Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gigantisch conflict rond Raúl de Tomás: voorzitter incasseert kopstoot’

Laatste update:

Raúl de Tomás heeft zich in een ongemakkelijke situatie gewurmd. De spits van Espanyol wil de club verlaten vanwege een meningsverschil met trainer Diego Martínez, maar tot een vertrek is het afgelopen transferwindow niet gekomen. De Spaans international zou verkassen naar Rayo Vallecano, ware het niet dat het papierwerk te laat werd ingeleverd om een transfer te realiseren. Tijdens die onderhandelingen kwam het volgens Carrusel Deportivo tot een fikse ruzie tussen de vertegenwoordigers van Rayo en De Tomás.

Ondanks dat er een akkoord werd bereikt met Rayo, gingen de onderhandelingen op z’n zachtst gezegd niet van een leien dakje. Volgens het Spaanse medium hebben de zaakwaarnemers van De Tomás namelijk een handgemeen gehad met de voorzitter van Rayo, Martín Preses. De salarisonderhandelingen bleken dusdanig verhit te verlopen, dat Preses een van de vertegenwoordigers van De Tomás in het gezicht zou hebben geslagen, die zou hebben geantwoord met een kopstoot op de neus van de voorzitter. Preses bleek voor behandeling naar het ziekenhuis te moeten.

De Tomás was vorig seizoen van groot belang voor Espanyol met zeventien doelpunten in 34 wedstrijden. Het vertrek van trainer Vicente Moreno veranderde echter alles aan het succesverhaal van De Tomás in Cornellà-El Prat. Met Martínez kan De Tomás een stuk minder goed door één deur en het meningsverschil tussen de trainer en speler heeft ervoor gezorgd dat hij in een onzekere situatie is beland. Volgens de trainer zelf gaat het om een situatie tussen de speler en de club, maar de situatie lijkt niet meer gelijmd te kunnen worden. Door zijn goede vorm werd RDT in november voor het eerst opgeroepen voor het nationale elftal van Spanje, waarvoor hij inmiddels vier keer uitkwam.

De Tomás zou zelfs zo graag uit Barcelona willen vertrekken, dat hij het ervoor over heeft om tot januari niet meer te spelen. Het is een hard gelag voor de geboren Madrileen, die het WK als ultieme doel heeft. Om die reden wimpelde hij concrete interesse uit Saudi-Arabië af. Mocht De Tomás uiteindelijk toch naar Rayo gaan, is het geen vreemde bodem voor hem. Eerder kwam hij als speler van Real Madrid al eens op huurbasis uit voor de derde club van Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha zo lijkt wel een slechte film... ook zo in detail uitgelegd! Jammer voor Espanyol dat het zo moet lopen want RDT was toch echt belangrijk en lekker op dreef.. Is Braithwaite zijn vervanger? Staat toch 2 uit 2.

Begrijp niet waarom Real deze jongen niet terug heeft gehaald. Perfecte wissel voor Benz.. Bewezen La Liga, geboren Madridista, goedkoop, goede leeftijd...

10 september 2022 om 23:51

Teveel gezeik..

10 september 2022 om 23:56

Goedkoop was hij absoluut niet. Dat is ook de reden dat hij uiteindelijk niet was vertrokken. Wel dom gehandeld van Espanyol. Hier had je denk ik wel 40 miljoen voor kunnen vangen. Ipv dat ze hun gewilde 60 miljoen vangen, gaat hij zo transfervrij de deur uit. De Tomas had ook wel naar het WK gekund, al was dat wel moeilijk geworden met Morata en Moreno in vorm.

11 september 2022 om 00:01

Ik zat precies hetzelfde te denken toen ik dit verhaal eerder vandaag las op VI, maar blijkbaar wilde RdT pas na het WK een transfer maken naar een club waar hij tweede keus zou worden, om in de eerste seizoenshelft genoeg te spelen en in beeld te kunnen blijven bij Spanje. Sindsdien is zijn relatie met de trainer ook totaal vertroebeld zoals vermeld in de tekst en speelt hij helemaal niet meer, dus wie weet kan Real hem goedkoop binnenhalen in de winter. Geboren in de stad, opgeleid door de club, en heeft op Benfica na overal z'n goals gemaakt.

11 september 2022 om 00:51

Moeilijke jongen. Dit schijnt niet zijn enige/eerste incident te zijn geweest. Weet niet of dat bij Real in de groep zou passen.

11 september 2022 om 01:44

Als deze man 15 miljoen kostte, had Perez hem zeker wel binnengehaald. Maar kostte veel meer dan dat, 55 miljoen euro wilde Espanyol maar liefst hebben. Dan ben ik blij dat Perez zuinig is en even afwacht tot er een jongere speler op de markt komt. Genoeg van die paniekaankopen.

11 september 2022 om 09:43

Serieus deze gozer kan er echt geen klote van. Hij kan echt niet voetballen alleen scoren. Beetje een inzage alleen dan niet zo snel. Nee wat is hij slecht man

11 september 2022 om 09:57

Inzaghi was echt niet snel hoor haha

Preses is wel een goede naam voor een voorzitter. Niks mis mee.

Keiharde onderhandelingen krijgen zo wel een nieuwe betekenis.

de derde club van Madrid.

Getafe is gekwetst.

Gaat hier dus om de kopstoot maar de aanleiding is dus dat de voorzitter zelf de eerste klap uitdeelde. Actie - reactie en niet janken daarna.

Het is weer een bijzondere titel boven dit bericht. En ook de eerste regel vind ik bijzonder gekozen.

"raúl de Tomás heeft zich in een ongemakkelijke situatie gewurmd."

Hoe kan een speler zich in een onhandige situatie wurmen als zijn zaakwaarnemers iets doen waarbij hij niet bij was?

En door in de titel alleen te vermelden dat de voorzitter een kopstoot incasseert suggereer je dat hij het slachtoffer is, en dat die kopstoot misschien wel door Raul de Tomás is uitgedeeld. Maar nu blijkt in het verhaal dat de voorzitter zelf als eerste is begonnen met het uitdelen van een klap. Een kopstoot uitdelen is natuurlijk een belachelijke reactie, maar die was wellicht niet gegeven als de betreffende persoon niet eerst was geslagen.

Mijn keuze voor Benzema back up was tussen hem en Joselu. Beide kinderen van de club helaas voor RDT dat het nu zo verloopt. Qua profiel erg interessant

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren