Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geweldig: Ralf Seuntjens maakt na ruim een jaar afwezigheid rentree in Japan

Laatste update:

Ralf Seuntjens heeft zaterdag na ruim een jaar afwezigheid zijn rentree gemaakt bij FC Imabari. De 34-jarige spits viel vijf minuten voor tijd in tijdens het duel met Tegevajaro Miyazaki (1-1) en maakte daarmee zijn eerste minuten in het shirt van zijn werkgever sinds 4 mei 2022.

Seuntjens verruilde NAC Breda begin 2022 voor Imabari, dat uitkomt op het derde niveau van Japan. Anderhalve maand na zijn entree in Azië werd er een tumor ontdekt. Vervolgens kreeg Seuntjens de diagnose lymfeklierkanker. De routinier keerde direct terug naar Nederland om aan een zwaar behandeltraject te beginnen. Seuntjens was vorig jaar enige tijd somber gestemd over de slagingskansen, maar kijkt inmiddels weer positief naar de toekomst. Begin dit jaar is de rechtspoot namelijk schoon verklaard. “Onwerkelijk, opgelucht en ontzettend dankbaar. Wat een heftig jaar is het geweest voor mij", schreef de aanvaller destijds op Instagram.

De routinier ging afgelopen februari twee keer per week meetrainen bij Sparta Rotterdam om zijn conditie op peil te houden. Seuntjens stapte eind april weer op het vliegtuig naar Japan. De aanvaller richtte zich in een prachtige post op Instagram tot iedereen die hem geholpen heeft. "Dankbaar", opende Seuntjens het bericht. “Dankbaar naar Sparta Rotterdam, Maurice Steijn en alle leden van de staf + spelers. Epic Personal Training Breda ook bedankt. Beide hebben mij de eerste stappen laten maken om mijn lichaam weer te vormen en richting een terugkeer te sturen."

"Vanaf nu verder in Japan om daar volledig fit te raken. Nogmaals bedankt alle toppers bij Sparta en Epic Personal Training Breda.” The Seun of God speelde tot dusver vier wedstrijden in het shirt van Imabari, waarin hij een keer trefzeker was. Eerder speelde hij in Nederland voor De Graafschap, NAC, VVV-Venlo, Telstar, FC Den Bosch en RBC Roosendaal. In totaal speelde hij 438 wedstrijden in Nederland, waarin hij 137 keer het net wist te vinden. Seuntjens was 78 keer de aangever bij een doelpunt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Geweldig natuurlijk na alles wat hij meegemaakt heeft!

Fijn dat die schoon verklaard is en zich weer bezig kan houden met waar die van houd, namelijk voetbal.

Hij heeft een pittige strijd achter de rug en zijn familie ook. Nu lekker genieten van elkaar en de zegeningen van het leven

Heerlijk voor Ralf zeg! Had eindelijk z’n avontuur te pakken en dan krijg je dat verschrikkelijke nieuws te horen. Blij voor hem dat hij zichzelf weer voetballer ‘mag’ noemen

Waanzinnig fantastisch nieuws...
Beetje vergelijkbaar met mijn nieuws eergisteren
Tumor van 7 Cm in mijn longen verkleind tot 3 kleine plekjes van max 5mm....
Sterkte Ralf met de verdere revalidatie... Want je lichaam heeft echt wel een knauw gehad

17 juni 2023 om 13:59

En jij ook sterkte natuurlijk. Hopen dat dat ook de goede kant op blijft gaan.

17 juni 2023 om 14:18

Veel zit ook in je mindset... Ben er positief in gegaan... En ben ik nog steeds... Thnx voor je bericht

17 juni 2023 om 14:40

Heel veel sterkte man!

17 juni 2023 om 15:42

Heel erg bedankt CarlitoPablito

17 juni 2023 om 20:35

Wat een top nieuws man!! Veel sterkte de aankomende periode.

17 juni 2023 om 22:00

Ja heb 't echt even goed gevierd... Gelukkig hielp 't weer mee.. Dank je wel

17 juni 2023 om 20:56

Gefeliciteerd met het goede nieuws , ik hoop op een volledig herstel voor je.

17 juni 2023 om 22:02

Dank je.. En met een positieve mindset moet dat goed komen.. Goede avatar trouwens... Blijft toch wel een gouden gozer 💪

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren