Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Glansrol voor Daley Blind: ‘De creatieve oplossing komt altijd van hem’

Laatste update:

Nederland staat in de rust met 2-0 voor tegen de Verenigde Staten. In het programma Leeuwen bekijkt en bespreekt Voetbalzone samen met twee oud-voetballers de WK-wedstrijden van de Oranje Leeuwen en de Marokkaanse Leeuwen van de Atlas. Voor Nederland – Verenigde Staten nemen Jos Hooiveld en Yassin Ayoub plaats in de analistenstoel naast presentator Justus Dingemanse. Wat zijn hun bevindingen na de eerste helft?

Oranje kwam al na twee minuten goed weg. Na een weggewerkte bal sjokte Daley Blind te langzaam terug, die daardoor de buitenspelval ophief, waardoor Christian Pulisic een diepe pass kon ontvangen. Zijn schot met links stuitte echter op Andries Noppert. Enkele minuten later bracht Memphis Depay het Nederlands echter op voorsprong. Een geoliede aanval over veel schijven werd na een terugtrekbal van Denzel Dumfries door de spits binnengeschoten. De rechtsback gaf vlak voor rust met een soortgelijke pass de assist op Daley Blind, die met rechts de 2-0 binnenschoot.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Yassin Ayoub schrijft ook de openingsgoal voor een groot deel toe aan de veelal bekritiseerde Blind. "Niet veel mensen geven die pass tussen de linies op Depay. Wie is de beste voetballer van die vijf in de verdediging? Hij is niet normaal aan de bal”, zegt de Excelsior-middenvelder, die ook de pass van Dumfries bejubelt. “Iedereen verwacht die bal bij de eerste paal. Hooiveld noemt Oranje ‘stabiel’. “Goede onderscheppingen. We moeten wel oppassen dat de backs niet op één lijn staan met de drie centrale mensen. Soms staan ze nog te hoog, laten we het achterin dichthouden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Glansrol? aub zeg. Leuk en vooral tactisch knap dat je voor staat. Maar voetballend is het vooral van de kant van Blind tergend slecht.

3 december 2022 om 16:59

Het is ongelofelijk dat ze dit durven neer kwakken he. Speelt weer in en in triest en schiet per ongeluk de 2-0 tegen de touwen.

3 december 2022 om 17:02

Ja, hij mikte uiteraard op de Paal, maar hij is zo slecht dat hij in het doel schoot....

3 december 2022 om 17:07

En dit is inderdaad een glansrol, niet Dumfries die zich langs zijn tegenstander buffelt en hem panklaar voorzet.

Blind speelt juist een zaad wedstrijd, maar blijkbaar heb ik er dan geen verstand van...

3 december 2022 om 17:03

@MacerickPSV, Met uitzondering van dat slaapmomentje van Blind, bij de kans van Pulisic, vind ik hem juist heel goed spelen. Ik vind dat Blind vaak onterecht als zwarte schaap wordt gezien. Constant wordt er maar gewezen naar zijn vader en dat hij door dat alleen zoveel krediet krijgt van zijn trainers, maar dat is complete bullshit, vind ik.

3 december 2022 om 19:32

Heb je geen verstand van klopt . Jullie zeiken allemaal blind af omdat een ander dat ook doet. Maar naar de wedstrijd kijken doe je niet.vandaag andere spelers minder . Blind niet

3 december 2022 om 23:14

Hoe achterlijk moet je zijn om hier komen te verkondigen dat iemand niet naar de wedstrijd kijkt en anderen na praat alleen omdat ze een andere mening hebben dan jij?

Maar goed dat het rust was na die goal. Anders was Blind nu nog niet terug geweest op de linksback positie

Waan van de dag, nog even en Daley is de meester strateeg van dit WK en is Louis de koning die dit als enige doorzag.

3 december 2022 om 17:03

En ik dan?

4 december 2022 om 22:02

Vooruit, jij ook!

Pffff wat de media voor elkaar krijgt zeg... gewoon blijven zeggen en herhalen dat blind kan voetballen... op een gegeven moment gaan sommige er ook echt in geloven...Echt eng man....Leuk voor hem dat die scoort...maar wat is hij slecht zeg..En depay mag echt sneller die bal spelen ... die kan mij ook vertragen zeg...

3 december 2022 om 19:25

En een assist... geeft niks... welterusten!

Account verwijderen jongens. Wat doen jullie hier nog. Korfbalzone.nl lijkt me meer wat voor alle Blind haters. Succes daar!

Wat een kutvolk zijn we ook gewoon he. Echt alleen maar zeiken om het zeiken, werkelijk niet te geloven.

Ben benieuwd wat er volgende week staat als het rust is tegen Argentinië en Blind en stuk of 5 keer overlopen is.

3 december 2022 om 17:18

Blind is zo goed dat mensen imaginaire slechte wedstrijden van hem moeten verzinnen om hem te bekritiseren.

3 december 2022 om 17:45

Tot nu toe is het nog steeds een realistisch scenario in plaats van een verzinsel lijkt mij. Verschil van perceptie

3 december 2022 om 18:15

Blind speelt so far een prima toernooi, zeker niet onder het gemiddelde van het hele elftal. Komt op mij nog steeds eerder als een verzinsel over dan realistisch scenario.

3 december 2022 om 18:32

Zal vrijdag even om 10 uur reageren.

Aan de bal is blind nooit slecht geweest. Verdedigend kan het vaak niet meer.

Haha wat een gelul zeg. Tot zijn doelpunt was Blind weer zeer matig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren