

9 april 2024 om 23:07

Kijk maar terug trapt echt op ze hak en vors ook.

Zal wel weer een stormloop van Arsenal supporters komen die zich bestolen voelen, maar was gewoon geen penalty. Saka zoekt Neuer bewust op met z’n rechterbeen en tikt hem aan.

9 april 2024 om 23:10

Arsenal supporter hier, vond het geen penalty. Saka doet dat vaker en het is gewoon een vorm van simulatie. Lukt hem ook vaak genoeg om hem wel mee te krijgen trouwens.

Dat Saka daar op het einde Neuer trapt en dan 2 minuten gaat lopen janken over een penalty.. man man man omspeel hem gewoon en scoor.

Disgrace 100 % penalty. Ongelooflijk

Bayern krijgt een goedkope penalty en Arsenal niet. Dit gebeurde ooit met Koscielny die gelijk rood kreeg. Waardeloze scheidsrechter. Hopelijk zegt Arteta hier iets van.

Voor de rest een mooie les voor Arsenal. Ze waren ge nerveus en durfden hun spel niet te spelen. Viel me op dat ze op het middenveld niet durfden om te stappen en echt druk te zetten wat ze goed doen in de Pl. Bayern kreeg daardoor soms te veel tijd om een lange bal te geven.

In de Allianz gaat dit leuk worden. Denk dat Arsenal nog steeds een goede kans krijgt om door te stoten. Uit en thuis maakt niet echt een verschil voor ze tenzij het Anfield is.

9 april 2024 om 23:02

Moment van Saka was discutabel. Maar de penalty van Bayern toch niet?! Stevie Wonder had daar nog voor een penalty gefloten

9 april 2024 om 23:09

Dat van Bayern was ook een penal, was alleen lichter dan het penalty moment op het laatst

9 april 2024 om 23:14

Ik vind die van Saka meer een penalty dan die van Sane.

9 april 2024 om 23:33

Jongens….. dat is toch nooit een pingel? Neuer doet het perfect. Blijft staan en wacht af. Dat Saka kiest om er expres volop door te lopen moet hij weten, maar als je hier pingels voor gaat geven krijg je hele rare toestanden in de toekomst.

9 april 2024 om 23:39

Neuer bleef niet wachten. Hij stak duidelijk zijn knie uit op het laatste moment. Maar goed het is gebeurd.
Volgende week moet het beter.

10 april 2024 om 00:21

XaviKoning, denk dat je langs specsavers moet je ziet duidelijk neuer op saka aflopen zonder zich af te remmen en steekt z'n been uit. Er is duidelijk contact wat moet saka met z'n rechterbeen doen op zo een snelheid.

90 minuten topvoetbal gezien en een scheids die 90 minuten top floot. Beide teams goed voetbal en dan is het jammer dat je de penalty niet krijgt maar ik kan er wel mee leven. Nu zal het maar over 1 moment gaan (en terecht natuurlijk), maar het was gewoon een top wedstrijd.

Tja 50/50 bij dat laatste penal moment. Aan de andere kant wordt kane bij een 2-1 stand ook onderuit gehaald met een soort rugby tackle. Dan moet je ze allebei geven.

9 april 2024 om 23:15

Vergeet ook niet dat Kane rood had moeten krijgen voor een elleboog.

9 april 2024 om 23:26

Nee hoor, gewoon standaard gele kaart. Gabriel ging ook raar met zijn hoofd omlaag.

10 april 2024 om 00:26

Toen vidic zo verdedigde was het een warrior die nergens bang voor was maar nu gaat Gabriel raar omlaag met z'n hoofd.

Sinds wanneer is zo'n duidelijke elleboog zoals Kane gaf geen rood? Arbitrage was toch bijzonder matig vandaag. David Raya trouwens ook.

Ik vond het geen 100% penalty. Ik zou niet blij zijn als Arsenal zo een penalty tegen zou krijgen.
Verder is het gewoon ontzettend jammer dat je vandaag niet wint. Hopelijk geven wij in Munchen niet zo makkelijk goals weg want dan kan je net zo goed thuis blijven.

9 april 2024 om 23:18

Hopelijk speelt Tomi op linksback dan want Kiwior en Zinchenko waren beide toch slecht zeg.

10 april 2024 om 11:46

Op zich snap ik de keuze voor Kiwior maar deze wedstrijd gaat net te snel voor hem als een back. Voor de return zou ik toch starten met Tomi en Partey. Jorginho was niet slecht maar ik had echt het gevoel dat wij fysiek te kort kwamen op middenveld.

9 april 2024 om 23:31

Ik vond het ook geen 100% penalty kan er wel mee leven zo. Als Raya niet op de Bayern helft staat bij de 1-0 en Gabriel daardoor gewoon kan uithalen win je vandaag.

Wat een niveau zeg poh, heerlijk om Arsenal weer op dit niveau te zien. Vond het zelf geen penalty hoor, Saka doet dat wel vaker. Dan steekt hij zijn been uit om de overtreding op te zoeken, vind ik zelf een vorm van simulatie.

Keihard eropklappen in de Allianz arena en ze daar verslaan, is ook mooi.
Maar ik kan mij de tijden dat we met schijt tussen de benen naar Bayern gingen ook wel herinneren, zelfs thuis werden we compleet afgeslacht. Blij met de vooruitgang in de afgelopen jaren. Coyg.

Die penalty van Kane, he, dat was echt machtig. Het leek wel alsof ik naar een vertraagde opname keek. Hij legt aan, en wacht, en wacht. En dan gaat ie lopen. Raya duikt. Maar Kane schiet niet, hij blijft lopen! En dan heeft hij in dat korte tijdsbestek van die laatste 15 passen nog zoveel mentale overcapaciteit en geduld om de bal -- terwijl Raya alweer opstaat!! -- ijskoud in de andere hoek te deponeren. Fenomenaal.

9 april 2024 om 23:56

Dat zag er mooi uit ja. Maar die Raya deed daar ook maar wat hoor. Wat een paniekerig duikje. Beetje niveau Cillessen. Al zal Jasper dit wel ooit tegen me gaan gebruiken.

10 april 2024 om 00:13

Ik heb serieus nog nooit een keeper zo vroeg zien duiken. Hij kroop nog net niet weg uit zijn doel. Alleen Scott Sterling ( the man, the myth, the legend ) stopt penalties op die manier.

10 april 2024 om 00:22

Hij begon eerder omdat kane bekend staat om penalties strak in de hoek te schieten met hoge snelheid. Geen hele rare move van raya.

10 april 2024 om 00:35

@ thegunner030 , Kane had nog een sjekkie kunnen draaien, oproken, en naar zijn moeder kunnen bellen met het nieuws dat hij ging scoren vanaf het moment dat Raya in zijn favoriete hoek lag. Hele rare move juist.

Misschien beetje offtopic: maar waarom worden deze wedstrijd tegelijk gespeeld? Je wilt toch kijkcijfers. Doe 1 wedstrijd om 19:00 en de ander 21:00. Veel meer geld te verdienen lijkt me ook met reclames?
Nu moest ik kiezen en had ze graag beide gezien.

9 april 2024 om 23:32

Kon ook met 2 schermen! De ene was op rtl7 en de ander op ziggosport.

9 april 2024 om 23:38

Ik heb ook vaak 2 schermen, maar vind 1 wedstrijd kijken toch beter. Concentratie van een goudvis heb ik. Vanavond gekozen voor real city, maar had deze net zo graag gezien…

10 april 2024 om 11:38

Zou hem dan vnvd terug kijken als je die mogelijkheid hebt, die wedstrijden spreken toch minder aan. Ik kijk vnvd Real v City terug.

10 april 2024 om 14:19

Eens hoor! Ik was ook meer naar Arsenal-Bayern aan het kijken om eerlijk te zijn. Maar heb de goals van Foden en Valverde allebei wel rechtstreeks kunnen zien! Eerste helt helaas moeten missen omdat ik zelf nog voetbaltraining had.

Die Ben Orange van Arsenal is aanvallend best leuk, totdat hij 1 op 1 voor de keeper komt. Hij maakt het
leven van Gnabry en Davies echt wel goed zuur. Verdedigend zat hij er bij een uitbraak van Sane ook goed tussen. Maar hij is ook bij 2 tegengoals betrokken. Wat vinden de Arsenalfans nou van Ben Orange, wel of niet goed genoeg?

10 april 2024 om 00:13

1 van de eerste op papier gelukkig. Zou geen ander kunnen weten die ik liever daar heb lopen.

10 april 2024 om 11:37

Hoe is hij bij de tegengoals betrokken precies? Of wil je hem de schuld van de fouten van Raya, Kiwior en Rice in de schoenen schuiven? Of dat hij Sane niet blokte toen hij al onderuit gehaald was door Saliba? Gekke opmerking dat hij erbij betrokken is, dan kan je Ode daar ook de schuld van geven want die stond ook op het veld...

White is 1 vd meest constante spelers van Arsenal, altijd beschikbaar en wordt steeds beter in zijn rol. Pas nog een heerlijke goal met zijn chocoladebeen alleen gisteren vergat hij een hoek te kiezen helaas.

Iemand die even gelet heeft op de Ligt bij de 2-2?? Wat doet die vent nou? Hahaha die gaat gewoon liggen!

10 april 2024 om 09:25

Dat was echt heel slecht. Het verbaasd me dat niemand het daarover heeft.

11 april 2024 om 08:49

Ik moet denken aan het moment dat Messi Boateng (volgens mij) even dolde. Hij stortte toen ook ter aarde... HAHA wat een aanfluiting was dit moment van De Ligt

Als er een ding is wat Saka niet is is het een duikelaar, of je kijkt te weinig PL, als je alles in slomo gaat kijken is het nooit een penal dat is wat er mis is met de VAR, volgende week gewoon wat scherper zijn en door die fouten ga je gewoon bijna de boot in, voor de rest vond ik Bayern echt niet heel goed, komt wel goed! COYG

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren