Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws voor Feyenoord? ‘Man United mikt pijlen op nieuwe doelman’

Laatste update:

Zion Suzuki geniet belangstelling van Manchester United, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano vrijdagochtend op Twitter. De twintigjarige doelman van de Urawa Red Diamonds is een van de opties om reservedoelman te worden op Old Trafford. Suzuki moet in Manchester gaan dienen als back-up achter André Onana (Internazionale), wiens komst volgens Romano nog altijd de hoogste prioriteit heeft. Voor Feyenoord kan deze ontwikkeling goed nieuws betekenen, daar de kans daardoor groter wordt dat Justin Bijlow in De Kuip blijft.

De 1.90 meter lange Suzuki ligt bij zijn club nog tot medio 2024 vast en is volgens Transfermarkt slechts 250.000 euro waard. Daarmee zou hij aanzienlijk goedkoper zijn dan Bijlow, die volgens dezelfde website een marktwaarde van 15 miljoen euro vertegenwoordigt. Suzuki keepte onlangs nog een oefeninterland tegen Jong Oranje. In het duel met het Nederlandse beloftenelftal wist hij de nul te houden. Bij de Urawa Reds speelt de sluitpost samen met Bryan Linssen en Alex Schalk.

Indien United daadwerkelijk concreet wordt voor Suzuki, is dat een aderlating voor Bijlow. Tot dusver hebben the Red Devils volgens Romano enkel geïnformeerd. Voetbal International meldde afgelopen zondag dat Bijlow de overstap naar Old Trafford dolgraag wil maken. Feyenoord ziet een vertrek van de 25-jarige keeper echter niet zitten en denkt juist aan een nieuw contract. In Rotterdam-Zuid ligt Bijlow ‘slechts’ tot medio 2025 vast, waardoor deze zomer misschien een geschikt moment is voor een verkoop.

Onana is inmiddels al persoonlijk rond met United, zo berichtte Romano donderdagavond. De voormalig Ajacied heeft ingestemd met een langdurig contract en alleen beide clubs moeten het nog eens worden. De transfermarktexpert meldt dat er intensief onderhandeld wordt en dat de deal bij een bod van 55 miljoen euro, 5 miljoen euro bovenop het laatste bod, zal slagen. United heeft nog geen enkel bod uitgebracht op Bijlow. Het lijkt erop dat de Engelse grootmacht op zoek is naar goedkopere alternatieven dan de achtvoudig international.

Moet Justin Bijlow zijn contract bij Feyenoord verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws? Iknzag het eigenlijk wel zitten met bijlow weg voor 25 mil en olij erin voor minder.

7 juli 2023 om 12:33

Echt? Venk je dat Olij beter is / wordt dan Bijlow?
Ik wil Bijlow nu eindelijk een keer een seizoen fot zien blijven zodat we kunnen zien wat hij echt kan als hij in een goeie flow zit. Blijft een topkeeper in wording wat mij betreft.....alleen duurt dat in wording een beetje te lang.

7 juli 2023 om 12:41

Olij is 'al' 27, en is een laatbloeier. Geen idee of hij nog veel stappen kan maken, maar Bijlows plafond lijkt me hoger te liggen.

7 juli 2023 om 13:10

Bijlow wordt ook 26. Ben het totaal niet met je eens dat hij alles heeft voor een topkeeper. Als ik kijk naar de keepers van topclubs dan komt Bijlow totaal niet in de buurt

7 juli 2023 om 13:57

Ik zeg ook in wording toch?
Hij is zeker nog niet klaar voor de top....maar denk wel dat hij ver kan komen mits hij fit blijft....dat weet je bij hem helaas nooit.

Maar wat mist hij allemaal volgens jou dan?

7 juli 2023 om 13:59

Bijlow vind ik echt een goede keeper alleen wordt hij ook binnenkort 26 en levert veel geld op. Olij hoeft voor mij per se niet, maar als je 25 mln ontvangt dan kan je ook wel een goede vervanger regelen.

7 juli 2023 om 14:23

Ja maar wat bedoel je met in wording? Jongen is bijna 26. Zoveel beter gaat hij niet meer worden hoor. Tuurlijk kan hij nog wel verbeteren maar zie hem meer een speler voor een club onder de top. Clubs als City, Madrid, Barca, Arsenal, United, Liverpool, Bayern etc zullen Bijlow niet als 1ste keeper halen..

7 juli 2023 om 14:48

Een topkeeper in wording? Dat zie ik echt niet gebeuren. Op geen enkel aspect vind ik hem voor Europese en internationale begrippen uitblinken. Ik denk eigenlijk dat hij een categorie Cillessen is. Misschien zit er qua toekomstige carriere wat meer in het vat, maar van het kaliber Bijlow lopen er naar mijn mening genoeg rond.

7 juli 2023 om 15:43

@tilburg
Kan ik hier uit opmaken dat je zelf ook niet zo goed weet wat ie zou missen?
Denk dat hij nu zeker nog niet klaar is voor de top. Maar denk wel dat hij dat, met een mooie tussenstap, zou kunnen halen. Je zegt hij is al 26....maar een beetje een keeper kan op z'n 26e nog een jaar of 10 mee en in die 10 jaar kan hij zich zeer zeker nog ontwikkelen.
Fun fact: V/d Sar zat al tegen de 30 aan toen hij naar Fulham ging en heeft zich daar nog door ontwikkeld tot 1 van de beste keeoers ter wereld en een paar prachtige jaren gehad bij Man Utd.

@sirius
Ik denk dat Bijlow iets beter is dan Cilissen en aanzienlijk meer uitstraling heeft, wat best veel verschil kan maken bij een keeper. Maar al zou hij al even goed zijn....kan hij dus iig 2e keeper worden bij een van de grootste clubs ter wereld.

7 juli 2023 om 12:34

Waarom Olij? Doet het redelijk bij Sparta maar is zeker geen wonder keeper. Een hoger niveau gaat die naar mijn inziens niet aantikken. Niks voor Feyenoord dus.

Bijlow zou toch niet als 2de keeper naar United gaan? Onana was de eerste keuze en als dat niet zou lukken, dan kwam Bijlow toch pas in beeld? Als eerste keeper dan welteverstaan...

United zijn transferbudget is momenteel toch trouwens op, na de transfers van Mount (64 miljoen) en Onana (55 miljoen)? Ik dacht dat ze een budget hadden van 115 miljoen + wat ze eventueel nog kunnen verkopen. Maar ze hebben nog niemand verkocht, dus is het voorlopig gedaan met transfers.

7 juli 2023 om 12:57

Eh denk t wel. Niet als eerste keeper zomaar iig. Dat lijkt me wat stug met z’n historie

7 juli 2023 om 13:00

Thenry_228 volgens mij weet niemand iets over transferbudgetten. Ieder jaar lees ik bedragen van 100 tot 500 miljoen, en nog heeft niemand het ooit goed geraden volgens mij.

7 juli 2023 om 14:51

@iron: ok thanks, ik dacht dat het 'maar' 115 miljoen omwille van de mogelijke overname maar het is dus niet geweten.

7 juli 2023 om 15:13

Nou het kan kloppen. Maar meestal blijken deze getallen achteraf verzonnen. Het is in ieder geval niet vanuit de club of een heel betrouwbare bron gecommuniceerd volgens mij.
Lijkt mij ook niet dat er dan alleen een keeper en middenvelder mee gehaald zouden worden.

7 juli 2023 om 13:56

Ik hoop dat de budget wat groter is, ze moeten toch nog een spits halen minimaal.

7 juli 2023 om 16:36

Nee joh. Ik vrees voor Justin dat zijn naam vooral misbruikt is door United om de transfer van Onana onder druk te zetten. Natuurlijk zou Justin nooit als 2e keeper naar United gaan. Zeker niet als de eerste keeper gehaald zou worden voor rond de 60 miljoen euro. Dan weet je namelijk meteen je vaste plek: op de bank.

15 miljoen? Nu vind ik Bijlow geen topper, maar 15 miljoen is wel erg karig. Daar zou je toch wel echt 8 tot 10 miljoen meer uit moeten kunnen halen.

7 juli 2023 om 12:35

Dat is gewoon de waarde die transfermarkt er opplakt natuurlijk. En die ligt gemiddeld gezien vaak toch wel lager dan de reële transferprijzen.

7 juli 2023 om 12:41

Ja, true. Maakt 15 niet zo heel veel natuurlijk. Maar wellicht dat eredivisie, Feyenoord en positie hierin meespelen.

Ik snap nou niet waarom niemand gaat voor Bounou? Is nog transfervrij ook en meer dan een prima keeper!

7 juli 2023 om 12:41

Dit dus. Echt een uitstekende keeper. Was een beest op het afgelopen WK!

7 juli 2023 om 13:23

Die was zo goed dat die een hele periode op de bank heeft gezeten bij Sevilla dit jaar.

7 juli 2023 om 15:41

Omdat hij misschien geblesseerd is

7 juli 2023 om 23:29

@Hamid: Nee hoor, Dmitrovic kreeg de laatste pak 'm beet 10-12 speelrondes in La Liga gewoon de voorkeur boven hem. Was niet geblesseerd want zat altijd gewoon bij de wedstrijdselectie en keepte wel in de Europa League.

7 juli 2023 om 12:48

Omdat ie niet transfervrij is. Nog 2 jaar contract.

7 juli 2023 om 14:10

En 'al' 32 jaar. Vond hem geweldig op het WK, maar leek alsof hij daar boven zichzelf uitsteeg. Geen hele speciale keeper voor de rest

7 juli 2023 om 14:20

Bounou is al oud en zat op de bank in La Liga voor Dmitrovic💀

7 juli 2023 om 14:47

Dat was maar voor een paar wedstrijden bounou heeft letterlijk Sevilla gered in de penalty serie tegen Roma

7 juli 2023 om 15:17

Na het WK zat die voornamelijk op de bank. Tijdens de EL was die altijd al 1e keeper. En tijdens een WK stijgen bepaalde keepers altijd boven hun normale doen. Ik vind Bounou niet zo’n hele denderende keeper…

7 juli 2023 om 23:34

De laatste 12 speelrondes is wel iets meer dan "een paar wedstrijden" natuurlijk, gewoon 1/3 van de competitie. Maar in de k.o. fase van de EL keepte hij wel gewoon altijd en dat deed hij verdienstelijk inderdaad. Maar hij steeg op het WK wel degelijk boven zijn gebruikelijke niveau uit inderdaad, zo goed als op dat toernooi is hij normaliter niet.

Het is toch al lang bekend dat United Bijlow als alternatief zag voor Onana. Ze hebben deze zomer amper geld te besteden en moeten blijkbaar nog een spits halen. Die zouden nooit interesse hebben gehad in Bijlow als back-up. Deze transfer zou dan ook geen verschil maken voor Feyenoord. Wij zullen af moeten wachten wat er met Onana gebeurd. Hopelijk blijft Bijlow want een 1-op-1 vervanger van Bijlow die valt voor Feyenoord niet op te pikken.

Gewoon een jaar CL en eerste keeper van NL zijn als Bijlow het dan redelijk doet staan de clubs in de rij volgend jaar. Nu zo een gehaaste stap om misschien 2e keeper te worden en zijn blessure gevoeligheid erbij, lijkt me geen goed plan. Eerst maar eens een volledig jaar fit zijn in de Eredivisie.

7 juli 2023 om 12:47

Denk er net zo over. Goede keeper, maar heeft nog geen seizoen blessure vrij gespeeld. Je ziet ook gewoon in de laatste wedstrijden (NL-elftal), dat het gewoon onwennig is. Ritme, ritme, ritme.

Bijlow moet gewoon eerst even een heel seizoen keepen zonder dat een muis of eem vlieg hem blesseerd. Volgend jaar champions league, fit blijven en een hopelijk een goed seizoen voor Feyenoord en door de voordeir naar buiten. Gozer is een goede keeper, maar mist gewoon een langdurig ritme, heeft geloof ik nog geen seizoen gespeeld zonder au.

Hehe - met oog op EK gaat Bijlow echt niet weg om elders tweede keeper te worden. Idem voor Geert, kan bij Feyenoord RCV spelen. Bij Leipzig no way. Met oog op EK kan hij ook beter bij Feyenoord blijven.

Is dit niet eerder, goed nieuws voor de fans van ManU?Die zullen niet echt warm worden van een keeper die 2e of 3e keuze zal worden.

Ik dacht dat Bijlow als alternatief voor Onana gold....

Als 2e keeper zou ik als Bijlow zijnde niet naar Man United gaan.

Of zoals Chris woerts zei: die gaat naar Manchester United.
Programma is wel grappig, maar vind het zo ontzettend storend dat Valentijn Driessen en Chris Woerts bijna altijd ongelijk hebben.

Zou ik wedden tegen hun uitspraken, wordt ik stinkend rijk.. ik ga maar eens inleggen..

Zeker goed nieuws. Lekker CL ballen bij je cluppie, paar potjes zoals tegen Roma keepen volgende zomer komen die topclubs wel!

Dat er mensen zijn die serieus geloven dat United serieus in de markt is voor Bijlow. Als eerste doelman komt ie tekort. Als tweede doelman te duur. Hij zou vast op een lijstje staan, maar serieus interesse, denk het niet hoor.

7 juli 2023 om 14:50

Daarbij lijkt het me dat United een tweede doelman zoekt met veel ervaring (in bijvoorbeeld de PL).

Feyenoord spelers Bijlow en Geertruide hebben laatst geen goede indruk in het Nederlands elftal achter gelaten. Bijlow moet gewoon in Nederland blijven subtop is gewoon zijn niveau en tevens is hij blessuregevoelig. Bijlow is voor Manchester nooit een optie geweest.

Feyenoord heeft een samenwerkingsverband met Urawa, zou die keeper zo snel mogelijk naar Nederland halen dan.

Tja bij een Suzuki weet je dat hij een paar jaar foutloos meegaat terwijl een Bijlow wel lekker snel kan gaan en mooi is maar je wel vaak naar de monteurs moet gaan.
Goede zaak voor Feyenoord, Bijlow moet spelen niet achter Onana zitten bij United.

Nou, ik neem toch aan dat dit vooral goed nieuws is voor United. Bijlow is een goede eredivisie keeper, maar is echt geen wereldtopper. En dan wil ik het nog niet eens hebben over zijn blessure gevoeligheid. Denk overigens ook niet dat hij ooit echt in beeld is geweest,

Beter. Je moet ook geen matige keeper als reserve hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren