Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goals & Gossip: Patrick Kluivert wordt gefotografeerd bij huisfeest Shakira

Laatste update:

Hate it or love it maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

De camera’s van Europa Press hebben vastgelegd dat Patrick Kluivert aanwezig was bij een feest van Shakira. De Colombiaanse zangeres vierde het succes van het nummer dat zij onlangs samen uitbracht met Bizarrap. In de track werd Gerard Piqué, de ex-partner van Shakira, geroast en het nummer ging razendsnel de wereld over. Oud-Barcelona-spits Kluivert was aanwezig bij de festiviteiten van de zangeres, al was zijn aanwezigheid geen grote verrassing.

Kluivert heeft een goede band met Shakira, die erg goed bevriend is met de vrouw van de oud-aanvaller, Rossana. Zo was de ex-vrouw van Piqué in september ook aanwezig bij begrafenis van de vader van Rossana, weet AS. Het feest werd afgelopen zondag gegeven.

Nadat de Colombiaanse zangeres in haar recente nummers Te Felecito en Monotonia al subtiel verwees naar Piqué, is ze in haar nieuwste creatuur een stuk uitgesprokener. Shakira deelt in een nummer met de bekende Argentijnse producer Bizarrap een flinke sneer uit aan Piqué, en ook diens nieuwe geliefde – de veel jongere Clara Chia Marti – moet het ontgelden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren